Korang mesti suka yang ni juga...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL
NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

Menu Produk Manjakuhappy

Ye Lebih mudah untuk memilih item dgn klik ikut kategori dibawahni...

Wednesday, October 30, 2013

Baby Ring Sling dengan corak terbaru! dapatkan sekarang sebelum kehabisan stok.


Reversible Baby Ring Sling Design: Grey Paisley RS40
Design: RS40 Grey Paisley

Price: RM98



Reversible Baby Ring Sling Design: Turquoise Paisley RS41
Design: RS41 
Turquoise Paisley
Price: RM98



Reversible Baby Ring Sling Design: Red Black Paisley RS42
Design: RS42 Red Black 
Paisley
Price: RM98




Reversible Baby Ring Sling Design: Purple Candy RS43
Design: RS43 Purple Candy

Price: RM98




Reversible Baby Ring Sling Design: Peach Black Paisley RS44
Design: RS44 Peach Black Paisley

Price: RM98





Kini muncul dengan design terbaru dan lebih menarik serta size poket yang lebih besar!
Baby Ring Sling semakin mendapat perhatian ibu zaman sekarang. Lebih mudah untuk mengendong bayi anda tanpa rasa lenguh tangan. Dengan baby sling, ibu tak perlu lagi bawa stroller. Malahan ibu boleh memimpin abang/kakak sambil mengendong adik. Bayi anda akan rasa lebih selesa dalam dakapan ibu seperti di dalam perut, sudah tentu bayi anda boleh tidur dengan lena (melainkan baby lapar nak susuibu!)


Ada 2 jenis Baby ring sling

1. Reversible Baby Ring Sling, Padded and pocket

Material 100% Cotton - 
Mudah untuk dilipat dan tidak licin semasa memakainya
Reversible Sling - Anda boleh menggunakan kedua-dua belah bahagian fabrik sama ada bercorak ataupun plain ;)
Padded Sling - untuk keselesaan belakang badan baby dan belakang pehanya (Tummy to tummy position)
Zippered Pocket - Anda boleh menyimpan lampin, tuala, baby, wallet, kunci kereta dan sebagainya.
Ring Sling - Boleh dilaras size sling mengikut keselesaan pemakai.
Size measurement: 53cm wide x185cm long
Size: Cross body measurement fit from 21inch to 27inch (Ukuran daripada bahu bersilang sehingga ke atas pinggul)













Friday, October 25, 2013

Design Terbaru Jubah Kanak-kanak Lelaki daripada Manjakuhappy.

Hai semua! Kali ni Manjakuhappy ada design jubah kanak-kanak lelaki terbaru. Kenapa anda patut beli jubah ni?? Sebab...jubah ni sangat best dan selesa dipakai untuk bayi dan kanak-kanak. Material dibuat dari jenis kain cotton polyster yang sangat lembut, tidak panas, mudah digosok dan tidak mudah berkedut. Jadi tak perlu risaulah kalau anak anda nak main lasak-lasak dengan kengkawan diorang sebab tak nampak sangat pun kedut dia tu. Selain tu, dekat kolar dia ada sulaman yang kemas dan cantik serta berzip. Setiap design ada corak sulaman yang berbeza, jadi kalau nak kumpul corak sulaman yang berbeza-beza tu bolehlah beli semua design,hehe. Corak dan warna jubah kali ni pun sangat unik dan cantik, susah nak cari corak dan warna macam ni dekat pasaran lain. Lagi cun kalau dipakai dengan kopiah sekali. Baru nampak macam pak-pak arab gitu. Oh lupa! Jubah ni disertakan dengan seluar sekali. Jadi sangat rugi kalau anda tak beli, dengan harga yang berpatutan hanya RM68 untuk sepasang. Beli cepat! Sebelum kehabisan stock.




Jubah kanak-kanak berseluar, zip dan bersulam JBZ 1
Design: JBZ 1 Dark Purple Stripe
Price: RM68
Size: 
0 (6-12m)
1y
2y
6y

Jubah kanak-kanak berseluar, zip dan bersulam JBZ 2
Design: JBZ 2 Rosybrown Stripe
Price: RM68
Size: 
0 (6-12m)
1y



Jubah kanak-kanak berseluar, zip dan bersulam JBZ 3
Design: JBZ 3 Light Brown
Price: RM68
Size:
00 (0-6m)
0 (6-12m)
1y
2y
3y
4y
5y
6y
Jubah kanak-kanak berseluar, zip dan bersulam JBZ 4
Design: JBZ 4 Magenta Steel
Price: RM68
Size: 
00 (0-6m)
2y


Jubah kanak-kanak berseluar, zip dan bersulam JBZ 5
Design: JBZ 5 Milkybrown
Price: RM68
Size: 
2y
3y
4y


Jubah kanak-kanak berseluar, zip dan bersulam JBZ 6
Design: JBZ 6 Dark Lavender
Price: RM68
Size: 
00 (0-6m)
3y
4y
5y

Jubah kanak-kanak berseluar, zip dan bersulam JBZ 7
Design: JBZ 7 Blue Stripe
Price: RM68
Size: 
00 (0-6m)
2y
6y

Jubah kanak-kanak berseluar, zip dan bersulam JBZ 8
Design: JBZ 8 Pale Red-violet
Price: RM68
Size: 
00 (0-6m)
3y
4y
5y

Jubah kanak-kanak berseluar, zip dan bersulam JBZ 9
Design: JBZ 9 Lavender Blue
Price: RM68
Size: 
0 (6-12m)
1y
6y

Jubah kanak-kanak berseluar, zip dan bersulam JBZ 10
Design: JBZ 10
Price: RM68
Size: 
0 (6-12m)
1y
6y

Tuesday, October 08, 2013

Promosi istimewa sempena Aidiladha hanya di manjakuhappy.com


Sempena sambutan Aidiladha, kami menawarkan diskaun menarik untuk semua pelanggan antaranya koleksi jubah kanak-kanak, baju melayu, baju kurung, jubah morocco dan peplum kanak-kanak. 
dapatkan sekarang selagi stok masih ada.
anda boleh membeli secara online di

www.manjakuhappy.com

ataupun 

kunjungi kedai kami di

Manjakuhappy S2
No.1-03, Tingkat 1, D'S2 Mall, Kompleks PKNNS, Persiaran S2/B1 Seremban 2 (Berdekatan dengan AEON Jusco dan Casamoda Seremban 2)

sebarang pertanyaan boleh hubungi 
Lin: 013-2388 200 (sms/whatsapp/line/wechat)

Click Older post to see more collections..

We have more than 1000 style of babykids fashion...click Older post to get more..

We Accept Payment by: