Korang mesti suka yang ni juga...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL
NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

Menu Produk Manjakuhappy

Ye Lebih mudah untuk memilih item dgn klik ikut kategori dibawahni...

Thursday, July 30, 2015

Design Terbaharu Untuk Mengelakkan Anda Lenguh Tangan Ketika Mendukung Anak.

SMART Mei Tai Design Dark Purple Polkadot SMT9
Design: 
Dark Purple Polkadot SMT9Price: RM197 Normal RM237

SMART Mei Tai Design Dark Purple Polkadot SMT9
Design: 
Dark Purple Polkadot SMT9Price: RM197 Normal RM237

Kelebihan yang anda akan dapat dengan SMART Mei Tai Manjakuhappy.com

Mudah dibawa dan tiada lagi lenguh tangan mendukung anak anda.


SMART Mei Tai

Manjakuhappy memperkenalkan produk terbaru iaitu SMART Mei Tai cetusan idea untuk mendorong lebih ramai bapa mengendong anak dengan cara yang betul dan selamat serta lebih bergaya! 


Antara ciri-ciri dan kelebihan SMART Mei Tai
- Rekaan terbaru SMART Mei Tai merupakan pembaharuan mei tai yang lebih mengutamakan keselesaan untuk mengendong dengan lebih lama dan sangat mudah dipakai
- Headrest, shoulder strap dan waist strap yang lebih tebal untuk keselesaan pengguna
- Double Lock Buckle: mengutamakan keselamatan dan lebih mudah dipakai
- Adjustable Sleeping Hood: melindungi bayi daripada panas matahari ketika berada di luar selain daripada mengurangkan gangguan bayi yang sedang tidur. Sleeping hood ini boleh ditanggalkan sekiranya tidak digunakan dan boleh dilaras mengikut ketinggian bayi.
- Poket berzip membolehkan anda menyimpan tuala bayi dan sleeping hood
-Material 100% Cotton yang selesa, tidak panas dan sesuai untuk cuaca di Malaysia.

Rekaan yang selamat dan eksklusif dan sesuai dengan cuaca di Malaysia 

Penutup kepala ( hooded ) yang boleh ditanggalkan apabila perlu

Adjustable snap button memudahkan anda melaras penutup kepala ( hooded ) mengikut kesesuaian anak anda

Poket berzip memudahkan penyimpanan seperti tuala, kain, dan lampin.

Rekaan silang X untuk menjamin keselesaan si pemakai dan mengukuhkan kedudukan bayi

Double lock buckle yang diperbuat dari bahan berkualiti tinggi dan tahan lasak, menjamin buckle dari terus tertanggal dengan sendirinya

Ruangan pengudaraan yang baik dan besar bagi menjamin keselesaan bayi dan si pemakai 

Jahitan X box dan Zigzag yang kemas dan kukuh menjamin keselamatan anak anda dan boleh menampung berat sehingga 15Kg-17Kg



Inginkan Kejutan Di Bulan Syawal ini? Klik Di Sini.


Bagaimana jika kami berikan kejutan untuk anda di bulan syawal ini? pasti best kan. Jom layari website kami di www.manjakuhappy.com atau terus klik di link ni untuk capaian pantas ke baju jubah kami.

http://manjakuhappy.com/categories/BAJU-MELAYU%7B47%7DJUBAH%7B47%7DKURTA-KANAK%252dKANAK/Jubah-Kanak%252dkanak/

grab diskaun sebanyak 10% sempena syawal ini, hanya masukkan code "happysyawal" dan automatic anda akan mendapat sebanyak 10% diskaun dari harga asal :)

Wednesday, July 29, 2015

Rahsia Jimat Untuk Masalah Lenguh Dukung Anak


Raya raya ni mesti mommy semua perasan satu benda. 'tangan lenguh dukung anak'
Betul tak?
 Bayangkan nanti bila anak anda makin berat. Lagi lenguh. Hihi. 

Kami nak bantu anda hilangkan lenguh dukung anak ni. Tak perlu guna ubat. Tak perlu guna bibik.
Sekarang dah jadi trend gendong anak ni. Sambil kami bantu anda hilangkan lenguh. Kami juga bantu anda berjimat! 

Masukkan code voucher 'happysyawal' utk dapatkan diskaun 10% utk semua item kami. 
Mudah je. Boleh terus klik di link ni 


Atau

Whatapp kami di nombor +6010-2651567 / 013-2388200

Atau

Walk in ke butik kami di Kajang, boleh waze 'manjakuhappy kajang'

Thursday, July 09, 2015

Limited Edition Jubah Princess Arissa Full Printed 5 pilihan warna



Jubah Princess Arissa Full Print Design Black Pink Flowery JFA5
Code: JFA5 Black Pink Flowery
Price: RM97 Normal RM127
Size:
0-6m
6-12m
1y
2y
3y
4y
5y
7y

Rekaan butang balut yang istimewa menambahkan lagi eleman keceriaan dan keseragaman jubah si comel

Ceria dengan jubah terbaharu edisi full print, gayakan si kecil anda di pagi raya


Jubah Princess Arissa Full Print Design Turquoise paisley JFA3
Code: JFA3 Turquoise paisley
Price: RM97 Normal RM127
Size:
0-6m
6-12m
1y
2y
3y
4y
5y
7y




Warna senada yang ditonjolkan membangkitkan suasana ceria si pemakai


Koleksi terbaharu jubah full print terkini hanya di manjakuhappy

Jubah Princess Arissa Full Print Design Royal Paisley JFA4
Code: JFA4 Royal Paisley
Price: RM97 Normal RM127
Size:
0-6m
6-12m
1y
2y
3y
4y
5y
7y


Jubah Princess Arissa Full Print Design Purple JFA1
Code: JFA1 Purple
Price: RM97 Normal RM127
Size:
0-6m
6-12m
1y
2y
3y
4y
5y
7y





Jubah Princess Arissa Full Print Design Peach JFA2
Code: JFA2 Peach
Price: RM97 Normal RM127
Size:
0-6m
6-12m
1y
2y
3y
4y
5y
7y












Wednesday, July 08, 2015

Koleksi Kopiah Khas Di Hari Lebaran, Hanya di Manjakuhappy.com

Kopiah Baby Khas Di Hari Lebaran
Code:KBB
Price: RM8
Size: baby

Kopiah Baby Khas Di Hari Lebaran
Code:KBB
Price: RM8
Size: baby

Kopiah Baby Khas Di Hari Lebaran
Code:KBB
Price: RM8
Size: baby

Sunday, July 05, 2015

Emerald Green menjadi rebutan ramai. Jubah Princess Arissa Tema Emerald Green ala-ala Princess Anna dalam filem Frozen

Jubah Princess Arissa Butterly Emerald Green JPA8 (0-6m to 7y)
Kod: JPA8 Butterfly Emerald Green
Price:  RM97 Normal RM127
Size:
0-6m
6-12m
1y
2y
3y
5y
7y

Material English Cotton Printed corak bunga di bahagian dada memberi keselesaan pada si manja sepanjang hari. Rekaan satin lembut potongan tinggi paras pinggang memberikan elemen ala puteri. 

Istimewa butang balut terserlah kecomelannya

Jubah Princess Arissa dengan Riben yang boleh diikat belakang ataupun depan mengikut size si manja

Lengan bergetah lebih kemas dipakai dan memudahkan ibu menyising lengan baju anak bila nak basuh tangan selepas menjamah jamuan raya

Hijau yang mendamaikan Pilihan Tema Green Apple menjadi trend setiap tahun

Jubah Princess Arissa Flowery Apple Green JPA10 (0-6m to 7y)
Kod: 
Flowery Apple Green JPA10 

Price: RM97 Normal RM127
Size:
0-6m
6-12m
1y
2y
3y
5y
7y

Lengan bergetah lebih kemas dipakai dan memudahkan ibu menyising lengan baju anak bila nak basuh tangan selepas menjamah jamuan raya

Material English Cotton Printed corak bunga di bahagian dada memberi keselesaan pada si manja sepanjang hari. Rekaan satin lembut potongan tinggi paras pinggang memberikan elemen ala puteri. Istimewa butang balut terserlah kecomelannya

Jubah Princess Arissa dengan Riben yang boleh diikat belakang ataupun depan mengikut size si manja

Jubah Princess Arissa tema Hot Pink dipilih atas permintaan ramai

Jubah Princess Arissa Dark Pink Rose JPA9 (0-6m to 7y)
Kod: JPA9 
Dark Pink Rose

Price:  RM97 Normal RM127
Size:
0-6m
6-12m
1y
2y
3y
5y
7y

Lengan bergetah lebih kemas dipakai dan memudahkan ibu menyising lengan baju anak bila nak basuh tangan selepas menjamah jamuan raya.

Jubah Princess Arissa dengan Riben yang boleh diikat belakang ataupun depan mengikut size si manja

Material English Cotton Printed corak bunga di bahagian dada memberi keselesaan pada si manja sepanjang hari. Rekaan satin lembut potongan tinggi paras pinggang memberikan elemen ala puteri. Istimewa butang balut terserlah kecomelannya

Click Older post to see more collections..

We have more than 1000 style of babykids fashion...click Older post to get more..

We Accept Payment by: