Korang mesti suka yang ni juga...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Kunjungi Butik Manjakuhappy di kajang hari ini juga

Kunjungi Butik Manjakuhappy di kajang hari ini juga
Rasai pengalaman membeli belah bersama si manja di butik terbaru kami di kajang

Menu Produk Manjakuhappy

Ye Lebih mudah untuk memilih item dgn klik ikut kategori dibawahni...

Sunday, October 19, 2014

Ring Sling Advanced, Khas Buat Anda Yang Pentingkan Keselamatan Gendongan Anak Disamping Mengikuti Trend Terkini!

Kini muncul dengan design terbaru dan lebih menarik serta size poket yang lebih besar!
Baby Ring Sling Advanced semakin mendapat perhatian ibu zaman sekarang. Lebih mudah untuk mengendong bayi anda tanpa rasa lenguh tangan. Dengan baby sling, ibu tak perlu lagi bawa stroller. Malahan ibu boleh memimpin abang/kakak sambil mengendong adik. Bayi anda akan rasa lebih selesa dalam dakapan ibu seperti di dalam perut, sudah tentu bayi anda boleh tidur dengan lena (melainkan baby lapar nak susuibu!)

Reversible Baby Ring Sling Advanced, More Wide, More Comfortable and with Pocket

Material 100% Cotton - 
Mudah untuk dilipat dan tidak licin semasa memakainya
Reversible Sling - Anda boleh menggunakan kedua-dua belah bahagian fabrik sama ada bercorak ataupun plain ;)
Zippered Pocket - Anda boleh menyimpan lampin, tuala, baby, wallet, kunci kereta dan sebagainya.
Ring Sling - Boleh dilaras size sling mengikut keselesaan pemakai.
Size measurement: 76cm wide x185cm long
Size: Cross body measurement fit from 21inch to 27inch (Ukuran daripada bahu bersilang sehingga ke atas pinggul)


Reversible Baby Ring Sling Advanced Design black paisley RSA3
Design: Black Paisley RSA3
Price: RM129

Reversible Baby Ring Sling Advanced Design black paisley RSA3
Design: Black Paisley RSA3
Price: RM129

Reversible Baby Ring Sling Advanced Design black red multidot RSA4
Design: black red multidot RSA4
Price: RM129

Reversible Baby Ring Sling Advanced Design black red multidot RSA4
Design: black red multidot RSA4
Price: RM129

Reversible Baby Ring Sling Advanced Design Mint green brown flower RSA6
Design: Mint green brown flower RSA6
Price: RM129

Reversible Baby Ring Sling Advanced Design Mint green brown flower RSA6
Design: Mint green brown flower RSA6
Price: RM129

Reversible Baby Ring Sling Advanced Design purple candy RSA1
Design: purple candy RSA1
Price: RM129

Reversible Baby Ring Sling Advanced Design purple candy RSA1
Design: purple candy RSA1
Price: RM129

Reversible Baby Ring Sling Advanced Design red cream colourful polkadot RSA2
Design: red cream colourful polkadot RSA2
Price: RM129

Reversible Baby Ring Sling Advanced Design red cream colourful polkadot RSA2
Design: red cream colourful polkadot RSA2
Price: RM129

Reversible Baby Ring Sling Advanced Design turquoise paisley RSA5
Design: turquoise paisley RSA5
Price: RM129

Reversible Baby Ring Sling Advanced Design turquoise paisley RSA5
Design: turquoise paisley RSA5
Price: RM129

Reversible Baby Ring Sling Advanced Design white alphabet mint green RSA7
Design: white alphabet mint green RSA7
Price: RM129

Reversible Baby Ring Sling Advanced Design white alphabet mint green RSA7
Design: white alphabet mint green RSA7
Price: RM129






Saturday, September 27, 2014

Anak Yang Sempurna Bermula Dari Susuan Yang Sempurna, Berikan Yang Terbaik Buat Si Manja Anda

Keselesaan adalah perkara yang penting semasa penyusuan. Terutama sekali ketika menyusu di khalayak ramai seperti di Pusat membeli belah, Restoran, Hospital atau di mana sahaja. Hindarkan rasa malu ataupun tertekan apabila bayi menangis nak menyusu pada waktu sibuk ini dengan memakai Nursing Cover atau Kain Pelindung ketika penyusuan. Pelbagai corak dan warna, ibu pun boleh bergaya semasa menyusukan bayi anda. Tak perlu dah minta suami 'cover-cover' ataupun menutup dengan kain lampin! ;)

Material 100% Cotton - Cotton jenis ringan yang sangat selesa dan sesuai semasa menyusukan bayi
Peek-A-Boo Window- Boleh main baa cak dengan baby ;) sebenarnya untuk kita meninjau baby semasa menyusu.
Adjustable Strap - Tali Nursing cover yang boleh laras ikut keselesaan ibu. Seperti memakai apron kat leher.

Mengapa nursing cover sangat diperlukan oleh ibu yang menyusukan bayi?
Susu ibu adalah susu terbaik untuk bayi. Ibu sangat digalakkan memberi susu ibu kepada bayi sejurus selepas kelahiran secara eksklusif sehingga bayi berumur 6 bulan. Pemberian susu ibu kepada bayi pada masa yang tetap dan kerap dapat menggalakkan pengeluaran susu ibu. Apatah lagi sekiranya bayi menangis hendak menyusu terutama apabila anda berada di luar seperti pusat membeli belah, klinik atau hospital, di rumah kenduri, taman permainan atau di mana sahaja. Apabila berada dalam keadaan ini, ibu perlu mencari tempat penyusuan ataupun tempat tersorok untuk menyusu kerana tidak selesa menyusu di khalayak ramai. Malu atau tidak selesa tidak lagi menjadi penghalang anda untuk menyusukan bayi kerana nursing cover/breastfeeding shawl boleh menutupi daripada dilihat oleh orang ramai semasa penyusuan. 

Manjakuhappy Nursing Cover membantu anda sebagai pelindung semasa penyusuan 
Antara kelebihan Reversible Nursing Cover ini ialah saiz yang besar dan sesuai untuk semua ibu. Nursing Cover ini dapat menutupi sebahagian besar badan anda semasa penyusuan di samping anda boleh melihat bayi semasa menyusu dengan adanya peekaboo window.

Antara kelebihan secara terperinci Reversible Nursing Cover

Reversible Nursing cover 
Made from 100% Cotton with 2 different colors of matching fabric that makes it reversible! Yes! you can use both side ;) 
Diperbuat daripada kain 100% cotton 2 warna corak yang telah dipadankan supaya ibu boleh mengunakan kedua-dua belah nursing cover

Long and wide enough to fit most moms
The dimension of this nursing cover is 39''x 25''which is plenty large for any mom.
Saiz yang sangat besar 39 inci panjang dan 25 inci lebar sangat sesuai untuk semua ibu. Ibu juga lebih yakin semasa menyusukan bayi.

Rounded corner
This nursing cover contoured in rounded corner shape which provide sufficient coverage
Nursung Cover ini berbentuk berbucu bulat supaya lebih tampak menarik
Rounded corner shape


Peek-a-boo window 
The Boning in the neckline made from 17 inch flexible plastic that can bend and it is stiff enough to hold the fabric away from your baby's face. It's allow ventilation as well as direct eye contact with the
Peekaboo window membolehkan ibu melihat bayi semasa penyusuan disamping mengekalkan keselesaan bayi semasa menyusu dengan pengaliran udara yang baik
 baby
peekaboo window

Adjustable Neck Strap
For each nursing cover offers an adjustable neck strap (use webbing buckle ring) for perfect and secure fit
Ibu juga boleh melaras tali nursing cover mengikut keselesaan dan saiz leher ibu

Adjustable Neck Strap

Nursing Cover pouch bag
It's comes with same design pouch bag that can easily stored into your handbag or diapers bag.
Setelah digunakan, ibu boleh menyimpan ke dalam uncang nursing cover dan lebih mudah dan kemas disimpan didalam beg tangan. 
same design Nursing Cover pouch bag

Kepada semua ibu-ibu yang menyusukan bayi, dapatkan reversible nursing cover sekarang demi keselesaan dan privasi semasa menyusukan bayi anda

Terdapat pelbagai corak sama ada anda meyukai corak yang lebih abstract dan bertemakan bunga sedap mata memandang, ataupun corak kartun yang lebih menarik minat bayi anda semasa penyusuan.
Ibu juga boleh jadikan nursing cover sebagai selimut bayi semasa berada diluar :)

Reversible Nursing Cover With Adjustable Neck Strap And Pouch Bag Design Light Purple Paisley NCR2
Design: Light Purple Paisley NCR2
Price: RM58

Reversible Nursing Cover With Adjustable Neck Strap And Pouch Bag Design Peach Bunga Raya Light Purple NCR4
Design: Peach Bunga Raya Light Purple NCR4
Price: RM58

Reversible Nursing Cover With Adjustable Neck Strap And Pouch Bag Design Pink Grey Leopard Printed NCR1
Design: Pink Grey Leopard Printed NCR1
Price: RM58

Reversible Nursing Cover With Adjustable Neck Strap And Pouch Bag Design Pink Paisley NCR5
Design: Pink Paisley NCR5
Price: RM58

Reversible Nursing Cover With Adjustable Neck Strap And Pouch Bag Design Red Black White Flower NCR3
Design: Red Black White Flower NCR3
Price: RM58

Tuesday, September 23, 2014

Berikan Anak Kecil Anda Susuan Yang Sempurna Dimana Jua Tanpa Keraguan

Nursing Cover with Pouch and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Blue Checkered Bear NCP19
Design: Blue Checkered Bear NCP19
Price: RM48

Nursing Cover with Pouch and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Blue Plaid Mickey NCP29
Design:Blue Plaid Mickey NCP29
Price: RM48

Nursing Cover with Pouch and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Blue Traffic Cars NCP27
Design: Blue Traffic Cars NCP27
Price: RM48

Nursing Cover with Pouch and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Brown colourful little elly NCP33
Design: Brown colourful little elly NCP33
Price: RM48

Nursing Cover with Pouch and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Colourful Teratai black NCP17
Design: Colourful Teratai black NCP17
Price: RM48

Nursing Cover with Pouch and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Cream Little elly NCP26
Design: Cream Little elly NCP26
Price: RM48

Nursing Cover with Pouch and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Green Turquoise Paisley NCP25
Design: Green Turquoise Paisley NCP25
Price: RM48

Nursing Cover with Pouch and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Grey english flower NCP32
Design: Grey english flower NCP32
Price: RM48

Nursing Cover with Pouch and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Grey little elly NCP34
Design: Grey little elly NCP34
Price: RM48

Nursing Cover with Pouch and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Grey Zebra printed NCP16
Design: Grey Zebra printed NCP16
Price: RM48

Nursing Cover with Pouch and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Light Purple Turquoise NCP20
Design: Light Purple Turquoise NCP20
Price: RM48

Nursing Cover with Pouch and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Olive Pink Cupcakes NCP22
Design: Olive Pink Cupcakes NCP22
Price: RM48

Nursing Cover with Pouch and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Orange Mushroom Little Bird NCP18
Design: Orange Mushroom Little Bird NCP18
Price: RM48

Nursing Cover with Pouch and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Orange Tiger Printed NCP35
Design: Orange Tiger Printed NCP35
Price: RM48

Nursing Cover with Pouch and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Peach Colourful Spec NCP21
Design: Peach Colourful Spec NCP21
Price: RM48

Nursing Cover with Pouch and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Pink orange polkadot flower NCP24
Design: Pink orange polkadot flower NCP24
Price: RM48

Nursing Cover with Pouch and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Pink Paisley NCP30
Design: Pink Paisley NCP30
Price: RM48

Nursing Cover with Pouch and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Pink Plaid Mickey NCP31
Design: Pink Plaid Mickey NCP31
Price: RM48

Nursing Cover with Pouch and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design pink red apple NCP28
Design: pink red apple NCP28
Price: RM48

Nursing Cover with Pouch and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Yellow colorful house NCP23
Design: Yellow colorful house NCP23
Price: RM48

Sunday, September 14, 2014

Berikan Si Manja Anda Tidur yang Sempurna Dengan SMART Tilam Eksklusif Dari Manjakuhappy.com

4 in 1 SMART Baby Sleep Mat Design Black Red Apple SLM11
Design: Black Red Apple SLM11
Promotion Price: RM88

4 in 1 SMART Baby Sleep Mat Design Black Red Apple SLM11
Design: Black Red Apple SLM11
Promotion Price: RM88

4 in 1 SMART Baby Sleep Mat Design Blue Green Little Owl SLM13
Design: Blue Green Little Owl SLM13
Promotion Price: RM88

4 in 1 SMART Baby Sleep Mat Design Blue Green Little Owl SLM13
Design: Blue Green Little Owl SLM13
Promotion Price: RM88

4 in 1 SMART Baby Sleep Mat Design Brown Turquoise Little Elly SLM15
Design: Brown Turquoise Little Elly SLM15
Promotion Price: RM88

4 in 1 SMART Baby Sleep Mat Design Brown Turquoise Little Elly SLM15
Design: Brown Turquoise Little Elly SLM15
Promotion Price: RM88

4 in 1 SMART Baby Sleep Mat Design Colorfull Stripe Jellybean SLM12
Design: Colorfull Stripe Jellybean SLM12
Promotion Price: RM88

4 in 1 SMART Baby Sleep Mat Design Colorfull Stripe Jellybean SLM12
Design: Colorfull Stripe Jellybean SLM12
Promotion Price: RM88

4 in 1 SMART Baby Sleep Mat Design Green Mustard Little Elly SLM14
Design: Green Mustard Little Elly SLM14
Promotion Price: RM88

4 in 1 SMART Baby Sleep Mat Design Green Mustard Little Elly SLM14
Design: Green Mustard Little Elly SLM14
Promotion Price: RM88

Click Older post to see more collections..

We have more than 1000 style of babykids fashion...click Older post to get more..

We Accept Payment by: