Korang mesti suka yang ni juga...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL
NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

Menu Produk Manjakuhappy

Ye Lebih mudah untuk memilih item dgn klik ikut kategori dibawahni...

Thursday, February 20, 2014

Manjakuhappy Giveaway Contest - Happy Preggy


Manjakuhappy Giveaway Contest 

Tema: Happy Preggy
Tarikh Tutup: 28 Februari 2014

Cara-cara penyertaan:
1. Like page MANJAKUHAPPY : www.facebook.com/manjakuhappy
2. DOB atau EDD dalam tahun 2014. Untuk baby yg lahir atau akan lahir tahun 2014 je ye
3. Hantarkan gambar semasa/selepas pregnant anda yg paling happy di wall manjakuhappy fanpage. Tak kisahlah gambar sorang ke..dgn anak2 ke.dgn family..yg penting happy!
4. Letak tarikh DOB (date of birth) atau EDD (expected due date). Baby boy or girl (kalau tak tau lagi..takpe..biarlah rahsiaaa.)
5. Share mana-mana gambar kegemaran anda dari dalam Album Contest Happy Preggy.

Syarat-syarat Penyertaan
1. Anda mestilah duduk di MALAYSIA
2. Khas untuk baby yg lahir 2014 sahaja
3. Mestilah menjadi fan of manjakuhappy facebook page

Cara nak menang
1. Hantar gambar paling HAPPY, ceria bergaya!
2. Boleh hantar berapa banyak penyertaan pun..

Tadaa,, hadiah untuk dua bakal pemenang kita !!

No comments:

Click Older post to see more collections..

We have more than 1000 style of babykids fashion...click Older post to get more..

We Accept Payment by: