Korang mesti suka yang ni juga...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL
NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

Menu Produk Manjakuhappy

Ye Lebih mudah untuk memilih item dgn klik ikut kategori dibawahni...

Tuesday, March 30, 2010

GYMBOREE Romper with 2 pockets

GYMBOREE "Fishy" Blue Romper with 2 Pockets
Price: RM25
Stock Available:
6-12m - Available
12-18m - Available
Manjakuhappy Review: Material 100% knit cotton yg selesa dan lembut. Cuba teka apa yg dorang akan letak dalam 2 poket tu

RALPH LAUREN Stripe Jumper

RALPH LAUREN Yellow Stripe jumper
Price: RM38
Stock available:
12-18m - Available
Manjakuhappy Review: Exclusive jumper drpd RL. Pilihan ibu yang mementingkan kualiti dan keselesaan anak. Diperbuat drpd 100% organic cotton. Sangat lembut dan jahitan yang kemas. Jumper ni tak tebal malah sangat selesa untuk anak-anak pakai. Terdapat 2 warna biru dan kuning, mana satu pilihan ibu?

Carter's Jumper

Carter's Orange Stripe Jumper
Price: RM28
Stock Available:
12m - Available
Carter's Red Stripe Jumper
Price: RM28
Stock Available:
9m - Available
12m - Available
18m - Available
24m - Available Manjakuhappy review: Carter's Jumper ini mmg sangatla diminati oleh ramai ibu. Saya selalu pakaikan ammar jumper bila travel balik kg. Sedar atau tidak, Aircond kereta tak baik untuk kanak2 sepanjang travel. Sbb itu kanak2 tak selesa bila travel jauh. Bawa jalan malam2....takkan nak pakai baju tidur kan...jadik apalah salahnye anak kita bergaya dgn jumper ni :) dorang pastinye suka

Thursday, March 25, 2010

GEORGE 3pcs set Pink Dress with Hat

GEORGE 3pcs set Pink Dress with Hat
Price: NOW RM38!!
Size available:
First size (4.1kg) - Available
Manjakuhappy Review: Agak sukar nak dptkan newborn dress ni...tambah pulak ada panty dan hat. geram je tengok..Material 100% cotton yg lembut.Dress ni ada net dan lining kat bahagian dalam skirt...tomey kan...

GAP Dark Pink Longsleeve Top and Legging

GAP Dark Pink Longsleeve Top and Legging
Price: RM58
Size Available:
18-24m - Available
2T - Available
3T - Available
Manjakuhappy Review: Kombinasi warna yg sangat menarik dan eksklusif. Material 100% cotton, jenis Knit cotton. Kain yg sangat lembut dan selesa. Tidak tebal, sesuai dgn cuaca di Malaysia. Ada pelbagai size, adik dan kakak mesti suka!

GAP Graphic tee for Girls

Get 2 or more for only RM22 each!!
GAP Graphic Tee Candy Monster Blue T-shirt
Price: RM28
Size Available:
18-24m - Available
2y - Available
5y - Available
GAP Graphic Tee Cake Green T-shirt
Price: RM28
Size Available:
12-18m - Available
18-24m - Available
2y - Available
5y - Available
Get 2 or more for only RM22 each!!
Manjakuhappy Review: Review: 100% cotton. Material Knit cotton. Sulaman Grafik kemas dan padanan warna yg menarik di bahagian depan. Sesuai untuk playtime outdoor!

Tuesday, March 23, 2010

Minnie Mouse Polkadot Legging

Minnie Mouse Polkadot Dark Pink Legging
Price: RM15 Size Available : Size S

Monday, March 22, 2010

Manjakuhappy giftBAG special


BOSAN dengan penghantaran menggunakan flyers (wrapping plastic pos laju) atau wrapping paper?

Kini anda berpeluang untuk menghantar HADIAH secara eksklusif pd sahabat anda di mana jua mereka berada sama ada untuk
1. Birthday gift
2. NEwborn gift
3. Surprise gift untuk anak2 pun boleh!

Pilih sebarang item di blogshop MANJAKUHAPPY, kemudian request GiftBAG special. Kami akan hantarkan terus menggunakan giftBAG ini kepada mereka!

Price: RM5 giftBAG 24x32cm

Friday, March 05, 2010

Hackett T-shirt

Buy 2 or more for only RM32 each!!
Model Manjakuhappy beraksi dgn Hackett
HACKETT Green & Red on Front No.8 T-shirt
Price: NOW RM38!!
Stock Available:
Size M (2-3y) - Available
Size XXL (5-6y) - Available
HACKETT Red & Black on Front No.8 T-shirt
Price: NOW RM38!!
Stock Available:
Size S (1-2y) - Available
Size XL (4-5y) - Available
Size XXL (5-6y) - Available
HACKETT White n Red No.1 T-shirt
Price: NOW RM38!!
Stock Avalable:
size S - Available
size L - Available
size XL - Available
HACKETT White n Blue "No.1" T-shirt
Price: NOW RM38!!
Stock Avalable:
size M - Available
size XL - Available
Buy 2 or more for only RM32 each!!
Manjakuhappy Review:T-shirt ni mmg best, my favourite tee untuk Ammar. Kualiti kain yg sangat bagus. Jahitan yg sangat kemas..Apa yang paling best...basuh banyak kali pun warna tetap maintain.... Ibu, perlu check size measurement before order ye...

ZARA KIDS Dark Blue n maroon No.8 LS T-shirt

ZARA KIDS Dark Blue n Maroon No.8 LS T-shirt
Price: RM38
Size Available:
S23 (9m) - Available
L45 (18m) - Available
XL56 (2y) - Available
Manjakuhappy Review: Tshirt fav Abah Ammar...kualiti kain yang bagus.. combination warna fabrik dijahit dengan kemas...ada no.8 di belakang... Saya ada bagi cadangan umur untuk setiap size, tetapi ibu perlu check size measurement untuk sesuai dgn anak anda..

Thursday, March 04, 2010

GAP 2-tier Red Tennis Dress

GAP 2-tier Red Tennis Dress
Price: RM38
Stock Available:
size 86 - Available
size 92 - Available
size 98 - Available
size 104 -Available
size 116 -Available Manjakuhappy Review: Jenis kain Lacoste, lembut dan selesa. 2-tier Tennis Dress. Ibu boleh check size measurement...size dan umur adalah cadangan shj. Boleh pakai dgn black legging ataupun tight. ikut kesesuaian.

OSHKOSH Smocking Dress

Buy 2 or more for only RM39 each!!!
OSHKOSH Red Roses White Smocking Dress L
Price: RM48
Stock Available:
Size 2 (1-2y) - Available
Size 4 (3-4y) - Available
OSHKOSH Love Flower White Smocking Dress M
Price: RM48
Stock Available:
Size 2 (1-2y) - Available
Size 5 (5-6y) - Available
OSHKOSH Butterfly Turquoise Smocking Dress N
Price: RM48
Stock Available:
Size 3 (2-3y) - Available
Size 4 (4-5y) - Available
Size 5 (5-6y) - Available
Buy 2 or more for only RM39 each!!!
Manjakuhappy Review: Eksklusif pada jahitan Smocking...Koleksi Smocking Dress merupakan koleksi wajib Manjakuhappy...Material jenis cotton. Sangat selesa untuk membawa anak anda di party ataupun majlis kenduri kawin :) Terdapat pelbagai warna pilihan untuk anak anda

Tuesday, March 02, 2010

POLO RL Tennis Dress

Buy 2 or more for only RM30 each!!
POLO RL Red Stripe Tennis Dress
Price: RM38
Stock Available:
size M (18-24m) - Available
size L (2y) - Available
POLO RL Pink Stripe Tennis Dress
Price: RM38
Stock Available:
size S (12-18m) - Available
size M (18-24m) - Available
size XL (3y) - Available
size XXL (4y) - Available
Buy 2 or more for only RM30 each!!
Manjakuhappy review: Material cotton knit fabric..seperti kain t-shirt...stretchable dan selesa dipakai..Terdapat dua warna merah dan pink. Sesuai untuk outdoor, musim panas skrg nii... :)

ABQ Two Tier Dress

Buy 2 or more for only RM30 each!!!
ABQ Two Tier Red Cotton Dress
Price: RM38
Stock Available:
size 6 (2y) - Available
size 8 (3y) - Available
ABQ Two Tier Dark Blue Cotton Dress
Price: RM38
Stock Available:
size 4 (1y) - Available
size 6 (2y) - Available
size 8 (3y) - Available
Buy 2 or more for only RM30 each!!!
Manjakuhappy Review: Material cotton. Setiap layer, dijahit kemas. Dress ni anda kena tau ukuran "chest" atau under armpit baju anak anda. Ada dua pilihan warna merah dan biru. Paling cute jika baru pandai jalan dlm umur 1thn....pakai pampers lak...tergedek2 je dgn gown kembang ni..;)

ABQ Smocking Dress

ABQ Embroidery Flowers Pink Smocking Dress
Price: NOW RM38!!
Size Available:
size 4 -Available
size 6 -Available
size 8 - Available
ABQ Embroidery Flowers White Smocking Dress
Price: NOW RM38!!
Size Available:
size 4 -Available
size 6 -Available
size 8 - Available Manjakuhappy Review:Smocking Dress plain white and pink. Material Cotton ringan dan stretchable. Sangat selesa. Corak bunga guna sulam jahit. Dress ini dijahit kemas dgn benang kait warna dark pink pada bahagian bawah untuk menunjukkan contrast dan cantik.Jahitan Smocking pada bahagian depan supaya lebih stretchy dan senang pakai untuk anak yg agak berisi ;)

BAMBINI Soft Corduroy Sugar Pink Dress

Buy 2 or more for only RM35 each!!
BAMBINI Pooh Bear Sugar Pink Corduroy Pinafore
Price: RM40
Stock Available:
size 6m -Available
size 12m - Available
size 18m - Available
size 24m - Available
BAMBINI My Dear Sugar Pink Corduroy Sleeveless Dress
Price: RM42
Stock Available:
size 6m -Available
size 12m - Available
size 18m - Available
size 24m - Available
Buy 2 or more for only RM35 each!! Manjakuhappy Review: Kedua-dua dress ini mempunyai material jenis Soft corduroy ringan dan tak tebal. Sesuai untuk cuaca di Malaysia. Yang bestnya material corduroy ialah bahagian dalam yang sangat lembut dan sesuai untuk kulit baby supaya sejuk dan selesa. Cartoon pooh dan My Deer di sulam kemas di bahagian bawah tepi juga terdapat sulaman pada bahagian atas dada. Cute dan cantik!

HELLO KITTY Cute Legging

HELLO KITTY Dark pink Cute Legging
Price: RM15
Stock Available:
size S - Available
HELLO KITTY Pink Cute Legging
Price: RM15
Stock Available:
size S - Available
size M - Available
Manjakuhappy Review: Apa yang menarik dgn leggingni.....sbb untuk baby! alahaii cutee.. ada size untuk 6m sehinggala 18m. Stretchable knit cotton material. Bila baby pakai pampers..tgh merangkak mmg la comel tang montot diee..ada polkadot tuu..so..apa lagik..koleksi wajib ada untuk puteri anda!

Click Older post to see more collections..

We have more than 1000 style of babykids fashion...click Older post to get more..

We Accept Payment by: