Korang mesti suka yang ni juga...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL
NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

Menu Produk Manjakuhappy

Ye Lebih mudah untuk memilih item dgn klik ikut kategori dibawahni...

Thursday, January 21, 2016

Breast Milk Storage Bag by Babylicious


Breast Milk Storage Bag by Babylicious

Features:
  1. BPA free materials for safe and perfect storage
  2. Leak-proof feature using high quality double zipper to prevent milk leakage
  3. Self-standing bags features for efficient storage and thawing
  4. Labeling space for indexing and organizing
  5. Pre-sterilized bags for cleanliness.
  6. Thicker and double-walled bags to preserve precious breast milk.
  7. Thick laminate to prevent from ink leeching
Harga : RM15.00
Kapasiti: 7 oz (210 ml)
Kuantiti: 25 beg














================
ANDA BERMINAT?
================
CARA ORDER BOLEH PILIH

WHATSAPP : 013-2388 200
CALL US: 013-2388 200
ORDER DI WEBSITE 
(kemudahan ipay88, CIMBclick, M2u dan Credit Card)
Klik link : www.manjakuhappy.com

 JOM CUBA SENDIRI DI KEDAI KAMI:
(buka setiap hari jam 10pagi hingga 6 ptg)
No.11A, Jalan Reko Mutiara,
Taman Reko Mutiara, 43000 Kajang,
Selangor, MALAYSIA
waze: manjakuhappy kajang.



Sunday, January 17, 2016

Barut Bayi Ceria Bertali Dah Restock!!

Meriahkan Corak Pada Barut Anak Anda. Hanya Di Manjakuhappy.com











Barut Bayi Ceria Design Pink Stars BRT31
Design: Pink Stars 
BRT31
Price: RM9



Barut Bayi Ceria Design Red Panda BRT30
Design: Red Panda 
BRT30
Price: RM9



Barut Bayi Ceria Design Blue White Circle  BRT29
Design: Blue White Circle  BRT29
Price: RM9


Barut Bayi Ceria Design Dusty Blue BRT28
Design: Dusty Blue BRT28
Price: RM9




Barut Bayi Ceria Design Purple BRT25
Design: Purple  BRT25
Price: RM9



Barut Bayi Ceria Design Mint Green BRT26
Design: 
Mint Green BRT26
Price: RM9



Barut Bayi Ceria Design Pink BRT27
Design: Pink BRT27
Price: RM9


================
ANDA BERMINAT?
================
CARA ORDER BOLEH PILIH

WHATSAPP : 013-2388 200

CALL US: 013-2388 200

ORDER DI WEBSITE 
(kemudahan ipay88, CIMBclick, M2u dan Credit Card)
Klik link : http://manjakuhappy.com/categories/BARUT-DAN-BEDUNG-BABY/Barut-Baby/

 JOM CUBA SENDIRI DI KEDAI KAMI:
(buka setiap hari jam 10pagi hingga 6 ptg)

No.11A, Jalan Reko Mutiara,
Taman Reko Mutiara, 43000 Kajang,
Selangor, MALAYSIA
waze: manjakuhappy kajang.

Friday, January 15, 2016

Sarung Tungku Herba

SARUNG TUNGKU HERBA

Khas untuk memudahkan ibu-ibu bertungku secara tradisional. 
Ianya diperbuat daripada 100% kain cotton dan dijahit bersama-sama ramuan herba.

BAHAN-BAHAN 

Rempah Ratus Terpilih


Sarung Tungku Herba
Color : Dark Brown
RM59.00



Sarung Tungku Herba
Color : Purple
RM59.00


================
ANDA BERMINAT?
================
CARA ORDER BOLEH PILIH

WHATSAPP : 013-2388 200

CALL US: 013-2388 200

ORDER DI WEBSITE 
(kemudahan ipay88, CIMBclick, M2u dan Credit Card)
Klik link : http://manjakuhappy.com/categories/PERHATIAN-IBU-MENGANDUNG/Tungku-Besi-Herba-Ibu-Berpantang/

 JOM CUBA SENDIRI DI KEDAI KAMI:
(buka setiap hari jam 10pagi hingga 6 ptg)

No.11A, Jalan Reko Mutiara,
Taman Reko Mutiara, 43000 Kajang,
Selangor, MALAYSIA
waze: manjakuhappy kajang.

Thursday, January 14, 2016

PERHATIAN IBU MENGANDUNG !!




KELEBIHAN PRE-ORDER DI MANJAKUHAPPY?
  1. Ready stock untuk Ring Sling Advance (RSA) Manjakuhappy dah SOLD OUT. kena tunggu jugak lah ye dak..huahuahua..
  2. Boleh dapatkan RSA dengan potongan harga dari RM38 sehingga RM78. WOWW!!
  3. Boleh datang butik untuk CUBA PAKAI SENDIRI RSA sample di kedai. Rasa seronok, boleh pre-order, kalau rasa beronok-ronok, boleh cari geng untuk pre-order dan dapatkan potongan harga RM78!!
  4. We are TRUSTED SELLER!! kalau barang tak sampai boleh bawak backup satu kampung tuntut dekat butik kita di REKO MUTIARA.. hihihi..
  5. Manjakuhappy pembekal baby carrier sejak 2010

CARA UNTUK BERJIMAT LEBIH DENGAN PRE-ORDER MANJAKUHAPPY?
  • Boleh PAKAT RAMAI-RAMAI dengan kawan-kawan, kaum keluarga, sanak saudara (7 org pun dah cukup); dapatkan RSA dengan harga RM99 SAHAJA! (harga sebenar RM177)

CIRI-CIRI KELEBIHAN RING SLING ADVANCE (RSA) MANJAKUHAPPY?



DESIGN AVAILABLE FOR PRE-ORDER?

NEW DESIGN!! :  BLACK & WHITE CHEVRON WITH GREY PLAIN

NEW DESIGN!! :  RAINBOW CHEVRON WITH DARK BROWN PLAIN


BLACK COLOURFUL POLKADOT WITH RED PLAIN

CREAM COLOURFUL POLKADOT WITH RED PLAIN
ANDA BERMINAT???

WHATSAPP "PRE-ORDER" ke 0132388200
TARIKH TUTUP : 31 JANUARI 2016

Friday, January 08, 2016

Hairband & Headband for Baby & Kids


Headband Pretty Me by Puteri Megat

Kepada anda yang masih tercari headband or hairband yang cantik dan tahan lama, kini kami di Manjakuhappy.com telah membawakan kepada anda headband handmade dari Puteri Megat, Kualiti dan fabrik yang selesa membuatkan anak anda tampak lebih ceria dan comel. Rona warna yang terang dan ceria digunakak sesuai dengan perwatakan anak anda yang comel dan sentiasa aktif, Dapatkan headband dari Puteri Megat ini di Manjakuhappy.com cawangan Kajang.
Yang pastinya, anda boleh beli secara online @ walkin dengan Manjakuhappy.







Hairband

Price: RM15



Headband

Price: RM15


Hairband
Price: RM10







================
ANDA BERMINAT?
================
CARA ORDER BOLEH PILIH

WHATSAPP : 013-2388 200
CALL US: 013-2388 200
ORDER DI WEBSITE 
(kemudahan ipay88, CIMBclick, M2u dan Credit Card)
Klik link : http://manjakuhappy.com/categories/HAPPY-VENDOR/Handmade-Headband-by-Puteri%26Megat/

 JOM CUBA SENDIRI DI KEDAI KAMI:
(buka setiap hari jam 10pagi hingga 6 ptg)
No.11A, Jalan Reko Mutiara,
Taman Reko Mutiara, 43000 Kajang,
Selangor, MALAYSIA
waze: manjakuhappy kajang.

Wednesday, January 06, 2016

Jumper Cotton for Baby

TERBARU!! Jumper Cotton khas untuk bayi dari New Born hingga 12m.. 
Material 100% memang tidak panas dan sesuai untuk kulit bayi.


Terdapat 4 warna ceria dan stock adalah terhad.. Kepada yang berminat boleh rujuk Ukuran dan Cara Order di akhir page ini.



 Jumper Cotton Blue White Checkered (0-6m to 6-12m)  JC1
Code : JC1 Blue White Checkered
Price : RM45



 Terdapat Butang yang memudahkan diapers ditukar.


Colar Baju yang lembut sesuai untuk kulit bayi



 Jumper Cotton  Peach Grey Checkered (0-6m to 6-12m)  JC2
Code : JC2  Peach Grey Checkered
Price : RM45



  Terdapat Butang yang memudahkan diapers ditukar.

Colar Baju yang lembut sesuai untuk kulit bayi


Jumper Cotton  Green Grey Checkered  (0-6m to 6-12m)  JC3
Code : JC3 Green Grey Checkered 
Price : RM45


  Terdapat Butang yang memudahkan diapers ditukar.

Colar Baju yang lembut sesuai untuk kulit bayi


Jumper Cotton  Peach Flowery (0-6m to 6-12m)  JC4
Code : JC4 Peach Flowery
Price : RM45


 Terdapat Butang yang memudahkan diapers ditukar

Colar Baju yang lembut sesuai untuk kulit bayi



Ukuran Jumper Cotton Manjakuhappy
Size
Shoulder
Chest
Length
From shoulder to  diapers
0-6m
8in
11in
17in
15in
6-12m
9.5in
12.5in
18in
16in


Kuantiti sangat terhad, jom cek stock melalui cara di bawah.

 ANDA BERMINAT? 

4 cara menghantar pesanan:-


(+) Secara Online: Sila layari www.manjakuhappy.com

(+) Melalui SMS/Whatsapp:
Hantar ke 0132388200

(+) Panggilan telefon: Hubungi 013-2388 200, 

(+) Singgah ke kedai Manjakuhappy Kajang
Taman Reko Mutiara, Kajang
waze: manjakuhappy kajang.

SET BARUT BAYI MODEN

SET BARUT BAYI MODEN


Barut Bayi Modern Kini Dengan Corak Yang Lebih Ceria Dan Comel hanya di Manjakuhappy.com

Pemakaian barut pada bayi sememangnya sudah lama diamalkan sejak dahulu lagi. Setelah menyapu bayi dengan minyak telon sebaik-baiknya ibu memakaikan bayi dengan barut untuk mengurangkan masalah kembung perut. Berbanding dulu, kini barut bayi tampil dengan corak-corak yang menarik, ceria dan warna-warni. Barut bayi bercorak semakin mendapat sambutan ibu-ibu kini kerana bayi tampil lebih comel dan ceria walaupun hanya berbarut ;)

Bagi pihak manjakuhappy selain daripada menghasilkan produk yang ceria seperti barut ini. Kita mementingkan kualiti dan kekemasan produk apabila dipakaikan pada bayi. Hasil daripada perbandingan barut kini dengan barut dahulu, barut pada zaman kelahiran saya (80an) dibuat dengan lebih panjang dan lebar yang sesuai dengan saiz bayi cuma warnanya terhad kepada putih sahaja. Ada sesetengah ibu lebih suka barut yang lebih besar dan ada juga ibu yang lebih suka barut kecil dan comel sesuai untuk saiz bayi mereka.

Material di sebelah luar adalah Cotton flannel dengan corak yang bewarna dan design ceria. Manakala lapisan sebelah dalam adalah soft cotton warna sepadan yang lebih lembut dan sesuai untuk kulit bayi. Walaupun dwilapis, barut ini tidak terlalu tebal dan sesuai dipakai untuk cuaca di Malaysia







Set Barut Bertali for Baby Girl 
Code : BRT01


Price: RM45







Set Barut Bertali for Baby Boy
Code : BRT02


Price: RM45


Set Barut Bertali for Baby Boy
Code : BRT02


Price: RM45


Kuantiti sangat terhad, jom cek stock melalui cara di bawah.

 ANDA BERMINAT? 

4 cara menghantar pesanan:-


(+) Secara Online: Sila layari www.manjakuhappy.com

(+) Melalui SMS/Whatsapp:
Hantar ke 0132388200

(+) Panggilan telefon: Hubungi 013-2388 200, 

(+) Singgah ke kedai Manjakuhappy Kajang
Taman Reko Mutiara, Kajang
waze: manjakuhappy kajang.

Sunday, January 03, 2016

Bantal Karipap for Baby ( Bantal Anti-Flat Head )

RESTOCK LAGI Bantal Karipap, Corak Baharu

Manjakuhappy dah restock Bantal Karipap Anti Flat Head, Kali ke berapa Manjakuhappy restock pun tak terkira.. Kali ini manjakuhappy tampil dengan rekaan terbaru dan unik, Khas untuk mengelakan masalah Flat Head untuk bayi baru lahir. Hanya Eksklusif di manjakuhappy.com.


Bantal Karipap Moden buat mereka yang hanya inginkan Bantal sahaja daripada Set Tilam Travel Manjakuhappy. Direka Khas untuk mengelakan masalah Flat Head jika bayi berbaring dengan lama. Kualiti dan jahitan yang terbaik dan  kemas, setaraf dengan jahitan pereka terhebat. Sesuai juga dijadikan hadiah buat anak kesayangan, boleh juga dijadikan bantal ketika di dalam buaian, agar mereka mendapat ketenangan tidur yang sempurna. Terdapat pelbagai corak yang menarik dan ceria untuk anda milikinya. Sementara stok masih ada! :)


Masalah Flat Head




Selesaikan masalah ini dengan Bantal Karipap ini 
kerana ada bulatan kecil dan sesuai untuk kepala bayi anda.







Bantal Karipap (BTL)
Price RM19



Kuantiti sangat terhad, jom cek stock melalui cara di bawah.

 ANDA BERMINAT? 

4 cara menghantar pesanan:-


(+) Secara Online: Sila layari www.manjakuhappy.com

(+) Melalui SMS/Whatsapp:
Hantar ke 0132388200

(+) Panggilan telefon: Hubungi 013-2388 200, 

(+) Singgah ke kedai Manjakuhappy Kajang
Taman Reko Mutiara, Kajang
waze: manjakuhappy kajang.

Click Older post to see more collections..

We have more than 1000 style of babykids fashion...click Older post to get more..

We Accept Payment by: