Korang mesti suka yang ni juga...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Kunjungi Butik Manjakuhappy di kajang hari ini juga

Kunjungi Butik Manjakuhappy di kajang hari ini juga
Rasai pengalaman membeli belah bersama si manja di butik terbaru kami di kajang

Menu Produk Manjakuhappy

Ye Lebih mudah untuk memilih item dgn klik ikut kategori dibawahni...

Friday, December 19, 2014

Tungku Baby Comel Datang Lagi, Kini Dengan Lebih Banyak Corak

Tungku Bayi Comel

Tahukah anda apa yang perlu dilakukan jika anak kecil anda menangis kerana kembung perut?
Jika zaman dahulu, kebanyakan mereka menggunakan tungku atau dengan menuam ke atas perut bayi tersebut bagi mengeluarkan angin kembung. Jadi kami di Manjakuhappy.com membawa semula kebaikan tungku dan tuam ini ke zaman moden. Kini anda boleh menarik lafas lega kerana tungku eksklusif dari manjakuhappy ini terdapat herba-herba yang bagus untuk kesihatan bayi.

Antara Herba-herba yang tekandung di dalam tungku ini adalah diformulasikan oleh bidan perpengalaman:

  • Jintan Hitam
  • Lada Hitam
  • Bawang Putih Kering
  • Lada Putih
  • Habbatus Saudah


Tungku bayi comel ini seharusnya dijadikan sebahagian dari 'First Aid Kit' anda, kerana dengan sizenya yang kecil  dan comel, membantu anda di saat anda memerlukannya.

Antara Kelebihan Tungku Bayi @ Tuam:

  • Membuang angin yang menyebabkan kembung perut
  • Melegakan lebam dan bengkak akibat terjatuh atau terhantuk
  • Tahan lama dan dijamin tidak berkulat kerana ramuan herba terpilih ini dipastikan benar-benar kering sebelum dibungkus.
  • Kain cotton fannel digunakan supaya mudah meresap dan tidak mudah koyak atau rosak
  • Sangat mudah digunakan, hanya panaskan pada seterika dan tuam ke tempat yang bermasalah
  • Membantu bayi merasa lebih selesa 
Jadi kepada anda yang masih belum mempunyai 'first aid kit' tradisional ini, dapatkanya sementara stock masih ada. stock terhad kerana ramuan dan herba yang terpilih sahaja yang digunapakai.

Cara Penggunaan:

  1. Panaskan tungku comel dengan seterika seketika ( jangan terlalu panas )
  2. Tuam di tempat yang bermasalah seperti perut, dada, dan sendi lutut.
  3. boleh juga dilakukan ketika cuaca sejuk supaya bayi lebih selesa
  4. lakukan 2-3 kali sehari selama 10-15 tuaman di setiap bahagian
  5. Selepas guna, simpan di tempat yang kering dan bersih.
  6. Seminggu sekali jemur di bawah panas terik matahari selama 10-15 minit



Tungku Baby Comel Design Blue Checkered Bear TBB11
Design: Blue Checkered Bear TBB11
Promotion Price: RM9 (Normal RM12)

tungku baby comel design blue wow mickey TBB8
Design: blue wow mickey TBB8
Promotion Price: RM9 (Normal RM12)

Tungku Baby Comel Design Pink Star Bunny TBB12
Design: Pink Star Bunny TBB12
Promotion Price: RM9 (Normal RM12)

Tungku Baby Comel Design Purple Orchid TBB6
Design: Purple Orchid TBB6
Promotion Price: RM9 (Normal RM12)

Tungku Baby Comel Design Red Orchid TBB9
Design: Red Orchid TBB9
Promotion Price: RM9 (Normal RM12)

tungku baby comel design red plaid panda TBB7
Design: red plaid panda TBB7
Promotion Price: RM9 (Normal RM12)

tungku baby comel design Red Snow Bear TBB5
Design: Red Snow Bear TBB5
Promotion Price: RM9 (Normal RM12)

tungku baby comel design star blue bunny TBB10
Design: star blue bunny TBB10
Promotion Price: RM9 (Normal RM12)

Thursday, December 04, 2014

LELONG HABIS LICIN!

LELONG HABIS LICIN!!

Cepat cepat sebelum terlambat! kini manjakuhappy.com memberi peluang kepada anda untuk grab segala item yang kami kategorikan sebagai LELONG!! rugi siapa yang tak grab, harga menjunam terus, stock memang tinggal sikit je. jadi siapa cepat dia dapat. anda semua boleh layari website kami di www.manjakuhappy.com dan pilih kategori LELONG HABIS LICIN!

TUNGGU APA LAGI? SERBUUU!









Friday, November 28, 2014

Batik Berpantang Benang Emas, Untuk Mereka Yang Pentingkan Keselesaan.

Batik Berpantang Benang Emas

kain batik berpantang kini menjadi bualan hangat ibu ibu selepas bersalin.

Kenapa?

kerana hanya kain batik ini sahaja yang mempunyai ukuran yang besar dan selesa untuk ibu ibu selepas bersalin.

Dengan kain yang lembut dan cantingan batik yang sempurna, ini membuatkan batik berpantang ini sesuai untuk dibasuh dan dipakai berkali-kali.

Kain batik berpantang dari benang emas juga telah diketahui umum dengan kualiti dan warna yang tiada tandingan, Kini anda tidak perlu risau lagi selepas anda bersalin kerana batik berpantang benas emas ini sahaja yang anda perlukan.

Warna dan corak yang moden membuatkan anda tidak jemu untuk menggayakannya. Sesuai untuk ibu selepas bersalin sama ada secara pembedahan atau normal, hujung kain yang lembut dah tidak tajam membuat kan batik berpantang ini sangat selesa.

Ukuran:

43Inch Labuh
37 Inch Panjang










Batik Berpantang Benang Emas Code BBE 1-3
Code: BBE1-3
Price: RM30 (Normal RM35)

Batik Berpantang Benang Emas Code BBE 4-6
Code: BBE4-6
Price: RM30 (Normal RM35)

Batik Berpantang Benang Emas Code BBE 7-9
Code: BBE 7-9
Price: RM30 (Normal RM35)

Batik Berpantang Benang Emas Code BBE 10 - 12
Code: BBE 10-12
Price: RM30 (Normal RM35)

Batik Berpantang Benang Emas Code BBE 13-15
Code: BBE 13-15
Price: RM30 (Normal RM35)

Batik Berpantang Benang Emas Code BBE 16-18
Code: BBE 16-18
Price: RM30 (Normal RM35)

Batik Berpantang Benang Emas Code BBE 19 - 20
Code: BBE 19 - 20
Price: RM30 (Normal RM35)


Wednesday, November 26, 2014

Koleksi Baju Menyusu Yang Elegan Khas Dari Myhanaa Muslimah!

Koleksi Baju Tshirt Menyusu dan biasa datang lagi! kali ini dengan lebih design dan warna yang pasti membuatkan anda teruja untuk memilikinya. Rekaan yang hebat dan selesa dari Myhanaa Muslimah membangkitkan suasana mewah tetapi santai. Jom follow mereka di Instagram 
Myhanaa Muslimah.


Tshirt Muslimah Moden Code KA130i
Code: KA130i
Price: RM59
Size:
M
L
XL

Tshirt Muslimah Moden Nursing Code KN101F
Code: KN101F
Price: RM62Size:
M
L
XL

Tshirt Muslimah Moden Nursing Code KN101G
Code: KN101G
Price: RM62Size:
M
L
XL
Tshirt Muslimah Moden Code KA110M
Code: KA110M
Price: RM59Size:
M
L
XL

TAWARAN HEBAT. JIMAT DENGAN POTONGAN SEBANYAK 40% untuk semua pakaian manjakuhappy.com

HEBAT HEBAT DAN TERUS JIMAT!
Peluang kepada anda yang ingin bergaya sambil berjimat. Sempena musim cuti sekolah yang dah pun tiba. Mesti banyak jemputan kenduri kendara yang diterima. Begitu juga dengan kenduri Aqiqah untuk anak tercinta. Dapatkan POTONGAN SEBANYAK 40% UNTUK SEMUA PAKAIAN MANJAKUHAPPY.COM

TAWARAN HEBAT DAN JIMAT INI HANYA TERHAD UNTUK 
3 HARI SAHAJA!

bermula dari 28/11 - 30/11.

Untuk pengguna online juga tidak ketnggalan untuk menikmati POTONGAN JIMAT 40% INI!
anda hanya perlu masukkan code voucher ' cutisekolah ' di akhir order dan anda layak serta merta POTONGAN HEBAT JIMAT INI.

Apa tunggu lagi? Jom serbu ramai-ramai!!

untuk sebarang pertanyaan, anda boleh hubungi kami di talian

010-2651567 (ikhwan)
013-2388200 (lin)
















Friday, November 21, 2014

Kain Batik Berpantang Untuk Ibu Selepas Bersalin Hanya Di Manjakuhappy.com

Kain Batik Berpantang Tiga Serangkai

Produk yang dinanti nantikan oleh semua golongan ibu di luar sana, Kain Batik Berpantang.
Mengapa kain batik berpantang? Kain Batik Berpantang ini khas direka untuk ibu-ibu selepas bersalin, kerana saiz dan lebar yang cukup besar untuk ibu ibu ketika berpantang. Penting untuk ibu berpantang untuk memakai pakaian yang longgar dan besar kerana memudahkan urusan pembersihan dan pengaliran udara yang sempurna.

Kain batik ini juga sesuai untuk dipakai bagi yang bersalin kaedah pembedahan kerana Kain Batik Berpantang ini sangat lembut dan selesa.

Mercerized Cotton

Apa itu mercerized cotton? mercerized cotton adalah kain/benang yang direndam dalam adunan tertentu untuk melembutkan dan menambah daya serapan air, oleh kerana itu, Kain Batik Berpantang ini sesuai digunakan untuk ibu-ibu selepas bersalin termasuk ibu yang bersalin kaedah pembedahan.
Kain yang lembut dan tidak luntur membuatkan Kain Batik Berpantang ini sesuai dan tahan lasak malah boleh dibasuh berulang kali tanpa melunturkan warna asalnya.

Corak yang dicanting di kain ini juga adalah dari corak yang terkini dan mengikut trend masa kini. justeru ibu-ibu pasti suka dan selesa dengan kehadiran Kain Batik Berpantang Tiga Serangkai ini. 

Dapatkannya secara eksklusif di Butik Manjakuhappy.com di Kajang atau anda boleh layari website kami di www.manjakuhappy.com dan terus membuat order. 

Ukuran:

Labuh 44 inch
Lebar 38 inch








Kain Batik Berpantang Mercerized Cotton Code MCB1
Code: MCB1
Price: RM25 (normal RM30 )

Size:
Labuh: 44"
Lebar 38"

Kain Batik Berpantang Mercerized Cotton Code MCB2
Code: MCB2
Price: RM25 (normal RM30 )

Size: 
Labuh: 44"
Lebar 38"

Kain Batik Berpantang Mercerized Cotton Code MCB3
Code: MCB3
Price: RM25 (normal RM30 )

Size: 
Labuh: 44"
Lebar 38"

Kain Batik Berpantang Mercerized Cotton Code MCB4
Code: MCB4
Price: RM25 (normal RM30 )

Size: 
Labuh: 44"
Lebar 38"

Kain Batik Berpantang Mercerized Cotton Code MCB5
Code: MCB5
Price: RM25 (normal RM30 )

Size: 
Labuh: 44"
Lebar 38"

Kain Batik Berpantang Mercerized Cotton Code MCB6
Code: MCB6
Price: RM25 (normal RM30 )

Size: 
Labuh: 44"
Lebar 38"

Kain Batik Berpantang Mercerized Cotton Code MCB7
Code: MCB7
Price: RM25 (normal RM30 )

Size: 
Labuh: 44"
Lebar 38"

Kain Batik Berpantang Mercerized Cotton Code MCB8
Code: MCB8
Price: RM25 (normal RM30 )

Size: 
Labuh: 44"
Lebar 38"

Kain Batik Berpantang Mercerized Cotton Code MCB9
Code: MCB9
Price: RM25 (normal RM30 )

Size: 
Labuh: 44"
Lebar 38"

Kain Batik Berpantang Mercerized Cotton Code MCB10
Code: MCB10
Price: RM25 (normal RM30 )

Size: 
Labuh: 44"
Lebar 38"

Wednesday, November 19, 2014

Tajamkan Minda Anak Anda Dengan Makanan Tambahan Yang Sempurna Lagi Berkualiti

Tablet Abqori Minda Genius

Jika anda ingin membantu anak anda mencapai kecemerlangan berganda baik dari fizikal dan mental, anda harus mendapatkan Tablet Abqori Minda Genius ini. Dirumus khas dan eksklusif oleh bahan-bahan semulajadi yang kaya dengan zat dan kebaikan yang maksima. Antaranya; susu kambing dan kolustrum, pegaga, kismis ( baik untuk minda ), dan banyak lagi.

Seperti yang diketahui umum, kanak-kanak memerlukan zat dan vitamin yang mencukupi untuk tumbesaran yang sempurna dan sihat, makanan harian tidak mampu untuk membekalkan zat dan vitamin yang mencukup buat mereka, jadi kita sebagai ibu bapa hendaklah memberi makanan tambahan yang mampu merangsang dan memberi zat yang sempurna buat mereka

Antara kebaikan Tablet Abqori Minda Genius:

  • Membantu Daya Fokus
  • Mengurangkan keletihan minda
  • Meningkatkan 'input learning'
  • Memudahkan 'output learning'
  • Meningkatkan keyakinan diri
  • Mengurangkan masalah keletihan
  • Perasaan yang lebih tenang
  • jiwa dan minda yang seimbang
Kandungan Bahan Terpilih:
  1. Koko
  2. Biji Anggur
  3. Susu Kambing & Kolestrum
  4. Madu
  5. Pegaga
  6. Gingko
  7. Kismis
Cara Makan:
  • 3 Biji tablet pada waktu siang atau malam 1 jam sebelum makan atau selepas makan

Dapatkannya di butik Manjakuhappy Kajang atau layari www.manjakuhappy.com sekarang!





Tablet Abqori Minda Genius
Price: RM38

Sunday, November 16, 2014

Kejelitaan Sejati Dari Sentuhan Dherbs hanya di Manjakuhappy.com

Serlahkan kejelitaan sejati hanya dengan sedikit sentuhan dari produk Dherbs. Kini anda tidak perlu lagi untuk berbelanja besar semata untuk kekal cantik dan sihat. Segalanya di sini, Produk paling laris abad ini, anda pasti tidak menyesal. Dapatkannya di laman web kami di www.manjakuhappy.com atau terus walk in ke butik kami di Kajang. Produk Dherbs, Terlajak Laris!







Bedak Aura Persona Bintang Dherbs
Price: RM36.00

Bengkung Mak Bidan Dherbs
RM37.00

Diamond Foundation Dherbs
RM: 45.50

Diet Gold Dherbs
RM 38.90

Gamolex Gold Dherbs
RM 88.80

Kismis Pintar Ibnu Sina Dherbs
RM 12.00

Krim Kaki Cantik Dherbs
RM 25.00

Krim Super Lebat Dherbs
RM 28.90

Lipstik Collagen Dherbs
RM 25.00

Losyen Putih Susu Dherbs
RM 23.90

Minyak Bayi Mak Bidan Dherbs
RM 9.90

Mukjizat Soap Herbal Body Scrub Dherbs
RM 19.90

Panty Liner Dherbs
RM9.90

Pati Herba Mak Bidan Dherbs
RM 35.00

Perapi Dan Pelembab Rambut Super Lebat Dherbs
RM 28.90

Perawan Herbal Wash Dherbs
RM 19.90


Set Wajah Madu Propolis Dherbs
RM 59.90
Sabun Madu Propolis Dherbs
RM 19.90 

Set Bersalin Mak Bidan Dherbs
RM 199.00

Ibu Susu Kambing Dherbs
RM 33.00

Syampu Super Lebat Dherbs
RM 25.00

Click Older post to see more collections..

We have more than 1000 style of babykids fashion...click Older post to get more..

We Accept Payment by: