Korang mesti suka yang ni juga...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL
NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

Menu Produk Manjakuhappy

Ye Lebih mudah untuk memilih item dgn klik ikut kategori dibawahni...

Wednesday, June 29, 2016

"WOW! COMELNYA BAJU RAYA DIORANG! CRAZY SALE MANJAKUHAPPY RAYA JUALAN PENGHABISAN STOK RAYA 2016"




"WOW! COMELNYA BAJU RAYA DIORANG! CRAZY SALE RAYA JUALAN PENGHABISAN STOK RAYA 2016"
.
.
Dear Mommies, Tak suka bersesak-sesak shopping Baju Raya Anak? Tak suka jem? Anak nangis sbb penat? Kesiannya. Minggu depan nak raya, baju raya anak2 pun takde lagi. Bz keje, tak sempat shopping
.
Jangan panik mommies! Kami di manjakuhappy.com sedia membantu, supaya mommies leh shopping baju raya anak dgn selesa dan santai di butik manjakuhappy kajang. Elak jem, senang parking pulak tu.
.
Paling best! Baju anak start drpd umur baby newborn sampai 9thn pun ada. Senangkan semuanya satu tempat.
.
Mommies WAJIB simpan tarikh ini!
.
1, 2 & 3 JULY 2016 (10pagi - 10mlm)
Waze: Manjakuhappy Kajang
.
------------------------------------------------------
KENAPA RAMAI SANGAT SUKA BAJU RAYA MANJAKUHAPPY?
-----------------------------------------------------
.
meh jom tengok album betapa happynye anak2 try baju raya manjakuhappy
klik link ni http://bit.ly/manjakuhappyraya
.
➊ 15 PILIHAN WARNA SEDONDON ANAK2. Warna paling hot tahun ni semua ada di manjakuhappy. Jika ada warna tema, silalah bawa baju mommy n daddy utk kami tolong matching kan ye
.
➋ MATERIAL SUPER SELESA. Kain yg LEMBUT, SEJUK dan TAK PANAS. Pemilihan material yg tak panas dan boleh pakai sepanjang hari menjadi keutamaan kami setiap kali memilih fabrik tau.
.
➌ UNIK SBB DESIGN SENDIRI. Rekaan baju raya kanak-kanak di manjakuhappy ni kami design sendiri tau! Daripada pemilihan fabrik sehinggalah ke jahitan. Memang tak jumpa kat tempat lain.
.
➍ PADANAN WARNA PLAIN DAN PRINTED. Kanak-kanak suka warna yg terang. Dengan padanan plain dan printed ni tampak ceria dalam gambar
.
➎ SENANG SARUNG. Kami memilih design yg senang sarung untuk anak. Supaya tak ambil masa yg lama nak sarung
.
➏ READY STOCK. Semua item ready stock, tak perlu tunggu lama2 dan terus boleh pakai. Mana yg tailor tak sempat siap baju, meh la datang ke butik kami ye.
.
➐ TANJAT MOMMY ADA SIZE NEWBORN- Ya betul, mommy mesti tak caya ada size baby tau! itulah kelebihan kami. Dah 7 tahun buat baju kanak-kanak ni. Baby pun nak stylo gak!
.
➑ WARNA SAMA TEMA ADIK BERADIK. Nak sama warna dgn kakak,abang atau adik pun boleh, barulah bertambah harmoni, sehati sejiwa
.
-------------------------------------------
PROMOSI 1,2,3 JULAI 2016 (Jumaat-Ahad)
-------------------------------------------
.
‪#‎manjakuhappyraya‬ ingin melabuhkan tirai minggu ini sebelum Raya. JUTAAN TERIMA KASIH kpd semua mommies yg Sentiasa SUPPORT manjakuhappy sehingga hari ini.
.
WE LOVE YOU MOMMIES!😍😍
WE LOVE YOU MOMMIES!😍😍
THANK YOU SO MUCH!
‪#‎muahciked‬ 😚😚😚😚
.
Sebagai menghargai sokongan mommies semua, kami nak bagi special
.
.
HARGA PENGHABISAN STOK RAYA 2016
.
.
JENG! JENG! JENG!
.
.
SEMUA KOLEKSI RAYA 2016 DIJUAL DGN HARGA
.
-------------------------
>> RM69 SHJ!! JIMATNYEE....
>> RM69 SHJ!! JIMATNYEE....
>> RM69 SHJ!! JIMATNYEE....
-------------------------
.
KADEEJA KAFTAN, JUBAH DRESS ANZELNA, JUBAH RIBEN ARISAA..BAJU MELAYU MATTIX semuanya tinggal RM69. Memang WOW! kan?
.
(SIZE DAN KUANTITI TERHAD TAU, SIAPA CEPAT DIA DPT, NAK KASI HABIS LICIN NYER)
.
.
Ada lagi....
.
.
Mommies yg bajet below RM50
dan ada baby girl, baby boy
Ada KOLEKSI RAYA clearance
 Baju kurung/jubah/ baju melayu
RM29 hingga RM49.
BAJU Kurung Menyusu RM99
Kurta Daddy RM49
.
LAST SEKALI, HADIAH BONUS BERGANDA!!
.
FREE NON WOVEN BAG limited edition manjakuhappy.com
FREE SAMPUL RAYA tema kartun limited edition manjakuhappy
.
.
Ingat! Promosi ni 3 HARI je tau!!
PROMOSI TAMAT pada Hari Ahad 3 July 2016 jam 5 ptg
.
------------
JOM SINGGAH BUTIK KAMI
------------
lokasi butik:
Butik Manjakuhappy.com
NO.11A, Jalan Reko Mutiara 1/2,
Taman Reko Mutiara,
43000 Kajang, Selangor
.
Masa Operasi Ramadhan:
10pagi - 5 ptg (siang)
8.30mlm - 10 mlm (malam)
Call/whatsapp:
013-2388 200 sue
012-4533 780 dina
.
Tak Jumpa? Gunakan waze, cari: " Manjakuhappy Kajang" atau klik link ni
.
https://waze.to/lr/hw282u388m
.
hanya di www.manjakuhappy.com












Wednesday, June 22, 2016

"NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL"


"NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL"
.
LIKE, SHARE dan KOMEN "Saya nak Jubah Riben Arissa!!" jika anda ada anak gegirl
.
Special utk gegirl, JUBAH RIBEN ARISSA menjadi design pilihan setiap tahun. Kali ini keluar dgn latest design corak lace dgn 7 warna pilihan. Material Cotton Satin lembut dipadankan dgn Cotton bercorak, sesuai sgt utk kanak-kanak yg lincah tampil bergaya sepanjang hari. Yang bestnya, saiz utk baby newborn pun ada tau! Bolehla sedondon dgn kakaknya di pagi raya.
.
.
Jubah ini Bakal dilancarkan 22 Jun 2016 sempena sambutan Nuzul Quran.
Promosi bermula jam 10 pagi hingga 10 mlm
.
------------------------------------------------
COMELNYA JUBAH RIBEN ARISSA NI
------------------------------------------------
.
Ni nak citer sikit kenapa setiap thn kami keluarkan JUBAH RIBEN ARISSA ni? mesti mommies nak tau kan Jom baca 7 fakta ini: .
.
WARNA CERIA- Koleksi ini mempunyai 7 warna ceria favourite kanak2
.
COTTON SELESA- Padanan Material Cotton Satin plain dan English Cotton corak menjamin keselesaan gegirl
.
ZIP SOROK- Pemilihan zip sorok dgn jahitan yg kemas. Tak nampak mcm ada zip
.
SARUNG DAN ZIP- Zip depan Senang sangat nak pakai untuk anak2 yg aktif ni. Gegirl pun boleh pakai sorang2 je. Takyah tunggu mommies kan..
.
PLEATED JUBAH- Jahitan leated jubah supaya lebih kembang ala2 princess
.
READY STOCK - Semua size ready stock. Tak yah tunggu lama-lama. Terus Boleh Pakai
.
SEDONDON ADIK KAKAK- Mommies jangan tanjat tau! Saiz baby pun ada! Saiz bermula daripada baby newborn sehingga umur 9 tahun, boleh la mereka pakai sedondon. alahai sweetnyaa
.
.
------------------------------
PROMOSI 22 JUN 2016
------------------------------
.
Mommies sayang, promosi ini HANYA 1 HARI je tau!
.
50 terawal dapat FREE Headband tau!
.
.
HARGA ASAL RM129
.
HARGA PROMOSI
 1 helai hanya RM99/helai
.
Nak sedondon adik beradik? Ada harga special!
 2 helai jadi RM89/helai
.
Ada Gegirl ramai dlm family? Kami bagi special lagi harini
 3 helai ke atas dpt RM79/helai
.
.
Postage pulak cemana ye?
.
FREE Postage kami bagi special utk gegirl mommies.
.
.
tunggu! Ada lagi!
.
HADIAH BONUS BERGANDA!!
.

.
FREE NON WOVEN BAG limited edition manjakuhappy.com
FREE SAMPUL RAYA tema kartun limited edition manjakuhappy
.
.
Ingat ye mommies, Hadiah Bonus berganda ni sangatla limited. Siapa yg terawal je dapat tau.
.
.
Selepas tarikh ini, harga kembali kepada RM99. Mommies tak dpt dah harga special sedondon adik beradik ni tau..!
.
.
---------------------------
CAMNE NAK ORDER
---------------------------
.
A. ORDER WEBSITE

(kemudahan Credit Card, IPAY88 dan FPX disediakan)
Untuk pembelian yg cepat dan efektif tak yah tunggu lama reply Whatsapp,
.
Mommies terus je ke web
www.manjakuhappy.com
www.manjakuhappy.com
www.manjakuhappy.com
.
Cara-cara nak masukkan Discount code voucher:
1. Layari web manjakuhappy.com
2. Pilih Jubah Riben Arissa dan size, Klik add to cart.
3. Klik Checkout (sebelah kanan) atau View cart (sebelah atas). Kemudian, Klik proceed
4. Isi Butiran diri dan alamat.
5. Masukkan Kod voucher:
ARISSA2 (utk 2 helai)
ARISSA3 (utk 3 helai ke atas)
6. Klik Apply button dan semak harga tertera
7. Pilih Cara bayaran (payment option)
8. Submit order dengan klik continue...
dah siap!
Senang je.. cuba try. Booking hanya dlm tempoh 12jam sahaja je tau
.
.
B. WHATSAPP
Save nombor admin di bawah dan hantarkan Whatsapp. Kita akan reply secepat yg mungkin ye
✆ WHATSAPP "JBR" ke 013-2388 200
✆ WHATSAPP "JBR" ke 013-2388 200
✆ WHATSAPP "JBR" ke 013-2388 200
.
.
C. JOM SINGGAH BUTIK KAMI UTK TRY: .
Butik Manjakuhappy.com
NO.11A, Jalan Reko Mutiara 1/2,
Taman Reko Mutiara,
43000 Kajang, Selangor
.
Masa Operasi:
9 pagi - 5 ptg (RAMADHAN)
5ptg - 8.30 mlm (REHAT BERBUKA/SOLAT)
8.30 mlm- 10 mlm (BUKA mulai 20 Jun 2016)
.
Tak Jumpa? Gunakan waze, cari: " Manjakuhappy Kajang" atau klik link nihttps://waze.to/lr/hw282u388m
.
.
hanya di www.manjakuhappy.com



JUBAH RIBEN ARISSA ORANGE BROWN JBR32
Kod: JBR32 Orange Brown
Promotion Price: RM99

Size Available:
0-6m
6-12m
1y
2y
3y
4y
5y
6-7y
8-9y


JUBAH RIBEN ARISSA OLIVE GREEN JBR33
Kod: JBR33 Olive Green
Promotion Price: RM99

Size Available:
0-6m
6-12m
1y
2y
3y
4y
5y
6-7y
8-9y


JUBAH RIBEN ARISSA ROYAL BLUE JBR34
Kod: JBR34 Royal Blue
Promotion Price: RM99

Size Available:
0-6m
6-12m
1y
2y
3y
4y
5y
6-7y
8-9y


JUBAH RIBEN ARISSA PURPLE JBR35
Kod: JBR35 Purple
Promotion Price: RM99

Size Available:
0-6m
6-12m
1y
2y
3y
4y
5y
6-7y
8-9y


JUBAH RIBEN ARISSA HOT PINK JBR36
Kod: JBR36 Hot Pink
Promotion Price: RM99

Size Available:
0-6m
6-12m
1y
2y
3y
4y
5y
6-7y
8-9y


JUBAH RIBEN ARISSA MAROON JBR37
Kod: JBR37 Maroon
Promotion Price: RM99

Size Available:
0-6m
6-12m
1y
2y
3y
4y
5y
6-7y
8-9y


JUBAH RIBEN ARISSA BLUE MINT JBR38
Kod: JBR38 Blue Mint
Promotion Price: RM99

Size Available:
0-6m
6-12m
1y
2y
3y
4y
5y
6-7y
8-9y



Semak ukuran terlebih dahulu sebelum memilih size:




Monday, June 13, 2016

NEW ARRIVAL: BAJU MELAYU MATRIX PALING BERKUASA DI MALAYSIA ISTIMEWA UTK BOBOY. JOM TENGOK KATALOG


-------------------------------------------------------------------
APA YG BERKUASA SGT BAJU MELAYU MATRIX NI?
-------------------------------------------------------------------
.
➊ ADA 8 WARNA KUASA. Kebanyakan warna adalah kegemaran Hero comel anda
.
➋ COTTON SUPER SELESA. Kain yg LEMBUT, SEJUK dan TAK PANAS. Sesuai untuk Hero comel aktif bergaya sepanjang hari
.
➌ POTONGAN BAJU MELAYU JOHOR. Rekaan baju melayu dengan potongan 'round neck' sesuai utk hero comel yg tak sukakan cekak musang atau berkolar
.
➍ PADANAN WARNA PLAIN DAN PRINTED. Trend Terkini padanan 2 warna nampak lebih moden dan trendy. Sesuai utk Hero comel yg tak suka pakai samping
.
➎ SENANG SARUNG. Potongan baju yg mudah sarung dgn seluar bergetah. Hero comel boleh pakai sendiri
.
➏ READY STOCK. Semua item ready stock, tak perlu tunggu lama2 dan terus boleh pakai
.
➐ SEDONDON ADIK ABANG- Saiz bermula drpd baby newborn sehingga umur 9 tahun, boleh la adik beradik pakai sedondon dgn harmoni
.
➑ WARNA SAMA TEMA DGN GEGIRL. Nak sama warna dgn kakak atau adik gegirl pun boleh, barulah bertambah harmoni


-------------------------
CARA NAK ORDER
--------------------------
1. ORDER WEBSITE
(gaji tak masuk lagi? ada kemudahan Credit Card, IPAY88 dan FPX disediakan)
Untuk pembelian yg cepat dan efektif tanpa tunggu lama reply Whatsapp, Mommies terus je ke web
>> www.manjakuhappy.com
>> www.manjakuhappy.com
>> www.manjakuhappy.com
.
.
2. WHATSAPP
Save nombor admin di bawah. Kita akan reply secepat yg mungkin ye
--> WHATSAPP "BMX" ke 013-2388 200
--> WHATSAPP "BMX" ke 013-2388 200
--> WHATSAPP "BMX" ke 013-2388 200

3. JOM SINGGAH BUTIK KAMI UTK TRY:
Butik Manjakuhappy.com
NO.11A, Jalan Reko Mutiara 1/2,
Taman Reko Mutiara,
43000 Kajang, Selangor
Masa Operasi: 9 pagi - 5 ptg (ramadhan)
Tak Jumpa? Gunakan waze, cari: " Manjakuhappy Kajang" atau klik link nihttps://waze.to/lr/hw282u388m




BAJU MELAYU MATRIX BLACK POLYGON BMX1
Kod: BMX1 Black Polygon
Promotion Price: RM79

Size Available:
0-6m
6-12m
1y
2y
3y
4y
5y
6-7y
8-9y





BAJU MELAYU MATRIX GREEN ARMY BMX2
Kod: BMX2 Green Army
Promotion Price: RM79

Size Available:
0-6m
6-12m
1y
2y
3y
4y
5y
6-7y
8-9y



BAJU MELAYU MATRIX RED BLACK STRIPE BMX3
Kod: BMX3 Red Black Stripe
Promotion Price: RM79

Size Available:
0-6m
6-12m
1y
2y
3y
4y
5y
6-7y
8-9y



BAJU MELAYU MATRIX YELLOW CHEVRON BMX4
Kod: BMX4 Yellow Chevron
Promotion Price: RM79

Size Available:
0-6m
6-12m
1y
2y
3y
4y
5y
6-7y
8-9y



BAJU MELAYU MATRIX BLUE POLKADOT BMX5
Kod: BMX5 Blue Polkadot
Promotion Price: RM79

Size Available:
0-6m
6-12m
1y
2y
3y
4y
5y
6-7y
8-9y




BAJU MELAYU MATRIX KHAKI BROWN BMX6
Kod: BMX6 Khaki Brown
Promotion Price: RM79

Size Available:
0-6m
6-12m
1y
2y
3y
4y
5y
6-7y
8-9y



BAJU MELAYU MATRIX ROYAL BLUE BMX7
Kod: BMX7 Royal Blue
Promotion Price: RM79

Size Available:
0-6m
6-12m
1y
2y
3y
4y
5y
6-7y
8-9y




Click Older post to see more collections..

We have more than 1000 style of babykids fashion...click Older post to get more..

We Accept Payment by: