Korang mesti suka yang ni juga...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL
NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

Menu Produk Manjakuhappy

Ye Lebih mudah untuk memilih item dgn klik ikut kategori dibawahni...

Tuesday, April 28, 2009

Cartoon T-shirt

Cartoon Elmo Shirt (MJS 01)
Harga: NOW RM21!!
Stock available: size 140 = Available

Tuesday, April 21, 2009

Submit your Order here

Manjakuhappy Order Form

Name
Contact Number
Email
Address
Item and size
Manjakuhappy Members
Payment Method
Post Service
Notes

Thursday, April 16, 2009

Thank You for your order!


THANK YOU
Thank you. We have received your order.
We will reply to you within 24 hours (Mon-Fri).
If not, please send sms/call to 012-4533780

regards,
Dina

Wednesday, April 08, 2009

How we measure up?

It will be safe to measure your babykids before you buy :)

Coming up soon..

Stok Baru akan UPDATE tak lama lagii!!! Tunguuuuuuu.......

Adam in action!

Adam pakai baju Ralph Lauren Green Shirt + Oshkosh pant
Hari ni Bfday ADAM.. HAppy Birthday!!
Thanx Kak su. bagi Adam jadi model comel Manjakuhappy!!

What Mommies Say!

Wah...seronoknyee bila mommies bg pic babykids dorang untuk Manjakuhappy!! Baby Azhad wearing sonoma 3pcs with Lil' adana yg cute itu... Sal with her kiut miut girls
Ini pula didee beli pinch me carter's 2 pcs untuk kici kenotnyee....Thanx Didee
Owh lupe la...saya quote sikit tips untuk blogshop owner dan juga customer drpd Didee
" Speaking of buying things online, ada beberapa criteria yang aku tengok untuk keep coming back, refreshing the page everyday and most importanly buy the item iaitu: 1. the price shud be cheap. yang ni aku rasa semua org punya kriteria kot. kalau harganya mahal berbanding blogshop lain sapa nak beli. diaorang boleh jual mahal untuk barang yang rare, yang orang lain tak jual. 2. first transaction mestilah transaction yang berjaya. Maksudku kat sini, seller sepatutnya check betul2 sizing and quantity requested by customer. jangan nanti customer request size lain pi pos size lain. sudahnya menyusahkan customer nak tukar size and what not. itu semua kos. 3. jangan bagi false hope which is bila customer mintak suruh book, book la benda tu. ada sesetengah blogshop ni, kita dah booking item tu, bila time nak bayar dah sold out. walhal it is stated in their terms and conditions section that the item can be reserved for three days. lepas 3 hari senyap je can open up for sale again. 4. prompt feedback. ini sangat-sangat la penting sebabnya, kalau dah dua tiga hari baru nak balas email, memang customer dah beli kat blog lain. itu yang apa ku dapat gather from my own experience. owh... satu lagi pesanan yang ku sentiasa ingat when it comes to jual beli ni... sentiasa lah lafaz akad jual beli (kecualila seller tu non-muslim) walaupun kita tak tengok lagi benda tu sebab insyaallah urusan dipermudahkan dan bila barang sampai kita akan puas hati"

Hadif and Haziq wearing FERRARI shirt

Hadif(Black Ferrari) dan Haziq (Red Ferrari) pulak bergaya...
Cuba tengok tangan haziq kat mana...sikit2 letak hujung jari kat dagu....style baru dier lah tu :))
Bergaya dengan tshirt Ferrari dan Oshkosh Pant.

Sarah dgn Oshkosh Smocking Gown

Ammar dan UK 3pcs set

Ammar wearing UK 3pcs set sleeveless shirt,pant and short-sleeve madras!! kalau Ammar dah pandai jalan lagi cute tergedek2 pakai.. Bila dah tgh hari, tanggalkan shortsleeve madras, dan tinggal UK sleeveless shirt n pant...

Faiqah wearing Burberry sleveless dress

Happynyeee dapat email drpd Ibu Faiqah (Ain). Ada gambar Faiqah pakai Burberry Sleeveless Dress (size 2)
Faiqah dah 1thn 3 bulan..seronok bawak jalan2 dah ni.. posing kat tangga la... jalan2 hayun tangan sungguh diee.....hehe Patutla ibunya kata Faiqah aktif...mesti tak duduk diam time nak ambik gambar kan...:)
Thanx ibu Faiqah!!

Carter's sizing chart

click picture to enlarge
source: www.carters.com

Thank you for your patient :)

salamzz semua!!
sangat-sangat terharu dgn support korang!! terutama yg masuk manjakuhappy giveaway
Syukur Alhamdulillah! saya cuba bagi servis yang terbaik untuk anda!
Untuk order/pertanyaan melalui sms, email atau call, saya cuba reply secepat yg mungkin. Kalau time Ammar tidur, insyallah...saya jawab cepat..
Cuma kalau dier tak tidur..hehe, saya kena beri tumpuan pada si kecik Ammar dulu ye... terutama sekali kalau time breastfed ammar dan time titunnye...
Apatah lagik dier dah mula buat aksi2 lagak ngeri dier..antaranya
ACARA TERJUN BEBAS mcm kat dlm gambar tu..!
Ada aksi lebih ngeri drpd gambar tu!..hehe
Harap korang memahami ye...
Satu lagik..saya dah pun siapkan manjakuhappy banner mlm tadik....huh.
bepinau juge mata nak menyiapkan..guna cs3 (sib baik ada ilmu flash, so animation tu dapat dibygkanlaa dlm cs3)
Manjakuhappy Banner
Tunggu berita baik drpd saya ESOK khas untuk anda!!!
DINA
~proud to be stay-at-home-mom~

Auntie Cuna skodeng Manjakuhappy Boutique!

Tengah update senarai manjakuhappy giveaway...
pastu masuk kt blog cuna yg baruje join...
ewah2...sempat juga ko tangkap gambar ye..hehe
ini sales manager yg sangat cemerlang perkhidmatannya.... 5 bintang!!
surina and the geng (UKM) mmg pelanggan tetap dah ni..
tenkiuw! tenkiuw!

Audeyna -matching paling best!

Itu die gaya Audeyna dgn burberry dress serta baby tight 18-24m. Betul tak Laili (ibu audeyna)? Tau tak ibunye namakan file gambar ni apa? nama filenya ialah audy_marilyn.jpg. ..hehhe....
yang paling mahal sekali...rambut dierlah!
tapi, kan..kan...kan..gambar ni tak cukup besar la...so.... WE WANT MORE!! WE WANT MORE!

Jika tak boleh view Manjakuhappy, Download GoogleChrome

Kawan-kawanku...
sekiranya korang tak dapat nak masuk ke manjakuhappy blogspot menggunakan internet explorer, boleh guna browser lain seperti google chrome
Boleh download di sini http://www.google.com/chrome
begitu juga dengan website lain, sekiranya internet explorer tak boleh, guna google chrome wokey!!
Gracias!!

Tuesday, April 07, 2009

HAPPY WHOLESALE

PAKEJ HAPPY WHOLESALE!!


Pakej Happy Wholesale telah bermula!
Happy Wholesale telah mendapat sambutan ramai semenjak diumumkan dan kami telah pun mengubah perancangan awal dgn tidak terhad kepada invited readers. TETAPI adalah untuk semua readers di blog http://manjakuhappy.blogspot.com
Program ini bukan sahaja untuk USAHAWAN baju kanak-kanak, tetapi juga untuk SEMUA!
Anda cuma perlu membeli minimum RM500 dan anda layak untuk Program Happy Wholesale


JUMLAH BELIAN & TAWARAN HAPPY WHOLESALE
RM500 - RM549 -----> FREE Voucher barangan bernilai RM100
RM550 - RM 599 ----->FREE Voucher barangan bernilai RM110
RM600 - RM649 -----> FREE Voucher barangan bernilai RM120
RM650 - RM699 -----> FREE Voucher barangan bernilai RM130
RM700 - RM749 -----> FREE Voucher barangan bernilai RM145
RM750 - RM799 -----> FREE Voucher barangan bernilai RM160
RM800 - RM849 -----> FREE Voucher barangan bernilai RM175
RM850 - RM899 -----> FREE Voucher barangan bernilai RM190
RM900 - RM949 -----> FREE Voucher barangan bernilai RM205
RM950 - RM999 -----> FREE Voucher barangan bernilai RM220
RM1000 - RM1099 -----> FREE Voucher barangan bernilai RM250
RM1100 - RM1199 -----> FREE Voucher barangan bernilai RM280
RM1200 - RM1299 -----> FREE Voucher barangan bernilai RM310
RM1300 - RM1399 -----> FREE Voucher barangan bernilai RM340
RM1400 - RM1499 -----> FREE Voucher barangan bernilai RM370
RM1500 - RM1599 -----> FREE Voucher barangan bernilai RM400
Apa yang MENARIK tentang HAPPY WHOLESALE?
1. DAPAT BARANG PERCUMA.
Setiap pembelian wholesale (Minimum RM500) anda boleh dapat barangan secara percuma mengikut kadar yang telah ditawarkan.
2. TIDAK PERLU AMBIL 1 SET SETIAP ITEM
Anda boleh memilih mana-mana barang di http://manjakuhappy.blogspot.com. Boleh campur-campur item dan size.
3. BARANG READY STOCK
Tak perlu tunggu lama untuk order. Barang yg diorder tertakhluk kepada stok sedia ada je...
4. KADAR RATA POS !!
RM20 Semenanjung Malaysia/RM35 Sarawak/RM40 Sabah

5. GAMBAR BAJU BERKUALITI PERCUMA!!
Untuk peniaga online, anda boleh dapatkan gambar baju serta ukuran drpd saya. Dapat menjimatkan masa anda!
6. JIMATKAN MASA!!
Tak perlu ambil gambar. Tak perlu ukur. Jimat masa perjalanan. Jimat masa anda!


TAWARAN HAPPY WHOLESALE
Kami tidak menggunakan konsep harga borong tetapi, setiap Jumlah Pembelian anda, Akan Mendapat PERCUMA mana-mana barang di MANJAKUHAPPY mengikut pakej berikut:
Syarat-syarat pembelian Happy Wholesale
1. Terbuka untuk semua!!
2. Jumlah Pembelian mestila sekurang-kurangnya RM500 dalam satu resit
3. Voucher perlu dituntut bersama pembelian dalam 1 resit dalam 1 penghantaran pos.
4. Voucher yang tidak dituntut semasa pembelian akan luput dan tidak bleh digunakan untuk masa akan datang
5. Voucher tidak boleh ditukar dengan wang tunai
3. Kadar Rata Pos adalah RM20 semenanjung Malaysia/ RM30 Sabah dan Sarawak. Kami menggunakan Courier Kangaroo Express.
4. Bayaran perlu dibuat dalam masa 2 hari selepas order
5. Barangan yang telah dijual, tidak boleh diganti atau ditukar dengan wang tunai.
*Kami berhak menukar syarat-syarat pembelian apabila dirasakan perlu pada bila-bila masa tanpa sebarang pemberitahuan terlebih dahulu secara umum.
Contoh format untuk Order: (ini untuk memudahkan lagi proses pembelian)
File Excel saya akan upload kemudian ye..

Mothercare sizing chart

click picture to enlarge

Selamat datang ke Manjaku Happy

Kami menjual pakaian kanak-kanak yg sangat cute dan berkualiti. Terdiri daripada jenama Carter's, Sonoma, Mothercare, Oilily dan sebagainya. Belilah untuk anak anda...pasti dorang suka! Buat pilihan anda....kemudian emel ke djazzxp@yahoo.com sambil2 tu..bolehla ajak si manja sayang tengok video ni...Ammar suke sangat!

Click Older post to see more collections..

We have more than 1000 style of babykids fashion...click Older post to get more..

We Accept Payment by: