Korang mesti suka yang ni juga...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL
NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

Menu Produk Manjakuhappy

Ye Lebih mudah untuk memilih item dgn klik ikut kategori dibawahni...

Sunday, November 29, 2015

SALE RIANG RIA CUTI SEKOLAH tinggal sehari sahaja lagi!!

CEPAT! Masa terhad!!


Siapa tak suka SALE kan? Cuti Sekolah ni mesti ada yang dah plan nak pergi Holiday atau ada Kenduri-kendara atau mungkin ramai yang baru dapat Baby..wahh tahniah.. Kini tibalah masanya untuk BERJIMAT!! Yahooo.. 

Nak tahu apa yang tengah SALE sekarang? Jom Scroll ke bawah.

 Siapa yang nak pergi Holiday tu dan ada anak kecil mesti takut anak hilang atau penat nak dukung si kecil ni.. Apa kata anda gunakan Baby Carrier bila Holiday atau bila nak keluar rumah,  Alhamdulillah dah ramai yang memilih Baby Carrier manjakuhappy dan InshaAllah sangat-sangat membantu, selain itu anak pun takdalah mengamok kepenatan serta akan mendengar kata.

FREE Consultation cara guna baby carrier dengan betul dan selamat..
Whatsapp 0132388200 segera untuk dapatkan baby carrier yang bersesuaikan dengan anda dan si kecil. Ada beberapa jenis baby carrier dan pilihan warna yang menarik, tetapi kuantit terhad.
Atau 
Terus ke Kedai di Manjakuhappy Kajang (waze manjakuhappy kajang)
Kalau nak cepat boleh terus order di  link ini dan masukan code yg ada pada gambar
 http://manjakuhappy.com/categories/BABY-WEARING/





Baby carrier yang paling HOT! ramai suka Smart Meitai ni sebab apa taknak la cerita kt sini anda boleh terus click link di bawah @ whatsapp terus 0132388200 utk FREE Consultation memilih baby carrier yang sesuai dengan anda dan si manja.. 
http://manjakuhappy.com/categories/BABY-WEARING/SMART-Mei-Tai/





Cuti-cuti sekolah ni mesti banyak baby baru lahir, atau anda nak melawat baby baru lahir, boleh la hadiahkan kepada mereka Bedung, ..  jangan tak bedung baby tau.. 
Sebab 9 bulan baby duduk dalam perut ibu..dah biasa dengan suhu suam-suam, jadi jangan la biarkan dia tidak berbedung.

Dapatkan Bedung Moden dari Manjakuhappy lagi pun tengah SALE sekarang ni..

Berminat utk order boleh terus whatsapp ke 0132388200 atau nak cepat Atau Terus ke Kedai di Manjakuhappy Kajang (waze manjakuhappy kajang)
Kalau nak cepat boleh terus order di  link ini dan masukan code yg ada pada gambar.
http://manjakuhappy.com/categories/BARUT-DAN-BEDUNG-BABY/




Antara bedung moden baby yang sangat comel adalah Easy Bedung Printed ini, mudah je gunakannya, masuk dan zapkan pelekatnye..

Berminat utk order boleh terus whatsapp ke 0132388200 atau nak cepat Atau Terus ke Kedai di Manjakuhappy Kajang (waze manjakuhappy kajang)
Kalau nak cepat boleh terus order di  link ini dan masukan code yg ada pada gambar.
http://manjakuhappy.com/products/EASY-BEDUNG-PRINTED-%28Adjustable-Infant-Wrap%29-click-to-view-more-colors.html





Cuti Sekolah biasanya ramai akan adakah Kenduri-Kendara. Kenduri Sunat ke, Perkahwinan ke atau Kenduri Doa Selamat dan banyak lagi.. biasanya ibu bapa sahaja yg berhias..apa kata anak-anak kecil ni kita hias mereka.. Baru la menarik..tertarik.. daaboomm..Sebab size yg ada dari Baby NB-7y. 

Berminat utk order boleh terus whatsapp ke 0132388200 kalau nak cepat boleh Terus ke Kedai di Manjakuhappy Kajang (waze manjakuhappy kajang) atau click link ini dan masukan code yg ada pada gambar.
http://manjakuhappy.com/





Cuti sekolah mesti nak pergi Holiday, dah pergi holiday mesti anak kene salin-salin lampin..
DI tempat orang susah nk cari toilet or tempat bilik bersalin, Dengan Tilam Travel ini ada boleh tukar di mana-mana sahaja tanpa perlu bersusah payah mencari bilih bersalin, kalau dalam kereta pula tak ada la kotor kerusi kot terkena najis baby..

Berminat utk order boleh terus whatsapp ke 0132388200 kalau nak cepat boleh Terus ke Kedai di Manjakuhappy Kajang (waze manjakuhappy kajang) atau click link ini dan masukan code yg ada pada gambar.
http://manjakuhappy.com/categories/TILAM-BABY/SMART-Baby-Sleep-Mat/





 http://manjakuhappy.com/categories/TILAM-BABY/SMART-Baby-Sleep-Mat/





Kuantiti sangat terhad, jom cek stock melalui cara di bawah.

 ANDA BERMINAT? 

3 CARA ORDER:-


1. WHATSAPP 
hantarkan whatsapp  ke 013-2388 200

2. ORDER DI WEBSITE 
(kemudahan ipay88, CIMBclick, M2u dan Credit Card) 
Klik link dibawah
 http://manjakuhappy.com/


3. CALL US

013-2388 200


JOM CUBA SENDIRI DI KEDAI KAMI:
(buka setiap hari jam 10pagi hingga 6 ptg)

No.11A, Jalan Reko Mutiara,
Taman Reko Mutiara, 43000 Kajang,
Selangor, MALAYSIA
waze: manjakuhappy kajang.


Saturday, November 28, 2015

3 hari saja lagi untuk SALE RIANG RIA CUTI SEKOLAH

Tinggal 3 hari sebelum SALE berakhir Siapa tak order lagi boleh terus whatsapp ke 0132388200


Nak tahu apa yang tengah SALE sekarang? Jom Scroll ke bawah.


Cuti Sekolah biasanya ramai akan adakah Kenduri-Kendara. Kenduri Sunat ke, Perkahwinan ke atau Kenduri Doa Selamat dan banyak lagi.. biasanya ibu bapa sahaja yg berhias..apa kata anak-anak kecil ni kita hias mereka.. Baru la menarik..tertarik.. daaboomm..Sebab size yg ada dari Baby NB-7y. 

Berminat utk order boleh terus whatsapp ke 0132388200 kalau nak cepat boleh Terus ke Kedai di Manjakuhappy Kajang (waze manjakuhappy kajang) atau click link ini dan masukan code yg ada pada gambar.
http://manjakuhappy.com/



Cuti sekolah mesti nak pergi Holiday, dah pergi holiday mesti anak kene salin-salin lampin..
DI tempat orang susah nk cari toilet or tempat bilik bersalin, Dengan Tilam Travel ini ada boleh tukar di mana-mana sahaja tanpa perlu bersusah payah mencari bilih bersalin, kalau dalam kereta pula tak ada la kotor kerusi kot terkena najis baby..

Berminat utk order boleh terus whatsapp ke 0132388200 kalau nak cepat boleh Terus ke Kedai di Manjakuhappy Kajang (waze manjakuhappy kajang) atau click link ini dan masukan code yg ada pada gambar.
http://manjakuhappy.com/categories/TILAM-BABY/SMART-Baby-Sleep-Mat/





 http://manjakuhappy.com/categories/TILAM-BABY/SMART-Baby-Sleep-Mat/



Cuti-cuti sekolah ni mesti banyak baby baru lahir, atau anda nak melawat baby baru lahir, boleh la hadiahkan kepada mereka Bedung, ..  jangan tak bedung baby tau.. 
Sebab 9 bulan baby duduk dalam perut ibu..dah biasa dengan suhu suam-suam, jadi jangan la biarkan dia tidak berbedung.

Dapatkan Bedung Moden dari Manjakuhappy lagi pun tengah SALE sekarang ni..

Berminat utk order boleh terus whatsapp ke 0132388200 atau nak cepat Atau Terus ke Kedai di Manjakuhappy Kajang (waze manjakuhappy kajang)
Kalau nak cepat boleh terus order di  link ini dan masukan code yg ada pada gambar.
http://manjakuhappy.com/categories/BARUT-DAN-BEDUNG-BABY/




Antara bedung moden baby yang sangat comel adalah Easy Bedung Printed ini, mudah je gunakannya, masuk dan zapkan pelekatnye..

Berminat utk order boleh terus whatsapp ke 0132388200 atau nak cepat Atau Terus ke Kedai di Manjakuhappy Kajang (waze manjakuhappy kajang)
Kalau nak cepat boleh terus order di  link ini dan masukan code yg ada pada gambar.
http://manjakuhappy.com/products/EASY-BEDUNG-PRINTED-%28Adjustable-Infant-Wrap%29-click-to-view-more-colors.html




Siapa yang nak pergi Holiday tu dan ada anak kecil mesti takut anak hilang atau penat nak dukung si kecil ni.. Apa kata anda gunakan Baby Carrier bila Holiday atau bila nak keluar rumah,  Alhamdulillah dah ramai yang memilih Baby Carrier manjakuhappy dan InshaAllah sangat-sangat membantu, selain itu anak pun takdalah mengamok kepenatan serta akan mendengar kata.

FREE Consultation cara guna baby carrier dengan betul dan selamat..
Whatsapp 0132388200 segera untuk dapatkan baby carrier yang bersesuaikan dengan anda dan si kecil. Ada beberapa jenis baby carrier dan pilihan warna yang menarik, tetapi kuantit terhad.
Atau 
Terus ke Kedai di Manjakuhappy Kajang (waze manjakuhappy kajang)
Kalau nak cepat boleh terus order di  link ini dan masukan code yg ada pada gambar
 http://manjakuhappy.com/categories/BABY-WEARING/





Baby carrier yang paling HOT! ramai suka Smart Meitai ni sebab apa taknak la cerita kt sini anda boleh terus click link di bawah @ whatsapp terus 0132388200 utk FREE Consultation memilih baby carrier yang sesuai dengan anda dan si manja.. 
http://manjakuhappy.com/categories/BABY-WEARING/SMART-Mei-Tai/




Siapa tak suka SALE kan? Cuti Sekolah ni mesti ada yang dah plan nak pergi Holiday atau ada Kenduri-kendara atau mungkin ramai yang baru dapat Baby..wahh tahniah.. Kini tibalah masanya untuk BERJIMAT!! Yahooo.. 

Kuantiti sangat terhad, jom cek stock melalui cara di bawah.


 ANDA BERMINAT? 

3 CARA ORDER:-



1. WHATSAPP 
hantarkan whatsapp  ke 013-2388 200

2. ORDER DI WEBSITE 
(kemudahan ipay88, CIMBclick, M2u dan Credit Card) 
Klik link dibawah
 http://manjakuhappy.com/


3. CALL US

013-2388 200



JOM CUBA SENDIRI DI KEDAI KAMI:
(buka setiap hari jam 10pagi hingga 6 ptg)

No.11A, Jalan Reko Mutiara,
Taman Reko Mutiara, 43000 Kajang,
Selangor, MALAYSIA
waze: manjakuhappy kajang.

Wednesday, November 25, 2015

5 days Left Promosi Riang Ria Cuti Sekolah..

Grab Sale hari ini sebelum kehabisan stock!! 

Nak tahu apa yang tengah SALE sekarang? Jom Scroll ke bawah.



Cuti sekolah mesti nak pergi Holiday, dah pergi holiday mesti anak kene salin-salin lampin..
DI tempat orang susah nk cari toilet or tempat bilik bersalin, Dengan Tilam Travel ini ada boleh tukar di mana-mana sahaja tanpa perlu bersusah payah mencari bilih bersalin, kalau dalam kereta pula tak ada la kotor kerusi kot terkena najis baby..

Berminat utk order boleh terus whatsapp ke 0132388200 kalau nak cepat boleh Terus ke Kedai di Manjakuhappy Kajang (waze manjakuhappy kajang) atau click link ini dan masukan code yg ada pada gambar.
http://manjakuhappy.com/categories/TILAM-BABY/SMART-Baby-Sleep-Mat/





 http://manjakuhappy.com/categories/TILAM-BABY/SMART-Baby-Sleep-Mat/



Siapa yang nak pergi Holiday tu dan ada anak kecil mesti takut anak hilang atau penat nak dukung si kecil ni.. Apa kata anda gunakan Baby Carrier bila Holiday atau bila nak keluar rumah,  Alhamdulillah dah ramai yang memilih Baby Carrier manjakuhappy dan InshaAllah sangat-sangat membantu, selain itu anak pun takdalah mengamok kepenatan serta akan mendengar kata.

FREE Consultation cara guna baby carrier dengan betul dan selamat..
Whatsapp 0132388200 segera untuk dapatkan baby carrier yang bersesuaikan dengan anda dan si kecil. Ada beberapa jenis baby carrier dan pilihan warna yang menarik, tetapi kuantit terhad.
Atau 
Terus ke Kedai di Manjakuhappy Kajang (waze manjakuhappy kajang)
Kalau nak cepat boleh terus order di  link ini dan masukan code yg ada pada gambar
 http://manjakuhappy.com/categories/BABY-WEARING/





Baby carrier yang paling HOT! ramai suka Smart Meitai ni sebab apa taknak la cerita kt sini anda boleh terus click link di bawah @ whatsapp terus 0132388200 utk FREE Consultation memilih baby carrier yang sesuai dengan anda dan si manja.. 
http://manjakuhappy.com/categories/BABY-WEARING/SMART-Mei-Tai/





Cuti-cuti sekolah ni mesti banyak baby baru lahir, atau anda nak melawat baby baru lahir, boleh la hadiahkan kepada mereka Bedung, ..  jangan tak bedung baby tau.. 
Sebab 9 bulan baby duduk dalam perut ibu..dah biasa dengan suhu suam-suam, jadi jangan la biarkan dia tidak berbedung.

Dapatkan Bedung Moden dari Manjakuhappy lagi pun tengah SALE sekarang ni..

Berminat utk order boleh terus whatsapp ke 0132388200 atau nak cepat Atau Terus ke Kedai di Manjakuhappy Kajang (waze manjakuhappy kajang)
Kalau nak cepat boleh terus order di  link ini dan masukan code yg ada pada gambar.
http://manjakuhappy.com/categories/BARUT-DAN-BEDUNG-BABY/




Antara bedung moden baby yang sangat comel adalah Easy Bedung Printed ini, mudah je gunakannya, masuk dan zapkan pelekatnye..

Berminat utk order boleh terus whatsapp ke 0132388200 atau nak cepat Atau Terus ke Kedai di Manjakuhappy Kajang (waze manjakuhappy kajang)
Kalau nak cepat boleh terus order di  link ini dan masukan code yg ada pada gambar.
http://manjakuhappy.com/products/EASY-BEDUNG-PRINTED-%28Adjustable-Infant-Wrap%29-click-to-view-more-colors.html





Cuti Sekolah biasanya ramai akan adakah Kenduri-Kendara. Kenduri Sunat ke, Perkahwinan ke atau Kenduri Doa Selamat dan banyak lagi.. biasanya ibu bapa sahaja yg berhias..apa kata anak-anak kecil ni kita hias mereka.. Baru la menarik..tertarik.. daaboomm..Sebab size yg ada dari Baby NB-7y. 

Berminat utk order boleh terus whatsapp ke 0132388200 kalau nak cepat boleh Terus ke Kedai di Manjakuhappy Kajang (waze manjakuhappy kajang) atau click link ini dan masukan code yg ada pada gambar.
http://manjakuhappy.com/




Kuantiti sangat terhad, jom cek stock melalui cara di bawah.

 ANDA BERMINAT? 

3 CARA ORDER:-


1. WHATSAPP 
hantarkan whatsapp  ke 013-2388 200

2. ORDER DI WEBSITE 
(kemudahan ipay88, CIMBclick, M2u dan Credit Card) 
Klik link dibawah
 http://manjakuhappy.com/


3. CALL US

013-2388 200


JOM CUBA SENDIRI DI KEDAI KAMI:
(buka setiap hari jam 10pagi hingga 6 ptg)

No.11A, Jalan Reko Mutiara,
Taman Reko Mutiara, 43000 Kajang,
Selangor, MALAYSIA
waze: manjakuhappy kajang.

Saturday, November 21, 2015

SALE RIANG RIA CUTI SEKOLAH sudah tibaaa!!

Assalamualaikum .. 
Hai semua! SALE RIANG RIA CUTI SEKOLAH telah tiba! 




Siapa tak suka SALE kan? Cuti Sekolah ni mesti ada yang dah plan nak pergi Holiday atau ada Kenduri-kendara atau mungkin ramai yang baru dapat Baby..wahh tahniah.. Kini tibalah masanya untuk BERJIMAT!! Yahooo.. 

Nak tahu apa yang tengah SALE sekarang? Jom Scroll ke bawah.


Siapa yang nak pergi Holiday tu dan ada anak kecil mesti takut anak hilang atau penat nak dukung si kecil ni.. Apa kata anda gunakan Baby Carrier bila Holiday atau bila nak keluar rumah,  Alhamdulillah dah ramai yang memilih Baby Carrier manjakuhappy dan InshaAllah sangat-sangat membantu, selain itu anak pun takdalah mengamok kepenatan serta akan mendengar kata.

FREE Consultation cara guna baby carrier dengan betul dan selamat..
Whatsapp 0132388200 segera untuk dapatkan baby carrier yang bersesuaikan dengan anda dan si kecil. Ada beberapa jenis baby carrier dan pilihan warna yang menarik, tetapi kuantit terhad.
Atau 
Terus ke Kedai di Manjakuhappy Kajang (waze manjakuhappy kajang)
Kalau nak cepat boleh terus order di  link ini dan masukan code yg ada pada gambar
 http://manjakuhappy.com/categories/BABY-WEARING/





Baby carrier yang paling HOT! ramai suka Smart Meitai ni sebab apa taknak la cerita kt sini anda boleh terus click link di bawah @ whatsapp terus 0132388200 utk FREE Consultation memilih baby carrier yang sesuai dengan anda dan si manja.. 
http://manjakuhappy.com/categories/BABY-WEARING/SMART-Mei-Tai/





Cuti-cuti sekolah ni mesti banyak baby baru lahir, atau anda nak melawat baby baru lahir, boleh la hadiahkan kepada mereka Bedung, ..  jangan tak bedung baby tau.. 
Sebab 9 bulan baby duduk dalam perut ibu..dah biasa dengan suhu suam-suam, jadi jangan la biarkan dia tidak berbedung.

Dapatkan Bedung Moden dari Manjakuhappy lagi pun tengah SALE sekarang ni..

Berminat utk order boleh terus whatsapp ke 0132388200 atau nak cepat Atau Terus ke Kedai di Manjakuhappy Kajang (waze manjakuhappy kajang)
Kalau nak cepat boleh terus order di  link ini dan masukan code yg ada pada gambar.
http://manjakuhappy.com/categories/BARUT-DAN-BEDUNG-BABY/




Antara bedung moden baby yang sangat comel adalah Easy Bedung Printed ini, mudah je gunakannya, masuk dan zapkan pelekatnye..

Berminat utk order boleh terus whatsapp ke 0132388200 atau nak cepat Atau Terus ke Kedai di Manjakuhappy Kajang (waze manjakuhappy kajang)
Kalau nak cepat boleh terus order di  link ini dan masukan code yg ada pada gambar.
http://manjakuhappy.com/products/EASY-BEDUNG-PRINTED-%28Adjustable-Infant-Wrap%29-click-to-view-more-colors.html





Cuti Sekolah biasanya ramai akan adakah Kenduri-Kendara. Kenduri Sunat ke, Perkahwinan ke atau Kenduri Doa Selamat dan banyak lagi.. biasanya ibu bapa sahaja yg berhias..apa kata anak-anak kecil ni kita hias mereka.. Baru la menarik..tertarik.. daaboomm..Sebab size yg ada dari Baby NB-7y. 

Berminat utk order boleh terus whatsapp ke 0132388200 kalau nak cepat boleh Terus ke Kedai di Manjakuhappy Kajang (waze manjakuhappy kajang) atau click link ini dan masukan code yg ada pada gambar.
http://manjakuhappy.com/





Cuti sekolah mesti nak pergi Holiday, dah pergi holiday mesti anak kene salin-salin lampin..
DI tempat orang susah nk cari toilet or tempat bilik bersalin, Dengan Tilam Travel ini ada boleh tukar di mana-mana sahaja tanpa perlu bersusah payah mencari bilih bersalin, kalau dalam kereta pula tak ada la kotor kerusi kot terkena najis baby..

Berminat utk order boleh terus whatsapp ke 0132388200 kalau nak cepat boleh Terus ke Kedai di Manjakuhappy Kajang (waze manjakuhappy kajang) atau click link ini dan masukan code yg ada pada gambar.
http://manjakuhappy.com/categories/TILAM-BABY/SMART-Baby-Sleep-Mat/





 http://manjakuhappy.com/categories/TILAM-BABY/SMART-Baby-Sleep-Mat/





Kuantiti sangat terhad, jom cek stock melalui cara di bawah.

 ANDA BERMINAT? 

3 CARA ORDER:-


1. WHATSAPP 
hantarkan whatsapp  ke 013-2388 200

2. ORDER DI WEBSITE 
(kemudahan ipay88, CIMBclick, M2u dan Credit Card) 
Klik link dibawah
 http://manjakuhappy.com/


3. CALL US

013-2388 200


JOM CUBA SENDIRI DI KEDAI KAMI:
(buka setiap hari jam 10pagi hingga 6 ptg)

No.11A, Jalan Reko Mutiara,
Taman Reko Mutiara, 43000 Kajang,
Selangor, MALAYSIA
waze: manjakuhappy kajang.



Click Older post to see more collections..

We have more than 1000 style of babykids fashion...click Older post to get more..

We Accept Payment by: