Korang mesti suka yang ni juga...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL
NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

Menu Produk Manjakuhappy

Ye Lebih mudah untuk memilih item dgn klik ikut kategori dibawahni...

Tuesday, April 28, 2015

Anniversary SALE cuma 6 hari sahaja! Rebut peluang hari ini juga!


Syukur Alhamdulillah sudah 6 tahun usia manjakuhappy.com 
sebaya dengan anak kita yang tadika ;)
Terima kasih buat anda semua yang sentiasa menyokong kami sehinggalah hari ini daripada butik Online daripada rumah dan kini telah mempunyai 2 cawangan di Seremban 2 dan Kajang. Doakan manjakuhappy terus menjadi peneraju pasaran fesyen ibu,bayi dan kanak-kanak terkemuka online di Malaysia.

Sempena sambutan gilang gemilang ini, kami ingin meraikan bersama anda semua dengan tawaran hebat buat julung-julung kalinya diskaun hingga 50% 
(boleh klik link ni http://manjakuhappy.com/categories/ANNIVERSARY-SALE/?sort=newest)
dan beberapa voucher istimewa buat anda semua. 
Anniversary SALE ini akan bermula 28 April 2015 dan tamat pada 3 Mei 2015



Kepada anda yang tidak mahu berebut-rebut semasa bulan Ramadhan,
rebut pengjimatan luar biasa diskaun 30% di sini.
Promo Code Voucher: HAPPY630
 

Anda ibu mengandung? Sedang tunggu hari? Atau sudah bersalin?
Rebut pengjimatan berganda 20% untuk SMART Tilam baby dan semua Bedung bayi moden
Bedung bayi moden ini dan SMART Tilam Baby ini
telah membantu ramai ibu-ibu diluar sana supaya
bayi anda tidur lena tambah-tambah musim hujan ni
Promo Code Voucher: HAPPY620

Kami sentiasa menyokong penyusuan ibu secara eksklusif yang tiada tandingan.
Jimat 10% dengan pembelian Nursing Cover berserta FREE Pouch Bag!
Promo Code voucher: HAPPY610

Gendong Nak? Julung kali kami menawarkan pengjimatan hebat untuk produk terlaris manjakuhappy.com yang telah membantu ramai ibu mengatasi masalah lenguh dukung anak dan tak bimbang lagi anak terlepas. Anda perlu rebut pengjimatan ini kerana stok adalah sangat terhad!
Promo Code Voucher: HAPPY610

Bagaimana nak guna Promo Code Voucher?
Voucher ini perlu ditebus secara online selepas anda memilih item dan klik 'checkout' seperti ilustrasi di bawah.

Anda boleh pilih pelbagai item dalam 1 order walaupun diskaun yang berlainan. Cuma masukkan promo code voucher ini untuk tebus. 
Contohnya: 
Anda order
1. Miracle Blanket (bedung 20%) code HAPPY620
2. SMART Mei Tai (gendong bayi 10%) code HAPPY610

anda cuma masukkan code: HAPPY620 klik butang 'Apply'
masukkan code HAPPY610 dan klik butang 'Apply' sekali lagi
harga tertera akan dipotong selepas anda memasukkan voucher kod ini.



Buat pelanggan yang berdekatan dengan Seremban 2 dan Kajang, dan mahu mencuba serta melihat sendiri koleksi manjakuhappy. Anda boleh singgah ke kedai kami di Kajang atau Seremban 2 seperti alamat berikut : 

Boutique Address (Come and visit now!):

Kajang Branch (closed on monday)
No.11A, Jalan Reko Mutiara 1/2,
Taman Reko Mutiara,
Jalan Reko,
43000 Kajang
Selangor, MALAYSIA
(Dekat dengan Village View Restaurant)

Contact person: Dina 0124533780 or Ikhwan 0102651567
Pengguna waze/gps boleh find "manjakuhappy kajang"


View manjakuhappy Kajang in a larger map 


Seremban 2 Branch:

No.1-03, Tingkat 1, D'S2 Mall, Kompleks PKNNS
Persiaran S2/B1, Seremban 2, 
Negeri Sembilan, MALAYSIA
(Dalam Bangunan SAINS)

Business Hour:
 10am -6.30pm (closed on monday)

Contact Person: Lin (013-238 8200 )

Pengguna waze/gps boleh find "manjakuhappy" seremban

View Larger Map 


Sunday, April 26, 2015

ANNIVERSARY SALE!! Sempena ulang tahun ke-6 manjakuhappy.com


Bersempena dengan ulang tahun Manjakuhappy yang ke-6 , kami dengan gembiranya ingin berkongsi keceriaan ini dengan anda semua. Sebagai hadiah dan penghargaan dari kami, kami di Manjakuhappy.com memberikan anda penjimatan yang tiada tanding dan pertama kali diadakan seperti ini.

Caranya mudah, Hanya masukkan code voucher untuk item yang disenaraikan di bawah, Dapatkan penjimatan berganda sehingga 30%.

Bagi anda yang berdekatan dengan kami, boleh juga singgah ke butik kami di Kajang dan Seremban 2.
Cara untuk mendapatkan diskaun di website kami, hanya perlu masukkan code voucher di akhir order, layari website kami di www.manjakuhappy.com dan mula berjimat!

Penjimatan sebanyak 30% untuk semua baju raya di manjakuhappy.com

Penjimatan hebat sebanyak 20% untuk kesemua bedung kami di manjakuhappy.com

Lebih jimat dengan potongan sebanyak 20% untuk set tilam travel kami di manjakuhappy.com

Lenguh dukung anak? Dapatkan kelegaan lenguh dengan potongan sebanyak 10% di manjakuhappy.com

Malu menyusukan anak di tempat awam? Dengan potongan sebanyak 10%, kini anda mampu untuk menyusu di mana-mana pada bila-bila masa

Tuesday, April 21, 2015

Ring Sling Basic Kegemaran Ibu-Ibu Moden Masa Kini!

Kini muncul dengan design terbarupelbagai corak pilihan serta aluminium ring!
Baby Ring Sling semakin mendapat perhatian ibu zaman sekarang. Lebih mudah untuk mengendong bayi anda tanpa rasa lenguh tangan. Dengan baby sling, ibu tak perlu lagi bawa stroller. Malahan ibu boleh memimpin abang/kakak sambil mengendong adik. Bayi anda akan rasa lebih selesa dalam dakapan ibu seperti di dalam perut, sudah tentu bayi anda boleh tidur dengan lena (melainkan baby lapar nak susuibu!)
Baby Sling ini diperbuat daripada 100% cotton menjamin keselesaan ibu dan bayi. Dijahit dengan dua lapisan kain bercorak dan dipadankan dengan cotton plain warna yang sepadan supaya boleh dipakai kedua-dua belah bahagian baby sling. 
Baby sling ini adalah jenis open tail. Hujung kain (tail) boleh digunakan sebagai pengganti nursing cover ataupun pelindung matahari/hujan renyai/angin
Ring yang digunakan adalah jenis aluminium tahan lasak dan lebih mudah digunakan. 
Baby sling ini boleh digunakan daripada bayi yang bahu lahir sehinggalah berumur 3 tahun atau 15kg. Ibu tidak perlu khuatir kerana baby sling ini boleh dilaras saiznya jadi, ayah pun boleh pakai juga

CIRI-CIRI DAN KELEBIHAN RING SLING MANJAKUHAPPY

1. Material 100% Cotton - Mudah untuk dilipat dan tidak licin semasa memakainya
2. Reversible Sling - Anda boleh menggunakan kedua-dua belah bahagian fabrik sama ada bercorak ataupun plain ;)
3. Padded Sling - untuk keselesaan belakang badan baby dan belakang pehanya (Tummy to tummy position)
4. Zippered Pocket - Anda boleh menyimpan lampin, tuala, baby, wallet, kunci kereta dan sebagainya.
5. Ring Sling - Menggunakan Aluminium ring. Boleh dilaras size sling mengikut keselesaan pemakai. 
6. Mudah dipakai - kebanyakan ibu yang memilih ring sling ini kerana ia sangat mudah dipakai dan mudah laras mengikut saiz yang selesa. Ibu boleh mememakai ring sling dan mengendong bayi berseorangan tanpa bantuan walaupun dalam posisi duduk. Contohnya: Sebelum keluar daripada kereta, ibu dah boleh bersedia memakai ring sling sambil mengendong bayi. Ibu tak semestinya dalam kedudukan berdiri untuk memakai ring sling. 
7. Sangat sesuai untuk dipakai ketika membawa bayi ke klinik, pusat membeli belah, berjalan-jalan di tepi pantai dan sebagainya. 
8. Ukuran Panjang Sling ini lebih kurang  72 inci panjang x 21 inci lebar
9. Boleh mengendong bayi daripada lahir sehingga 15kg ataupun berumur lebih kurang 3 tahun.


Reversible Baby Ring Sling Design Black Red Mickey Mouse RS36
Design: 
Black Red Mickey Mouse RS36
Price: RM117 Normal RM137

Reversible Baby Ring Sling Design Black Red Mickey Mouse RS36
Design: 
Black Red Mickey Mouse RS36
Price: RM117 Normal RM137

Reversible Baby Ring Sling Design Black White Art Flower RS8
Design: 
Black White Art Flower RS8
Price: RM117 Normal RM137

Reversible Baby Ring Sling Design Black White Art Flower RS8
Design: 
Black White Art Flower RS8
Price: RM117 Normal RM137

Reversible Baby Ring Sling Design Brown Black Chrysanthemum RS47
Design: 
Brown Black Chrysanthemum RS47
Price: RM117 Normal RM137

Reversible Baby Ring Sling Design Brown Black Chrysanthemum RS47
Design: 
Brown Black Chrysanthemum RS47
Price: RM117 Normal RM137

Reversible Baby Ring Sling Design Grey Pink Polkadot RS24
Design: 
Grey Pink Polkadot RS24
Price: RM117 Normal RM137

Reversible Baby Ring Sling Design Grey Pink Polkadot RS24
Design: 
Grey Pink Polkadot RS24
Price: RM117 Normal RM137

Reversible Baby Ring Sling Design Grey White Anchor Polkadot RS48
Design: 
Grey White Anchor Polkadot RS48
Price: RM117 Normal RM137

Reversible Baby Ring Sling Design Grey White Anchor Polkadot RS48
Design: 
Grey White Anchor Polkadot RS48
Price: RM117 Normal RM137

Reversible Baby Ring Sling Design Purple Paisley RS29
Design: 
Purple Paisley RS29
Price: RM117 Normal RM137

Reversible Baby Ring Sling Design Purple Paisley RS29
Design: 
Purple Paisley RS29
Price: RM117 Normal RM137

Ring Sling Advanced Corak Terbaharu, Hanya di Manjakuhappy.com





Reversible Baby Ring Sling Advanced Design Black Colorful Polkadot RSA9
Design: 
Black Colorful Polkadot RSA9
Price: RM147 Normal RM177

Reversible Baby Ring Sling Advanced Design Black Colorful Polkadot RSA9
Design: 
Black Colorful Polkadot RSA9
Price: RM147 Normal RM177

Reversible Baby Ring Sling Advanced Design White Maroon Stripe Purple RSA8
Design: 
White Maroon Stripe Purple RSA8
Price: RM147 Normal RM177

Reversible Baby Ring Sling Advanced Design White Maroon Stripe Purple RSA8
Design: 
White Maroon Stripe Purple RSA8
Price: RM147 Normal RM177

Thursday, April 16, 2015

Ring Sling Advanced Restock Dengan Harga Promosi!


Ring Sling Advanced kembali lagi, kini dengan pelbagai pilihan corak yang lebih menarik dan sesuai untuk semua size ibu. Direka khas untuk menggendong anak anda dengan selamat dan selesa, Bonus poket berzip memudahkan tugas ibu untuk menyimpan pelbagai barangan. Dan yang paling penting, Dwi corak yang boleh digunakan pada kedua-dua belah.

Dapatkan sementara harga promosi, layari website kami di www.manjakuhappy.com atau terus klik di link di bawah untuk akses yang lebih pantas.

http://manjakuhappy.com/categories/BABY-WEARING/Ring-Sling-Advanced/

Hubungi kami di talian 010-2651567 atau 013-2388200 untuk sebarang pertanyaan atau bantuan.

Click Older post to see more collections..

We have more than 1000 style of babykids fashion...click Older post to get more..

We Accept Payment by: