Korang mesti suka yang ni juga...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL
NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

Menu Produk Manjakuhappy

Ye Lebih mudah untuk memilih item dgn klik ikut kategori dibawahni...

Tuesday, December 18, 2012

Nursing Cover with peek-a-boo window and pouch bag

Nursing cover with peek a boo window and pouch bag

Long and wide enough to fit most moms
The dimension of this nursing cover is 39''x 25''which is plenty large for any mom.
Saiz yang sangat besar 39 inci panjang dan 25 inci lebar sangat sesuai untuk semua ibu. Ibu juga lebih yakin semasa menyusukan bayi.

Rounded corner
This nursing cover contoured in rounded corner shape which provide sufficient coverage
Nursung Cover ini berbentuk berbucu bulat supaya lebih tampak menarik

Peek-a-boo window 
The Boning in the neckline made from 17 inch flexible plastic that can bend and it is stiff enough to hold the fabric away from your baby's face. It's allow ventilation as well as direct eye contact with the
Peekaboo window membolehkan ibu melihat bayi semasa penyusuan disamping mengekalkan keselesaan bayi semasa menyusu dengan pengaliran udara yang baik

Adjustable Neck Strap
For each nursing cover offers an adjustable neck strap (use webbing buckle ring) for perfect and secure fit
Ibu juga boleh melaras tali nursing cover mengikut keselesaan dan saiz leher ibu

Nursing Cover pouch bag
It's comes with same design pouch bag that can easily stored into your handbag or diapers bag.
Setelah digunakan, ibu boleh menyimpan ke dalam uncang nursing cover dan lebih mudah dan kemas disimpan didalam beg tangan. 



Nursing cover with peek a boo window and pouch bag
Design: Pink Hello Kitty
Price: RM58



Nursing cover with peek a boo window and pouch bag
Design: Strawberry patchwork
Price: RM58



Reversible Nursing cover with peek a boo window and pouch bag

MANJAKUHAPPY Reversible Nursing Cover With peek a boo window and pouch bag

Nurse in Style!!
Menyusukan bayi anda sambil bergaya

Reversible Nursing cover 
Made from 100% Cotton with 2 different colors of matching fabric that makes it reversible! Yes! you can use both side ;) 
Diperbuat daripada kain 100% cotton 2 warna corak yang telah dipadankan supaya ibu boleh mengunakan kedua-dua belah nursing cover

Long and wide enough to fit most moms
The dimension of this nursing cover is 39''x 25''which is plenty large for any mom.
Saiz yang sangat besar 39 inci panjang dan 25 inci lebar sangat sesuai untuk semua ibu. Ibu juga lebih yakin semasa menyusukan bayi.

Rounded corner
This nursing cover contoured in rounded corner shape which provide sufficient coverage
Nursung Cover ini berbentuk berbucu bulat supaya lebih tampak menarik

Peek-a-boo window 
The Boning in the neckline made from 17 inch flexible plastic that can bend and it is stiff enough to hold the fabric away from your baby's face. It's allow ventilation as well as direct eye contact with the
Peekaboo window membolehkan ibu melihat bayi semasa penyusuan disamping mengekalkan keselesaan bayi semasa menyusu dengan pengaliran udara yang baik

Adjustable Neck Strap
For each nursing cover offers an adjustable neck strap (use webbing buckle ring) for perfect and secure fit
Ibu juga boleh melaras tali nursing cover mengikut keselesaan dan saiz leher ibu

Nursing Cover pouch bag
It's comes with same design pouch bag that can easily stored into your handbag or diapers bag.
Setelah digunakan, ibu boleh menyimpan ke dalam uncang nursing cover dan lebih mudah dan kemas disimpan didalam beg tangan. 



Reversible Nursing cover with peek a boo window and pouch bag
Design: Red Colourful Blooming Flower
Price: RM65



Reversible Nursing cover with peek a boo window and pouch bag
Design: Colourful Fishy
Price: RM65



Monday, December 17, 2012

Reversible Nursing Cover With peek a boo window and pouch bag

 MANJAKUHAPPY Reversible Nursing Cover With peek a boo window and pouch bag

Nurse in Style!!
Menyusukan bayi anda sambil bergaya


Reversible Nursing cover 
Made from 100% Cotton with 2 different colors of matching fabric that makes it reversible! Yes! you can use both side ;) 
Diperbuat daripada kain 100% cotton 2 warna corak yang telah dipadankan supaya ibu boleh mengunakan kedua-dua belah nursing cover

Long and wide enough to fit most moms
The dimension of this nursing cover is 39''x 25''which is plenty large for any mom.
Saiz yang sangat besar 39 inci panjang dan 25 inci lebar sangat sesuai untuk semua ibu. Ibu juga lebih yakin semasa menyusukan bayi.

Rounded corner
This nursing cover contoured in rounded corner shape which provide sufficient coverage
Nursung Cover ini berbentuk berbucu bulat supaya lebih tampak menarik

Peek-a-boo window 
The Boning in the neckline made from 17 inch flexible plastic that can bend and it is stiff enough to hold the fabric away from your baby's face. It's allow ventilation as well as direct eye contact with the
Peekaboo window membolehkan ibu melihat bayi semasa penyusuan disamping mengekalkan keselesaan bayi semasa menyusu dengan pengaliran udara yang baik

Adjustable Neck Strap
For each nursing cover offers an adjustable neck strap (use webbing buckle ring) for perfect and secure fit
Ibu juga boleh melaras tali nursing cover mengikut keselesaan dan saiz leher ibu

Nursing Cover pouch bag
It's comes with same design pouch bag that can easily stored into your handbag or diapers bag.
Setelah digunakan, ibu boleh menyimpan ke dalam uncang nursing cover dan lebih mudah dan kemas disimpan didalam beg tangan. 



Reversible Nursing cover with peek a boo window and pouch bag
Design: Brown Colourful Blooming Flower
Price: RM65




Reversible Nursing cover with peek a boo window and pouch bag
Design: Butterfly peach
Price: RM65




Reversible Nursing cover with peek a boo window and pouch bag
Design: Butterfly purple
Price: RM65




Reversible Nursing cover with peek a boo window and pouch bag
Design: Green White Polkadot
Price: RM65




Reversible Nursing cover with peek a boo window and pouch bag
Design: Numbers and Animals
Price: RM65




Reversible Nursing cover with peek a boo window and pouch bag
Design: Orange flower
Price: RM65




Reversible Nursing cover with peek a boo window and pouch bag
Design: White Colourful Polkadot
Price: RM65



Friday, December 14, 2012

Nursing Cover with Peek-a-boo window and adjustable neck strap (M Size)


Manjakuhappy NURSING COVER (M Size)

Keselesaan adalah perkara yang penting semasa penyusuan. Terutama sekali ketika menyusu di khalayak ramai seperti di Pusat membeli belah, Restoran, Hospital atau di mana sahaja. Hindarkan rasa malu ataupun tertekan apabila bayi menangis nak menyusu pada waktu sibuk ini dengan memakai Nursing Cover atau Kain Pelindung ketika penyusuan. Pelbagai corak dan warna, ibu pun boleh bergaya semasa menyusukan bayi anda. Tak perlu dah minta suami 'cover-cover' ataupun menutup dengan kain lampin! ;)

Material 100% Cotton - Cotton jenis ringan yang sangat selesa dan sesuai semasa menyusukan bayi
Peek-A-Boo Window- Boleh main baa cak dengan baby ;) sebenarnya untuk kita meninjau baby semasa menyusu.
Adjustable Strap - Tali Nursing cover yang boleh laras ikut keselesaan ibu. Seperti memakai apron kat leher.

Medium, Size M  - 51cm Wide and 86cm Long

Nursing Cover with Peek-a-boo window and adjustable neck strap (M Size)
Design: Black Colourful Polkadot
Price: RM38


Nursing Cover with Peek-a-boo window and adjustable neck strap (M Size)
Design: Black Red Mickey
Price: RM38





Nursing Cover with Peek-a-boo window and adjustable neck strap (M Size)
Design: White Black Big Flower
Price: RM38




Nursing Cover with Peek-a-boo window and adjustable neck strap (M Size)
Design: Brown Black Tiny Rose
Price: RM38




Nursing Cover with Peek-a-boo window and adjustable neck strap (M Size)
Design: Choc Flower
Price: RM38




Nursing Cover with Peek-a-boo window and adjustable neck strap (M Size)
Design: Turquoise Brown Tiny Rose
Price: RM38




Nursing Cover with Peek-a-boo window and adjustable neck strap (L Size)

Manjakuhappy NURSING COVER ( L Size )

Material 100% Cotton - Cotton jenis ringan yang sangat selesa dan sesuai semasa menyusukan bayi
Peek-A-Boo Window- Boleh main baa cak dengan baby ;) sebenarnya untuk kita meninjau baby semasa menyusu.
Adjustable Strap - Tali Nursing cover yang boleh laras ikut keselesaan ibu. Seperti memakai apron kat leher.
Large, Size L - 61cm Wide and 89cm Long

Nursing Cover with Peek-a-boo window and adjustable neck strap (L Size)
Design: Brown Colourful Polkadot
Price: RM45



Nursing Cover with Peek-a-boo window and adjustable neck strap (L Size)
Design: Dark Brown Stripe
Price: RM45



Nursing Cover with Peek-a-boo window and adjustable neck strap (L Size)
Design:  Green Paisley
Price: RM45



Nursing Cover with Peek-a-boo window and adjustable neck strap (L Size)
Design: Purple Paisley
Price: RM45



Nursing Cover with Peek-a-boo window and adjustable neck strap (L Size)
Design: Black n White Art Flower
Price: RM45



Nursing Cover with Peek-a-boo window and adjustable neck strap (L Size)
Design: Greenish Yellow Fruit
Price: RM45



Click Older post to see more collections..

We have more than 1000 style of babykids fashion...click Older post to get more..

We Accept Payment by: