Korang mesti suka yang ni juga...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL
NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

Menu Produk Manjakuhappy

Ye Lebih mudah untuk memilih item dgn klik ikut kategori dibawahni...

Wednesday, March 30, 2011

Reversible Baby Ring Sling with Zipped Pocket and Padding

Reversible Baby Ring Sling with Pocket and Padding
Price: RM88


Kini muncul dengan design terbaru dan lebih menarik serta size poket yang lebih besar!
Baby Ring Sling semakin mendapat perhatian ibu zaman sekarang. Lebih mudah untuk mengendong bayi anda tanpa rasa lenguh tangan. Dengan baby sling, ibu tak perlu lagi bawa stroller. Malahan ibu boleh memimpin abang/kakak sambil mengendong adik. Bayi anda akan rasa lebih selesa dalam dakapan ibu seperti di dalam perut, sudah tentu bayi anda boleh tidur dengan lena (melainkan baby lapar nak susuibu!)

Material 100% Cotton - Mudah untuk dilipat dan tidak licin semasa memakainya
Reversible Sling - Anda boleh menggunakan kedua-dua belah bahagian fabrik sama ada bercorak ataupun plain ;)
Padded Sling - untuk keselesaan belakang badan baby dan belakang pehanya (Tummy to tummy position)
Zippered Pocket - Anda boleh menyimpan lampin, tuala, baby, wallet, kunci kereta dan sebagainya.
Ring Sling - Boleh dilaras size sling mengikut keselesaan pemakai.
















Tuesday, March 29, 2011

Nursing Cover With Adjustable Strap


NEW Design of Printed Nursing Cover with Peek a Boo Window and Adjustable Strap

Printed Nursing Cover
Price: RM32

Keselesaan adalah perkara yang penting semasa penyusuan. Terutama sekali ketika menyusu di khalayak ramai seperti di Pusat membeli belah, Restoran, Hospital atau di mana sahaja. Hindarkan rasa malu ataupun tertekan apabila bayi menangis nak menyusu pada waktu sibuk ini dengan memakai Nursing Cover atau Kain Pelindung ketika penyusuan. Pelbagai corak dan warna, ibu pun boleh bergaya semasa menyusukan bayi anda. Tak perlu dah minta suami 'cover-cover' ataupun menutup dengan kain lampin! ;)

Material 100% Cotton - Cotton jenis ringan yang sangat selesa dan sesuai semasa menyusukan bayi
Peek-A-Boo Window- Boleh main baa cak dengan baby ;) sebenarnya untuk kita meninjau baby semasa menyusu.
Adjustable Strap - Tali Nursing cover yang boleh laras ikut keselesaan ibu. Seperti memakai apron kat leher.
45cm Wide and 85 Long - Size yang tidak terlalu besar dan sesuai dipakai semasa penyusuan
















Sunday, March 20, 2011

123 4pcs Little One White Set Include Romper, Top Pant and baby Hat

123 4pcs Little One White Set Include Romper, Top Pant and baby Hat
Price: RM45
Size: 
NB
0-3m
3-6m

MOTHERCARE I Like To Play Pink Stripe Blouse

MOTHERCARE I Like to Play Pink Stripe Blouse
Price: RM19
Size Available:
9-12m
12-18m
18-24m
28-36m

MARK & SPENCER Longsleeve Peach Pink Overall

MARK & SPENCER Longsleeve Blouse and Peach Pink Overall 
Price: RM45

GERBER 8-pack Washcloth

GERBER 8-pack Colourful Washcloth
Price: RM15

Friday, March 18, 2011

First Impression 2pcs Blouse and Legging

FIRST IMPRESSION 2pcs Sleeveless Blouse and Legging
Price: RM55

very soft and comfort for your little princess
FIRST IMPRESSION 2pcs Creamwhite Sleeveless Blouse and Legging
Price: RM55
Size:
0-3m -SOLD
6-9m- SOLD
12m - Available
18m- Available

FIRST IMPRESSION 2pcs Peach Sleeveless Blouse and Legging
Price: RM55
Size:
0-3m SOLD
6-9m SOLD
12m Available
18m SOLD


First Impression 2pcs Blouse and Legging

CARTER'S Baby Burp Cloth 
Price: RM19

Thursday, March 17, 2011

CARTER'S Baby Blanket/Bedung

CARTER'S 5pack Baby Blanket/Bedung bayi
Price: RM55
size 30x30 inch






GAP Baby Tight New Desing for Baby and Toddler

GAP Baby Tight for baby and toddler
Price: RM19/sehelai

Soft and comfy for your baby and kids ;)

GAP Tight For baby 0-3m


GAP Tight For baby 3-6m


GAP Tight For baby 6-9m


GAP Tight For Toddler 18m-24m



GAP Tight For Toddler 2-3year


GAP Tight For Toddler 3-4year



GAP Tight For Toddler 4-5year


 


Click Older post to see more collections..

We have more than 1000 style of babykids fashion...click Older post to get more..

We Accept Payment by: