Korang mesti suka yang ni juga...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL
NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

Menu Produk Manjakuhappy

Ye Lebih mudah untuk memilih item dgn klik ikut kategori dibawahni...

Monday, July 25, 2016

ANDA CARI LAMPIN KAIN YG LEBIH BESAR? BABY TAK MUAT NAK DIBEDUNG? TANGAN ASYIK TERLEPAS?

ANDA CARI LAMPIN KAIN YG LEBIH BESAR? BABY TAK MUAT NAK DIBEDUNG? TANGAN ASYIK TERLEPAS?
.
Siapa kat sini nak bedung baby camni? komen "cute sangat!"
.
.
Mommies mesti ada lampin 4 segi yg banyak berada di pasaran. Tujuannya nak bedung baby. Tapi, baby sekarang ni kebanyakan lahir 3 kg ke atas. setiap kali bedung tu tak muat pulak kan. asyik bolos je tangan ngan kaki. Last terpaksa bedung ngan kain batik. Bila bedung ngan kain batik berpeluh lak baby tu. rimas.
.
.
Selalu sangat ibu tertanya-tanya. Kat mana la nak cari lampin yg lebih besar ni ye. Akhirnya, terjawab juga. Kami bawakan kepada anda LAMPIN BESAR yg bercorak bersaiz 120cmx 120cm. Cukup selesa nak bedung baby.




-----------------------------------------------------------
APA YG BEST SANGAT LAMPIN BESAR NI?
-----------------------------------------------------------
.
❶ UNTUK TIDUR LEBIH LENA: Secara tradisional selimut kain kasa kapas sesuai utk dijadikan selimut atau bedung bayi. Kain kasa atau kain kapas memberikan kehangatan seolah2 berada dlm kandungan ibu. Material yg lembut serta liang-liang udara yg terdapat dlm kain kasa memberi keselesaan pada bayi semasa dibedung. Lebih lama kita gunakan lampin besar ini, lembih lembut materialnya nanti



.
❷ BAYI LEBIH SENANG DISUSUI DAN DIDUKUNG: Membedung bayi dengan kain kapas membantu menenangkan bayi. Lebih mudah untuk ibu menyusui bayi dan senang didukung



.
❸ FABRIK ASLI DGN ALIRAN UDARA YG BAIK. Kain kasa atau dikenali sebagai kain muslin mempunyai ciri-ciri liang udara yg lebih banyak dan lebih ringan. Sesuai digunakan untuk cuaca di Malaysia







.
❹ DIGUNAKAN SEBAGAI ALAS BABY. Ibu boleh menggunakan Lampin besar sebagai alas bayi semasa menukar lampin atau untuk tidur.

.
❺ KAIN PENUTUP STROLLER. Menutup Stroller daripada matahari

.
----------------------------
PROMOSI TERHAD
----------------------------

HARGA ASAL= RM45 sehelai

HARGA PROMOSI & TWINPACK
1 HELAI - RM38
2 HELAI - RM70 (jimat sgt RM35/sehelai)
.
.
Ada 4 corak pilihan

LAMPIN BESAR MILK  2097


LAMPIN BESAR TENT 2098


LAMPIN BESAR XOXO 2096


LAMPIN BESAR DIAMOND 2099

.
READY STOCK! dan sedia untuk dipos!
.
PROMOSI adalah terhad 28 UNIT SAHAJA!!
SIAPA CEPAT DIA DAPAT
.
.
================
ANDA BERMINAT?
================
.
CARA ORDER BOLEH PILIH

✆ WHATSAPP

WHATSAPP "M.B" di 013-2388 200
WHATSAPP "M.B" di 013-2388 200
WHATSAPP "M.B" di 013-2388 200

✔ ORDER DI WEBSITE

(Senang sangat, ada kemudahan Credit Card, IPAY88 dan FPX disediakan)
Untuk pembelian yg cepat dan efektif tanpa tunggu lama reply Whatsapp, Mommies terus je ke web
Klik link dibawah
www.manjakuhappy.com

☎ CALL US: 013-2388 200

---------------------------
AGEN DIPERLUKAN
--------------------------
Jika anda berminat untuk menjadi wakil jualan atau agen dropship mahupun reseller, boleh whatsapp "AGEN NCP" ke 0124533780
------------------------------------
JOM SINGGAH BUTIK KAMI
-----------------------------------

lokasi butik:
Butik Manjakuhappy.com
NO.11A, Jalan Reko Mutiara 1/2,
Taman Reko Mutiara,
43000 Kajang, Selangor

Masa Operasi
10pagi - 6 ptg
☎ CALL US: 013-2388 200
Tak Jumpa? Gunakan waze, cari: " Manjakuhappy Kajang" atau klik link ni

https://waze.to/lr/hw282u388m

hanya di www.manjakuhappy.com

Wednesday, July 20, 2016

⁠⁠⁠"TAK SELESA MENYUSU DI TEMPAT AWAM? BABY NANGIS NAK NYUSU? ANDA PULA RASA MALU?"

⁠⁠⁠"TAK SELESA MENYUSU DI TEMPAT AWAM? BABY NANGIS NAK NYUSU? ANDA PULA RASA MALU?"
.
.


Pernahkah terjadi pada mommy masa menyusukan baby, rasa macam ada orang pandang je. Dah la ini pertama kali menyusukan baby, baby pulak menangis melalak-lalak, rasa semua org orang pandang kat kita. Takkan nak selak depan dorang? Terpaksalah bekejar ke nursing room tak pun, Encik suami tolong cover-cover kan. TAPI SAMPAI BILA?
.
Kepakaran kami adalah membantu mommy menghadapi masalah kekok menyusukan bayi di khalayak supaya penyusuan bayi sempurna, aurat terpelihara, mommy bergaya. Inilah SMART Nursing Cover
.
.
---------------------------------------------------------------------------
9 SEBAB KENAPA MOMMY MEMILIH SMART NURSING COVER
---------------------------------------------------------------------------
.
❶ PEEK-A-BOO WINDOW: Baby boleh tengok mommy, mommy boleh tengok baby. Baby kan selalu cemas kalau time nyusu tak dpt nengok muka mommy. Bila ada lengkungan fleksibel yg omputih panggil Peek-a-boo window ni, baru syiok baby nyusu. Dapat direct eye contact antara Mommy & baby (inilah Perasaan paling best semasa menyusukan baby)


.
❷ FLEXIBLE CURVE NECKLINE: Peek-a-boo window yg mempunyai Lengkungan fleksibel yg bagus juga membantu pengaliran udara yg baik supaya baby rasa nyaman semasa menyusu.

.
❸ TAKDE LAGI TANGAN LENGUH PEGANG KAIN NYUSU SEMATA-MATA NAK TINJAU BABY. Lengkungan fleksibel yg di panggil PEEK-A-BOO WINDOW ni juga membantu mommy memantau bayi yg sedang menyusu. Mommy pun takyah la asyik nak kena pegang je kain nyusu setiap kali menyusu. Lenguh ler


.
❹ ADJUSTABLE NECKSTRAP: Riben di leher boleh laras ikut keselesaan dan size ibu. 

.
❺ POCKET TOWEL: Pocket towel dijahit kemas di bhgn bucu Nursing Cover boleh digunakan untuk mengelap mulut baby selepas menyusu. Nak elak baby kena ruam susu? Boleh basahkan sedikit poket towel ni dan lap kat mulut & pipi baby yg terkena susu ibu tau. 

.
❻ ADA POKET KAT BUCU: Bukan saja2 jahit towel tau. Malah ada poket sekali yg boleh memuatkan nursing pads ke, nak letak nipple cream ke, tisu ke mahupun lipstick mommy pun muat kat dlm tu.


.
❼ MATERIAL COTTON: Material 100% cotton untuk pastikan penggunaan yang selesa dan ringan sesuai untuk cuaca di MALAYSIA sama ada pemakaian outdoor atau indoor. 

.
❽ DESIGN COMEL: Design yang menarik dan corak yang FRESH memastikan mommy maintain bergaya walaupun tengah menyusukan

.
❾ FREE CLUTCH BAG: Multipurpose Clutch Bag berbutang (boleh muat handphone, tisu, nursing cover sekaligus... pad pun leh masuk tau..shhh jgn gitau org


.
➓ HARGA JIMAT: (ini bonus point) Mommy beli sekali je boleh pakai byk kali. Tak semestinya setiap kali nak nyusu kena tukar nursing blouse je. Dah ada SMART Nursing Cover leh pakai dgn apa fesyen pun. Pakai pun sekejap je time nyusu. Selagi boleh jimat, kita jimat. Betul ke betul?
.
.
-------------------------------------------------------------------------
APA YG PALING PENTING BAGI SEORANG IBU ADALAH
-------------------------------------------------------------------------
.
 Kita masih menjaga Aurat walaupun sedang kalut menyusukan anak
 Penyusuan yg lebih tenang dan sempurna dengan jarak masa yg konsisten
 Pengeluaran susu lebih baik apabila baby kerap menyusu dgn jarak masa konsisten
 Bayi lebih mudah di tenangkan apabila tiba2 lapar nak menyusu
 Jimat masa ibu untuk cari nursing room atau tempat tersembunyi
 Tiada gangguan seksual ( mata-mata liar ) yg kadangkala merimaskan
 Menyokong sepenuhnya menyusukan bayi secara direct (Direct BF)
 Fuh, lega sgt. Tak perlu bawa botol susu setiap kali bawa baby jalan2
 Paling best, boleh menyusu di mana-mana dgn konfiden!
 Tak de nursing blouse pun masih boleh menyusukan anak
.
.
==============================
TAWARAN HARGA PROMOSI SYAWAL
===============================
.
.
Sempena Bulan Syawal ini, kami berbesar hati
nak belanja RM10 untuk setiap pembelian SMART NURSING COVER
.
Oleh itu, anda dapat diskaun RM10 tau!
.
.
SMART NURSING STANDARD
Size Standard (M) = RM59
HARGA SELEPAS BELANJA = RM49 SAHAJA!!

.
SMART NURSING EXTRA LARGE
Size Extra Large (XL) =RM69
HARGA SELEPAS BELANJA = RM59 SAHAJA!!

.
.
Promosi ini akan berakhir 24 Julai 2016 (Ahad ini)
pada jam 6 ptg. Selepas tamat promosi, harga akan kembali pada yg asal.
.
.
Apa? Nak POSTAGE PERCUMA?
WHATSAPP harini juga nak dpt FREE POSTAGE !
>> WHATSAPP "NCP" di 013-2388 200 <<
>> WHATSAPP "NCP" di 013-2388 200 <<
>> WHATSAPP "NCP" di 013-2388 200 <<
.
.
================
ANDA BERMINAT?
================
.
CARA ORDER BOLEH PILIH
.
✆ WHATSAPP
.
>> WHATSAPP "NCP" di 013-2388 200 <<
>> WHATSAPP "NCP" di 013-2388 200 <<
>> WHATSAPP "NCP" di 013-2388 200 <<
.
.
 ORDER DI WEBSITE
.
(Senang sangat, ada kemudahan Credit Card, IPAY88 dan FPX disediakan)
Untuk pembelian yg cepat dan efektif tanpa tunggu lama reply Whatsapp, Mommies terus je ke web
Klik link dibawah
http://manjakuhappy.com/categories/NURSING-COVER/…
.
.
 CALL US: 013-2388 200
.
.
------------------------------------
JOM SINGGAH BUTIK KAMI
-----------------------------------
.
lokasi butik:
Butik Manjakuhappy.com
NO.11A, Jalan Reko Mutiara 1/2,
Taman Reko Mutiara,
43000 Kajang, Selangor
.
Masa Operasi
10pagi - 6 ptg (siang)
 CALL US: 013-2388 200
Tak Jumpa? Gunakan waze, cari: " Manjakuhappy Kajang" atau klik link ni
.
https://waze.to/lr/hw282u388m
.
hanya di www.manjakuhappy.com
VIDEO TUTORIAL CARA PAKAI NURSING COVER:https://youtu.be/RL8pfGlOa0I

Wednesday, June 29, 2016

"WOW! COMELNYA BAJU RAYA DIORANG! CRAZY SALE MANJAKUHAPPY RAYA JUALAN PENGHABISAN STOK RAYA 2016"




"WOW! COMELNYA BAJU RAYA DIORANG! CRAZY SALE RAYA JUALAN PENGHABISAN STOK RAYA 2016"
.
.
Dear Mommies, Tak suka bersesak-sesak shopping Baju Raya Anak? Tak suka jem? Anak nangis sbb penat? Kesiannya. Minggu depan nak raya, baju raya anak2 pun takde lagi. Bz keje, tak sempat shopping
.
Jangan panik mommies! Kami di manjakuhappy.com sedia membantu, supaya mommies leh shopping baju raya anak dgn selesa dan santai di butik manjakuhappy kajang. Elak jem, senang parking pulak tu.
.
Paling best! Baju anak start drpd umur baby newborn sampai 9thn pun ada. Senangkan semuanya satu tempat.
.
Mommies WAJIB simpan tarikh ini!
.
1, 2 & 3 JULY 2016 (10pagi - 10mlm)
Waze: Manjakuhappy Kajang
.
------------------------------------------------------
KENAPA RAMAI SANGAT SUKA BAJU RAYA MANJAKUHAPPY?
-----------------------------------------------------
.
meh jom tengok album betapa happynye anak2 try baju raya manjakuhappy
klik link ni http://bit.ly/manjakuhappyraya
.
➊ 15 PILIHAN WARNA SEDONDON ANAK2. Warna paling hot tahun ni semua ada di manjakuhappy. Jika ada warna tema, silalah bawa baju mommy n daddy utk kami tolong matching kan ye
.
➋ MATERIAL SUPER SELESA. Kain yg LEMBUT, SEJUK dan TAK PANAS. Pemilihan material yg tak panas dan boleh pakai sepanjang hari menjadi keutamaan kami setiap kali memilih fabrik tau.
.
➌ UNIK SBB DESIGN SENDIRI. Rekaan baju raya kanak-kanak di manjakuhappy ni kami design sendiri tau! Daripada pemilihan fabrik sehinggalah ke jahitan. Memang tak jumpa kat tempat lain.
.
➍ PADANAN WARNA PLAIN DAN PRINTED. Kanak-kanak suka warna yg terang. Dengan padanan plain dan printed ni tampak ceria dalam gambar
.
➎ SENANG SARUNG. Kami memilih design yg senang sarung untuk anak. Supaya tak ambil masa yg lama nak sarung
.
➏ READY STOCK. Semua item ready stock, tak perlu tunggu lama2 dan terus boleh pakai. Mana yg tailor tak sempat siap baju, meh la datang ke butik kami ye.
.
➐ TANJAT MOMMY ADA SIZE NEWBORN- Ya betul, mommy mesti tak caya ada size baby tau! itulah kelebihan kami. Dah 7 tahun buat baju kanak-kanak ni. Baby pun nak stylo gak!
.
➑ WARNA SAMA TEMA ADIK BERADIK. Nak sama warna dgn kakak,abang atau adik pun boleh, barulah bertambah harmoni, sehati sejiwa
.
-------------------------------------------
PROMOSI 1,2,3 JULAI 2016 (Jumaat-Ahad)
-------------------------------------------
.
‪#‎manjakuhappyraya‬ ingin melabuhkan tirai minggu ini sebelum Raya. JUTAAN TERIMA KASIH kpd semua mommies yg Sentiasa SUPPORT manjakuhappy sehingga hari ini.
.
WE LOVE YOU MOMMIES!😍😍
WE LOVE YOU MOMMIES!😍😍
THANK YOU SO MUCH!
‪#‎muahciked‬ 😚😚😚😚
.
Sebagai menghargai sokongan mommies semua, kami nak bagi special
.
.
HARGA PENGHABISAN STOK RAYA 2016
.
.
JENG! JENG! JENG!
.
.
SEMUA KOLEKSI RAYA 2016 DIJUAL DGN HARGA
.
-------------------------
>> RM69 SHJ!! JIMATNYEE....
>> RM69 SHJ!! JIMATNYEE....
>> RM69 SHJ!! JIMATNYEE....
-------------------------
.
KADEEJA KAFTAN, JUBAH DRESS ANZELNA, JUBAH RIBEN ARISAA..BAJU MELAYU MATTIX semuanya tinggal RM69. Memang WOW! kan?
.
(SIZE DAN KUANTITI TERHAD TAU, SIAPA CEPAT DIA DPT, NAK KASI HABIS LICIN NYER)
.
.
Ada lagi....
.
.
Mommies yg bajet below RM50
dan ada baby girl, baby boy
Ada KOLEKSI RAYA clearance
 Baju kurung/jubah/ baju melayu
RM29 hingga RM49.
BAJU Kurung Menyusu RM99
Kurta Daddy RM49
.
LAST SEKALI, HADIAH BONUS BERGANDA!!
.
FREE NON WOVEN BAG limited edition manjakuhappy.com
FREE SAMPUL RAYA tema kartun limited edition manjakuhappy
.
.
Ingat! Promosi ni 3 HARI je tau!!
PROMOSI TAMAT pada Hari Ahad 3 July 2016 jam 5 ptg
.
------------
JOM SINGGAH BUTIK KAMI
------------
lokasi butik:
Butik Manjakuhappy.com
NO.11A, Jalan Reko Mutiara 1/2,
Taman Reko Mutiara,
43000 Kajang, Selangor
.
Masa Operasi Ramadhan:
10pagi - 5 ptg (siang)
8.30mlm - 10 mlm (malam)
Call/whatsapp:
013-2388 200 sue
012-4533 780 dina
.
Tak Jumpa? Gunakan waze, cari: " Manjakuhappy Kajang" atau klik link ni
.
https://waze.to/lr/hw282u388m
.
hanya di www.manjakuhappy.com












Wednesday, June 22, 2016

"NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL"


"NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL"
.
LIKE, SHARE dan KOMEN "Saya nak Jubah Riben Arissa!!" jika anda ada anak gegirl
.
Special utk gegirl, JUBAH RIBEN ARISSA menjadi design pilihan setiap tahun. Kali ini keluar dgn latest design corak lace dgn 7 warna pilihan. Material Cotton Satin lembut dipadankan dgn Cotton bercorak, sesuai sgt utk kanak-kanak yg lincah tampil bergaya sepanjang hari. Yang bestnya, saiz utk baby newborn pun ada tau! Bolehla sedondon dgn kakaknya di pagi raya.
.
.
Jubah ini Bakal dilancarkan 22 Jun 2016 sempena sambutan Nuzul Quran.
Promosi bermula jam 10 pagi hingga 10 mlm
.
------------------------------------------------
COMELNYA JUBAH RIBEN ARISSA NI
------------------------------------------------
.
Ni nak citer sikit kenapa setiap thn kami keluarkan JUBAH RIBEN ARISSA ni? mesti mommies nak tau kan Jom baca 7 fakta ini: .
.
WARNA CERIA- Koleksi ini mempunyai 7 warna ceria favourite kanak2
.
COTTON SELESA- Padanan Material Cotton Satin plain dan English Cotton corak menjamin keselesaan gegirl
.
ZIP SOROK- Pemilihan zip sorok dgn jahitan yg kemas. Tak nampak mcm ada zip
.
SARUNG DAN ZIP- Zip depan Senang sangat nak pakai untuk anak2 yg aktif ni. Gegirl pun boleh pakai sorang2 je. Takyah tunggu mommies kan..
.
PLEATED JUBAH- Jahitan leated jubah supaya lebih kembang ala2 princess
.
READY STOCK - Semua size ready stock. Tak yah tunggu lama-lama. Terus Boleh Pakai
.
SEDONDON ADIK KAKAK- Mommies jangan tanjat tau! Saiz baby pun ada! Saiz bermula daripada baby newborn sehingga umur 9 tahun, boleh la mereka pakai sedondon. alahai sweetnyaa
.
.
------------------------------
PROMOSI 22 JUN 2016
------------------------------
.
Mommies sayang, promosi ini HANYA 1 HARI je tau!
.
50 terawal dapat FREE Headband tau!
.
.
HARGA ASAL RM129
.
HARGA PROMOSI
 1 helai hanya RM99/helai
.
Nak sedondon adik beradik? Ada harga special!
 2 helai jadi RM89/helai
.
Ada Gegirl ramai dlm family? Kami bagi special lagi harini
 3 helai ke atas dpt RM79/helai
.
.
Postage pulak cemana ye?
.
FREE Postage kami bagi special utk gegirl mommies.
.
.
tunggu! Ada lagi!
.
HADIAH BONUS BERGANDA!!
.

.
FREE NON WOVEN BAG limited edition manjakuhappy.com
FREE SAMPUL RAYA tema kartun limited edition manjakuhappy
.
.
Ingat ye mommies, Hadiah Bonus berganda ni sangatla limited. Siapa yg terawal je dapat tau.
.
.
Selepas tarikh ini, harga kembali kepada RM99. Mommies tak dpt dah harga special sedondon adik beradik ni tau..!
.
.
---------------------------
CAMNE NAK ORDER
---------------------------
.
A. ORDER WEBSITE

(kemudahan Credit Card, IPAY88 dan FPX disediakan)
Untuk pembelian yg cepat dan efektif tak yah tunggu lama reply Whatsapp,
.
Mommies terus je ke web
www.manjakuhappy.com
www.manjakuhappy.com
www.manjakuhappy.com
.
Cara-cara nak masukkan Discount code voucher:
1. Layari web manjakuhappy.com
2. Pilih Jubah Riben Arissa dan size, Klik add to cart.
3. Klik Checkout (sebelah kanan) atau View cart (sebelah atas). Kemudian, Klik proceed
4. Isi Butiran diri dan alamat.
5. Masukkan Kod voucher:
ARISSA2 (utk 2 helai)
ARISSA3 (utk 3 helai ke atas)
6. Klik Apply button dan semak harga tertera
7. Pilih Cara bayaran (payment option)
8. Submit order dengan klik continue...
dah siap!
Senang je.. cuba try. Booking hanya dlm tempoh 12jam sahaja je tau
.
.
B. WHATSAPP
Save nombor admin di bawah dan hantarkan Whatsapp. Kita akan reply secepat yg mungkin ye
✆ WHATSAPP "JBR" ke 013-2388 200
✆ WHATSAPP "JBR" ke 013-2388 200
✆ WHATSAPP "JBR" ke 013-2388 200
.
.
C. JOM SINGGAH BUTIK KAMI UTK TRY: .
Butik Manjakuhappy.com
NO.11A, Jalan Reko Mutiara 1/2,
Taman Reko Mutiara,
43000 Kajang, Selangor
.
Masa Operasi:
9 pagi - 5 ptg (RAMADHAN)
5ptg - 8.30 mlm (REHAT BERBUKA/SOLAT)
8.30 mlm- 10 mlm (BUKA mulai 20 Jun 2016)
.
Tak Jumpa? Gunakan waze, cari: " Manjakuhappy Kajang" atau klik link nihttps://waze.to/lr/hw282u388m
.
.
hanya di www.manjakuhappy.com



JUBAH RIBEN ARISSA ORANGE BROWN JBR32
Kod: JBR32 Orange Brown
Promotion Price: RM99

Size Available:
0-6m
6-12m
1y
2y
3y
4y
5y
6-7y
8-9y


JUBAH RIBEN ARISSA OLIVE GREEN JBR33
Kod: JBR33 Olive Green
Promotion Price: RM99

Size Available:
0-6m
6-12m
1y
2y
3y
4y
5y
6-7y
8-9y


JUBAH RIBEN ARISSA ROYAL BLUE JBR34
Kod: JBR34 Royal Blue
Promotion Price: RM99

Size Available:
0-6m
6-12m
1y
2y
3y
4y
5y
6-7y
8-9y


JUBAH RIBEN ARISSA PURPLE JBR35
Kod: JBR35 Purple
Promotion Price: RM99

Size Available:
0-6m
6-12m
1y
2y
3y
4y
5y
6-7y
8-9y


JUBAH RIBEN ARISSA HOT PINK JBR36
Kod: JBR36 Hot Pink
Promotion Price: RM99

Size Available:
0-6m
6-12m
1y
2y
3y
4y
5y
6-7y
8-9y


JUBAH RIBEN ARISSA MAROON JBR37
Kod: JBR37 Maroon
Promotion Price: RM99

Size Available:
0-6m
6-12m
1y
2y
3y
4y
5y
6-7y
8-9y


JUBAH RIBEN ARISSA BLUE MINT JBR38
Kod: JBR38 Blue Mint
Promotion Price: RM99

Size Available:
0-6m
6-12m
1y
2y
3y
4y
5y
6-7y
8-9y



Semak ukuran terlebih dahulu sebelum memilih size:




Click Older post to see more collections..

We have more than 1000 style of babykids fashion...click Older post to get more..

We Accept Payment by: