Korang mesti suka yang ni juga...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL
NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

Menu Produk Manjakuhappy

Ye Lebih mudah untuk memilih item dgn klik ikut kategori dibawahni...

Saturday, October 22, 2016

TERBARU! BARUT CERIA SUPER JIMATT. STOK TERHAD TAUU

TERBARU! BARUT CERIA SUPER JIMATT. STOK TERHAD TAUU!


Kak Dina nak bgtau ni ada Koleksi terbaru Barut Ceria Super Jimat special utk mommy yg tgh cari barang2 selepas bersalin. Ini kira set barut lengkap utk 5hari tau. Pas tu pandai2 la mommy rotate basuh ye. Jimat sesangat. Koleksi warna warni ni mmg comel gambar kartun2. Warna pun ceria jer, barulah hidup pun ceria..

MOMMY NAK TAU KENAPA BABY PERLU PAKAI BARUT?

Meh akak citer sikit, mengikut survey kak dina pada customer sebelum2ni, antara sebab dorang pakaikan barut kat baby 

#DENGAR CAKAP MERTUA/MAK - Ikut petua mak kita dulu2 kan, baby kena pakai barut. Nak jadi anak solehah kenalah dengar cakap mak kan..tambah2 plak mak mertua. Barulah mertua sayang.. 

#NAK ELAK BABY KEMBUNG PERUT - Baby baru lahir ni kan sensitif, bukannya leh kena angin banyak sgt. dahler kita ni tak sah kalau takde kipas, ada tu yg duk dlm air cond. Sebelum baby ni nangis melalak-lalak sampai kita pun tak dpt tidur, elok benar lah kita cuba kan?

#ELAK BABY 'MASUK ANGIN'- Baby tak sesuai ler sangat sejuk2 angin ni.. jadi kita pakaikan la dia barut nak elak "masuk angin" org tua2 kata la..kita dengar je la.. 

#NAK ELAK BABY SEJUK MEMALAM- dah kata tadi mommy suke duk dlm air cond, yg baby ni plak baruje lahir dah biasa suhu badan mommy masa dlm perut. Cuba kita duk dlm bilik suhu 36 darjah apa rasanya? kemudian terus tukar suhu 22 darjah.. kan ke beza kan.. mcm tulah jugak baby, terkezutt dia tetiba sejuk lak..  kan.. lainlah kalau mommy rajin nak dukung peluk.. takpe..hmm takkan nak peluk manjang jer kann.. 

#NAK TUTUP TALI PUSAT BABY YG BELUM TERTANGGAL- tali pusat baby ni ambil masa kurang drpd 7 hari nak tertanggal. Ada mommy yg tutup area pusat tu nak elak drpd semut atau lalat. Jangan memain tau, ada kes pusat baby ada ulat. maybe tak cuci bersih atau ada serangga yg hinggap kat area tu. mintak2 lah dijauhkan..ngeri dengar.. 

#IKUT TRADISI TURUN TEMURUN- dalam checklist mmg tak sah kalau takde barut kan. Dah jadi tradisi daripada dulu2 lagi pakaikan barut. Kalau baby baru lahir tak pakai barut tu,kdg2 rasa pelik. mesti ada yg tanya "baby tak pakai barut kew?? bla..blaa" 
jadi, sebelum kawan2 yg dtg melawat tu bising2 korang pakaikan jer.. hehhe

macam tula kirenya cerita dan hasil survey drpd customer akak.. takde pun bukti saintifik ke apa.. apapun2 jomla tengok koleksi baruni..

Ini adalah koleksi mix Barut Zapp dan barut tali. Nanti ada details kat bawah gambar ye. Mommy baca tau. 


5 DAYS BARUT CERIA 5BRT1
Code: 5 BRT1
4 helai barut zap, FREE 1 helai baru tali
HARGA ASAL: RM45
HARGA SUPER JIMAT: RM 35 SHJ
JIMAT RM10!!

5 DAYS BARUT CERIA 5BRT2
Code: 5 BRT2
4 helai barut zap, FREE 1 helai baru tali 
HARGA ASAL: RM45
HARGA SUPER JIMAT: RM 35 SHJ
JIMAT RM10!


5 DAYS BARUT CERIA 5BRT4
Code: 5 BRT4
4 helai barut zap, 1 helai baru tali
HARGA ASAL: RM45
HARGA SUPER JIMAT: RM 35 SHJ
JIMAT RM10!!


5 DAYS BARUT CERIA 5BRT5
Code: 5 BRT5
4 helai barut zap, 1 helai baru tali
HARGA ASAL: RM45
HARGA SUPER JIMAT: RM 35 SHJ
JIMAT RM10!!



5 DAYS BARUT CERIA 5BRT6
Code: 5 BRT6
3 helai barut zap, 2helai baru tali
HARGA ASAL: RM45
HARGA SUPER JIMAT: RM 35 SHJ
JIMAT RM10!!



5 DAYS BARUT CERIA 5BRT7
Code: 5 BRT7
3 helai barut zap, 2helai baru tali
HARGA ASAL: RM45
HARGA SUPER JIMAT: RM 35 SHJ
JIMAT RM10!!


5 DAYS BARUT CERIA 5BRT8
Code: 5 BRT8
2 helai barut zap, 3 helai baru tali
HARGA ASAL: RM45
HARGA SUPER JIMAT: RM 35 SHJ
JIMAT RM10!!


5 DAYS BARUT CERIA 5BRT9
Code: 5 BRT9
2 helai barut zap, 3helai baru tali
HARGA ASAL: RM45
HARGA SUPER JIMAT: RM 35 SHJ
JIMAT RM10!!


5 DAYS BARUT CERIA 5BRT10
Code: 5 BRT10
2 helai barut zap, 3helai baru tali
HARGA ASAL: RM45
HARGA SUPER JIMAT: RM 35 SHJ
JIMAT RM10!!


MOMMY BERMINAT!!

Boleh terus order kat website manjakuhappy.com

ataupun

>>WHATSAPP "5BRT" KE 013-2388200<<
>>WHATSAPP "5BRT" KE 013-2388200<<
>>WHATSAPP "5BRT" KE 013-2388200<<




Tuesday, October 11, 2016

TERCARI-CARI NAPKIN BESAR? SENANG NAK BEDUNG BABY? NAK DESIGN COMEL2?

ANDA TERCARI-CARI NAPKIN BESAR? SENANG NAK BEDUNG BABY? NAK DESIGN COMEL2?


Baby tak tidur lena? Baby kerap terkejut time tidur? Kejap2 dah bangun? Mommy takleh nak buat keje? Asyik nak kena pangku? Mak Mertua suruh cari bedung? Nak cari bedung yg besar? Nak bedung kemas? Tak suka bedung napkin? Boring bedung kaler plain? Nak cari design comel?


Jangan risau ye. Sekarangni takyah dah bedung guna napkin, nanti tak muat. Rata2 baby lahir pun dah 3 kg lebih. bedung sekejap je dah terlepas.. Kita ada cara nak atasi masalah mommy ni

memperkenalkan LAMPIN BESAR COLOR!!



dengan design baru yg BERWARNA dan CUTE lak tu..

cuba tengok lenanya baby ni tidur kan





APA YG BEST SANGAT LAMPIN BESAR COLOR NI?


1. SAIZ YG BESAR 120cm X 120cm - Senang nak bedung baby dgn kemas, takdelah senang sgt terlepas tangan baby lepasni. 




2. 100% COTTON FABRIK KAPAS RINGAN- Fabrik Kasa atau muslin, lebih ringan, lembut dan tidak terlalu tebal. Sesuai utk cuaca di Malaysia

3. FABRIK MERESAP PELUH. Kain kasa atau dikenali sebagai kain muslin mempunyai ciri-ciri liang udara yg lebih banyak serta meresap peluh

4. BOLEH DILIPAT MENJADI ALAS - Dengan sehelai napkin jer, boleh dibawa ke mana-mana nak dijadikan alas untuk menukar lampin atau alas tidur baby



5. PENUTUP STROLLER - Dengan saiz yg lebar, kadang2 bawak baby bersiar2 di taman sesuai digunakan sebagai penutup stroller untuk melindungi baby daripada pancaran matahari secara terus



6. PENGGANTI NURSING COVER- Dengan saiz yg besar, mommy jugak boleh jadikan Lampin Besar sebagai nursing cover semasa menyusukan baby di tempat awam. Comel je kan..



7. MUDAH KERING- Kain muslin atau kasa adalah  lebih mudah kering selepas di basuh






PROMOSI TERHAD
HARGA ASAL= RM45 sehelai

HARGA PROMOSI TWINPAC
1 HELAI - RM39

2 HELAI - RM70 (jimat sgt!! cuma RM35 je)
READY STOCK! dan sedia untuk dipos!
PROMOSI adalah terhad!

SIAPA CEPAT DIA DAPAT

ADA 5 DESIGN COMEL






LAMPIN BESAR COLOR ELEPHANT


LAMPIN BESAR COLOR FOX


LAMPIN BESAR COLOR MUSHROOM


LAMPIN BESAR COLOR STAR


LAMPIN BESAR COLOR UNDER THE SEA


ANDA BERMINAT?
CARA ORDER BOLEH PILIH
✆ WHATSAPP
WHATSAPP "LAMPIN BESAR" di 013-2388 200
WHATSAPP "LAMPIN BESAR" di 013-2388 200
WHATSAPP "LAMPIN BESAR" di 013-2388 200
✔ ORDER DI WEBSITE
(Senang sangat, ada kemudahan Credit Card, IPAY88 dan FPX disediakan)
Untuk pembelian yg cepat dan efektif tanpa tunggu lama reply Whatsapp, Mommies terus je ke web
Klik link dibawah
www.manjakuhappy.com
☎ CALL US: 013-2388 200

ALAMAT:
Butik Manjakuhappy.com
NO.11A, Jalan Reko Mutiara 1/2,
Taman Reko Mutiara,
43000 Kajang, Selangor
Masa Operasi
10pagi - 6 ptg
Hari: Isnin - Ahad (Jumaat Tutup)

☎ CALL US: 013-2388 200
Tak Jumpa? Gunakan waze, cari: " Manjakuhappy Kajang" atau klik link ni
https://waze.to/lr/hw282u388m
hanya di www.manjakuhappy.com

Click Older post to see more collections..

We have more than 1000 style of babykids fashion...click Older post to get more..

We Accept Payment by: