Korang mesti suka yang ni juga...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL
NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

Menu Produk Manjakuhappy

Ye Lebih mudah untuk memilih item dgn klik ikut kategori dibawahni...

Manjakuhappy Banner Manjakuhappy Banner Manjakuhappy Banner Manjakuhappy Banner Manjakuhappy Banner Manjakuhappy Banner Manjakuhappy Banner Manjakuhappy Banner Manjakuhappy Banner Manjakuhappy Banner Manjakuhappy Banner

Friday, August 27, 2010

NEW Product!! Mei Tai On SALE NOW!!

Mei Tai merupakan alat gendongan yang semakin popular di Malaysia. Ia berasal daripada negara China yang sudah berpuluh-puluh tahun menggunakan Mei Tai. Mei Tai semakin mendapat perhatian apabila negara-negara sebelah barat turut mengeluarkan produk Mei Tai

Mei Tai adalah sejenis kain empat segi yang mempunyai pengikat bagi setiap penjuru. Anda boleh mengendong bayi sama ada di sebelah depan ataupun sebelah belakang. Kelebihan Mei Tai ialah, berat bayi ditampung oleh kedua-dua belah bahu anda berbanding dengan sling, cuma menampung berat pada sebelah bahu sahaja. Mei Tai boleh digunakan daripada newborn sehingga umur 1 tahun (selagi baby belum boleh berjalan dan anda mampu mengendongnya)

Cara mengendong paling mudah ialah front carry. Anda perlu praktis di rumah terlebih dahulu sebelum membawa baby keluar menggunakan Mei Tai. Minta bantuan suami, untuk kali pertama penggunaan ;)

saya sertakan sekali video Cara Menggunakan Mei Tai yang diambil drpd Youtube CraftsbyPaula.comBuat pertama kali, kami memperkenalkan Mei Tai yang direka khusus untuk mengendong bayi. Terdapat 2 jenis iaitu Exclusive Mei Tai dan Printed Mei Tai. Layari website kami www.manjakuhappy.com untuk orderNo comments:

Click Older post to see more collections..

We have more than 1000 style of babykids fashion...click Older post to get more..

We Accept Payment by: