Korang mesti suka yang ni juga...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL
NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

Menu Produk Manjakuhappy

Ye Lebih mudah untuk memilih item dgn klik ikut kategori dibawahni...

Monday, November 28, 2016

ANAK SUKA IKUT IBU SOLAT? TAPI TAKDE TELEKUNG? TERCARI-CARI TELEKUNG YG CUTE DAN SELESA?


ANAK SUKA IKUT IBU SOLAT? TAPI TAKDE TELEKUNG? TERCARI-CARI TELEKUNG YG CUTE DAN SELESA?

Berapa ramai drpd ibu ada anak yg suka ikut ibu solat? Pernahkah anak masuk dlm telekung? Kdg2 baring atas sejadah sambil senyum2? Panjat2 atas bahu masa duduk antara 2 sujud? Lucu bila melihat telatah anak yg suka tiru kita solat kan. 
.
.
Jom, ibu kita hadiahkan Telekung Lolipop tarik minat anak solat bersama2 dgn kita. Kita pakai telekung dia pun pakai telekung. Takdelah tarik2 telekung lagi bila dia dah ada telekung sendiri. Tambah pulak telekung yg berwarna ceria, pasti anak ibu suka!
.
.





APA YG BEST SESANGAT TELEKUNG LOLIPOP
.
.
(+) MATERIAL 100% COTTON- kain yang selesa dan sesuai untuk kanak-kanak sebab meresap peluh
.
.
(+) SAIZ IKUT UMUR- Ada 2 saiz S,M. Anda boleh latih anak solat sejak kecil lagi bermula umur 1 thn
S (1-3Y)
M (4-6Y)
.
.
(+) MATCHING WARNA PINK PURPLE- Pilihan warna ceria Purple dan Pink menarik anak dan sesuai dgn jiwa kanak-kanak yg periang
.
(+) TAK YAH PAKAI INNER- Saiz muka dan getah yg mengikut muka dan size kepala anak.
.
.
(+) JAHITAN KEMAS DAN BERGETAH LEMBUT MELEKAP KEMAS DI MUKA- Saiz muka yg sesuai ikut umur anak2. Tak yah pakai pin2 nak ketatkan. Elak risiko tercucuk pin.. Tak pasal2 je kan
.
.
(+) KAIN BERGETAH- Senang sarung dan mudah nak pakai. Boleh pakai sendiri je.
.
.
(+) FREE NON WOVEN BAG- senanglah gegirl nak simpan telekung bawak jalan2 
.
.
ADA 4 PILIHAN SIZE
S utk gegirl 1-3 thn..aduhaii banget niihh
M utk gegirl 4-6 thn.. yeay. boleh bawak gi tadika!
.
.

PROMOSI HIP! HIP! HOORAY! CUTI SEKOLAH
.
HARGA SEBENAR RM85
HARGA PROMOSI RM75 SHJ!
(JIMAT RM10!)
.
.
FREE Non Woven Bag Manjakuhapy utk 15 terawal!
.
.

ANDA BERMINAT??

>>WHATSAPP "TELEKUNG LOLIPOP" KE 013-2388200<<
>>WHATSAPP "TELEKUNG LOLIPOP" KE 013-2388200<<
>>WHATSAPP "TELEKUNG LOLIPOP" KE 013-2388200<<

atau terus beli online di website
www.manjakuhappy.com
.
.
LOKASI BUTIK:
Butik Manjakuhappy.com
Jalan Reko Mutiara 1/2, Tmn Reko Mutiara, Kajang
Tepi Jalan je tau
.
.
ALAMAT
Manjakuhappy.com
NO.11A, Jalan Reko Mutiara 1/2,
Taman Reko Mutiara,
43000 Kajang, Selangor

Sunday, November 13, 2016

BAGAIMANA IBU MENCARI KETENANGAN JIWA DENGAN AL-QURAN



Assalamualaikum wbt istimewa buat ibu-ibu
.
.
Zaman la ni, tekanan tanggungjawab kita sebagai ibu "multitasking" ni, bukan je nak urus rumah tangga. Malah kita juga berhadapan cabaran dlm mendidik anak-anak. Ditambah pulak dgn beban kerja kat ofis. Kadangkala buat kita rasa resah gelisah serba tak kena. Asyik merungut je dalam hati.. namun sampai bila mahu begini?
.
.
Cuba kita lihat jauh ke dalam diri kita...
Bermula drpd bangun tidur, apa perkara pertama yg kita fikir? Pernahkah kita rasa syukur dengan setiap hela nafas....
darah yg mengalir dlm tubuh...
denyutan nadi..degupan jantung..
Syukuri dan rasai Nikmat yg kita masih lagi bernyawa...
Syukur pada Allah milik segalanya...
Subhanallah...Alhamdulillah...Allahuakbar
.
.
Lihat sekeliling kita, Suami, rezki pemberian Allah....
anak-anak adalah rezki dan amanah Allah...
hargai mereka...
berikan senyuman pada mereka... senyum penuh kasih sayang.. peluklah mereka tanda syukur kita atas nikmat kurniaan Allah
.
.
Ayuh ibu, segeralah solat di awal waktu..
tanda kita syukur kita pada Allah atas kurniaannya yg tak ternilai..
Berpagi-pagilah kita dengan ayat-ayat Allah.
Fahami AL-quran serta terjemahannya...
Bukankah ia merupakan penawar?
Ya benar ibu, Al-Quran adalah penawar hati
.
.
Wahai ibu,mari kita sama2 sentiasa perdengarkan ayat-ayat Al-quran di segelinap penjuru rumah..
Jadikan membaca Al-quran amalan kita satu keluarga.
Hadiahkan buat yang tersayang.



Firman Allah

1. Mendengar Bacaan Audio Al-quran

"Sesungguhnya (keterangan-keterangan dan peristiwa-peristiwa) yang tersebut itu, tidak syak lagi mengandungi pengajaran bagi sesiapa yang mempunyai hati (yang sedar pada masa membacanya), atau yang menggunakan pendengarannya dengan bersungguh-sungguh (kepada pengajaran itu) dengan menumpukan hati dan fikiran kepadanya"

(Qaaf 50:37) 
.
.
2. Membaca Al-Quran

"Sesungguhnya orang-orang yang selalu membaca Kitab Allah dan tetap mendirikan sembahyang serta mendermakan dari apa yang Kami kurniakan kepada mereka, secara bersembunyi atau secara terbuka, mereka (dengan amalan yang demikian) mengharapkan sejenis perniagaan yang tidak akan mengalami kerugian"

(Faatir 35:29).
.
Kami, ingin mengajak ibu mengamalkan bacaan ayat suci Al-quran di rumah dengan terjemahannya sekali. Marilah sama-sama kita hayati ayat-ayat Allah serta maknanya.
.
.

ADAKAH IBU TERCARI-CARI AL-QURAN TERJEMAHAN BERSERTA AUDIO AL-QURAN?

Kak Dina dan juga partner powervendor kami Lynn serta Anne bergabung utk membantu ibu mencari ketenangan jiwa dengan  Al-Quran serta Audio Al-quran supaya impian ibu merealisasikan keluarga yg mencintai Al-quran juga tercapai



AL-QURAN TERJEMAHAN (TERBITAN KARYA BESTARI)


 (+) AL-QURAN RESAM UTHMANI TERJEMAHAN BAHASA MELAYU - Diluluskan oleh Lembaga Tasheh Al-Quran Kementerian Dalam Negeri
.
.
(+) TAJWID BERWARNA- memudahkan pembacaan dengan mengenal bacaan tajwid melalui warna
.
.
(+) HARD COVER-  Jenis Kulit Keras supaya tahan dan tak mudah koyak
.
.
(+) JENIS KERTAS- Kertas Khusus Al-Quran
.
.
(+) BONUS -Tali dan kertas penanda panduan tajwid
.
.
(+) 5 PILIHAN mengikut tema dan kesesuaian. Dilengkapi dengan tema mengikut Ibadah, Muamalah, Akidah, Kisah Nabi dan Rasul, Sirah Nabi Muhamaad SAW, Asmaul Husna,
.
.

(+) DILENGKAPI TERAPI QURANI- bersumberkan Hadis Sahih dan KItab Tafsir Muktabar


KEISTIMEWAAN RADIO AUDIO AL-QURAN

(+) BACAAN LENGKAP 30 JUZU' - Bacaan oleh Sheikh Mashary Al-Afasy.
.
.
(+) TERJEMAHAN 114 SURAH - Bacaan surah dan Terjemahan Bahasa Melayu ayat demi ayat.
.
.
(+) QUALITI AUDIO BACAAN YG TERANG DAN JELAS- memudahkan kita menyemak cara bacaan dengan tajwid yg betul
.
.
(+) AYAT RUQYAH- disarankan oleh pengamal perubatan Islam untuk dipasang di rumah dan pejabat
.
.
(+) PILIHAN KOD SURAH/ TERJEMAHAN- hanya tekan kod untuk memilih bacaan surah atau terjemahan mengikut manual yg disediakan. Contoh 1: Al-fatihah, 18: Al-kahfi, 36: Yasin
.
.
(+) BONUS 29 CERAMAH AGAMA- antaranya Bacaan Al-fatihah yg betul, Solat sempurna, Haid & Nifas
.
.
(+) BONUS 32 - Marhaban, berzanji dan Nasyid pilihan
.
.
(+) SAIZ KECIL DAN RINGAN  (11.5.cm x 7cm) -  Mudah dibawa dengan saiz poket berat 212gm. Boleh simpan dalam handbag je
.
.
(+) BATERI BOLEH DICAS GUNA USB KABEL - Menggunakan bateri handphone dan boleh dicas
.
.
(+) FUNGSI RADIO- boleh juga set untuk dengan radio IKIM. Autoscan utk set channel.
.
.
(+) BATERI TAHAN LAMA - Sehingga 7-8 jam jika berterusan buka (on)
.
.
(+) USB juga disediakan untuk disambung dengan komputer



PAKEJ ISTIMEWA BERSAMA AL-QURAN TERJEMAHAN DAN RADIO AUDIO AL-QURAN FREE TASBIH DIGITAL

PAKEJ JYT1






PAKEJ JIWA YG TENANG 1
SET ALQURAN TERJEMAHAN AL-HAMBRA DAN RADIO AUDIO QURAN

KOD JYT1

FREE Tasbih Digital

HARGA: RM229



.
.

PAKEJ JYT2
PAKEJ JIWA YG TENANG 2
SET ALQURAN TERJEMAHAN MUFASSIR DAN RADIO AUDIO QURAN

KOD JYT2

FREE Tasbih Digital

HARGA: RM229





PAKEJ JYT3
PAKEJ JIWA YG TENANG 3
SET ALQURAN TERJEMAHAN AR-RIYADH DAN RADIO AUDIO QURAN

KOD JYT3

FREE Tasbih Digital

HARGA: RM219




PAKEJ JYT4
PAKEJ JIWA YG TENANG 4
SET ALQURAN TERJEMAHAN AL-HARAMAIN DAN RADIO AUDIO QURAN

KOD JYT4

FREE Tasbih Digital

HARGA: RM229




PAKEJ JYT5 SET RADIO AUDIO QURAN SAHAJA 


PAKEJ JIWA YG TENANG 5
RADIO AUDIO QURAN

KOD JYT5

FREE Tasbih Digital

HARGA: RM160



SEMUA ITEM READY STOK DAN BOLEH DIPOS (sticker al-quran akan dilekatkan)
STOK RADIO AUDIO QURAN SANGAT TERHAD,

ORDER SEKARANG SEBELUM KEHABISAN STOK

BERMINAT?

 ✆ WHATSAPP

>> WHATSAPP "JYT" ke 013-2388200 <<
>> WHATSAPP "JYT" ke 013-2388200 <<
>> WHATSAPP "JYT" ke 013-2388200 <<

✔ ORDER DI WEBSITE
Ibu leh gak order terus kat web (Senang sangat, ada kemudahan Credit Card, IPAY88 dan FPX disediakan)

www.manjakuhappy.com

☎ CALL US: 013-2388 200 / 012-4533780

Nak datang Butik?

Manjakuhappy.com
No.11A, Jalan Reko Mutiara 1/2,
Taman Reko Mutiara
43000 Kajang
Selangor
MALAYSIA

Ibu boleh juga guna waze klik je https://waze.to/lr/hw282u388m
atau cari "manjakuhappy kajang



Sunday, November 06, 2016

OFFER BEDUNG TWINPACK PAKEJ JIMAT, BEDUNG YG SAMA MATERIAL MCM KAT HOSPITAL

OFFER BEDUNG TWINPACK PAKEJ JIMAT, BEDUNG YG SAMA MATERIAL MCM KAT HOSPITAL

Siapa kat sini yg pernah bersalin di Hospital kerajaan? Mesti ada pengalaman best setiap kali baby lepas mandi kat nurse. Sedap je baby tidur dibedung kat nurse kan.. kemas je bedung nye.. Tak nangis pulak dia kan..

Kenapa lak Hospital Kerajaan ye, ini ikut pengalaman Kak Dina bersalin kat Hospital PPUKM (HUKM) dulu2. Alhamdulillah mudah semuanya. Suka sangat material bedung dia tau.. cari punya cari barulah tau, jenis cotton flannel. Pastu terus je akak ada idea cari kain jenis tu. Kain ni lagi dibasuh lagi lembut. lagi banyak kali pakai lagi lembut. suke ngattt aiihh..

Kak Dina suka warna ceria2 jenuh jugak nak cari kalerful ada kartun2 ni... yelah bila bedung tu ceria je nampak baby. tambah2 akak suka ambik gambar baby..

Yang paling best, bedung ni leh turun temurun pakai utk adik2nya tau.. kalau dah takde dah baby boleh bg kat anak menakan atau kawan2 pulak ye.. tahan lama. Lagi lama pakai lagi lembut.. barulah berkat. tak membazir kan..

Ada yg taktau nak Bedung baby camne? ni Kak Dina ada sediakan tutorial cara bedung baby tau






APA YG BESTNYA BEDUNG CERIA NI?

(+) MATERIAL COTTON FLANNEL - Material yg meresap peluh, makin dipakai dan dibasuh makin lembut. Material pilihan kebanyakan hospital kerajaan. (biasanya hospital kaler hijau plain)

(+) SAIZ YG LEBAR DAN BESAR- Ukuran 1m x 1m. cukup besar utk membedung baby dengan kemas.

(+) MATERIAL TAHAN LASAK - Kain Cotton Flannel ni tahan lasak dan tak mudah koyak. Boleh guna turun temurun adik beradik. Bukan sahaja makin lembut, malah Jimat poket mak ayah..

(+) BERCORAK DAN WARNA CERIA- Warna yg ceria, menjadi pilihan ibu. Barula baby ceria je dlm gambar kan.

(+) BOLEH JADI ALAS TIDUR- Jika tidak dibedung, ibu boleh jadikan bedung ceria ni sebagai alas tidur atau selimut ye.. banyak gunanya sebab saiznya yg besar


OFFER BEDUNG TWINPACK JIMAT!!

Ni yg ibu tak sabar ni.

Special bulan ini kami buat PAKEJ JIMAT POKET

Bedung Twinpack (2 helai 1 pack)

HARGA ASAL RM42

HARGA PROMOSI RM35 SHJ

JIMAT RM7


Jom tengok koleksi Bedung Twinpack

BEDUNG CERIA TWINPACK 2BDG1
Code: 2BDG1
2 Helai Bedung 1m x 1m Cotton Flannel
Bercorak 

HARGA ASAL: RM42
HARGA SUPER JIMAT: RM 35 SHJ
JIMAT RM7!

BEDUNG CERIA TWINPACK 2BDG2
Code: 2BDG2
2 Helai Bedung 1m x 1m Cotton Flannel
Bercorak 

HARGA ASAL: RM42
HARGA SUPER JIMAT: RM 35 SHJ
JIMAT RM7!

BEDUNG CERIA TWINPACK 2BDG3
Code: 2BDG3
2 Helai Bedung 1m x 1m Cotton Flannel
Bercorak 

HARGA ASAL: RM42
HARGA SUPER JIMAT: RM 35 SHJ
JIMAT RM7!

BEDUNG CERIA TWINPACK 2BDG4
Code: 2BDG4
2 Helai Bedung 1m x 1m Cotton Flannel
Bercorak 

HARGA ASAL: RM42
HARGA SUPER JIMAT: RM 35 SHJ
JIMAT RM7!

BEDUNG CERIA TWINPACK 2BDG5
Code: 2BDG5
2 Helai Bedung 1m x 1m Cotton Flannel
Bercorak 

HARGA ASAL: RM42
HARGA SUPER JIMAT: RM 35 SHJ
JIMAT RM7!

BEDUNG CERIA TWINPACK 2BDG6
Code: 2BDG6
2 Helai Bedung 1m x 1m Cotton Flannel
Bercorak 

HARGA ASAL: RM42
HARGA SUPER JIMAT: RM 35 SHJ
JIMAT RM7!

BEDUNG CERIA TWINPACK 2BDG7
Code: 2BDG7
2 Helai Bedung 1m x 1m Cotton Flannel
Bercorak 

HARGA ASAL: RM42
HARGA SUPER JIMAT: RM 35 SHJ
JIMAT RM7!

STOK DI KEDAI MANJAKUHAPPY KAJANG,

STOK DI KEDAI MANJAKUHAPPY KAJANG,

BEDUNG CERIA DI MANJAKUHAPPY KAJANG


IBU BERMINAT??

Stok comel2 ni terhad tau..kena cepat2 whatsapp sebelum kehabisan stok..nanti kena tunggu restock pulak.. nanti dah terbersalin pulak..hehe

okay  ye ibu...

✆ WHATSAPP

>>WHATSAPP "2BDG" ke 013-2388200<<
>>WHATSAPP "2BDG" ke 013-2388200<<
>>WHATSAPP "2BDG" ke 013-2388200<<

✔ ORDER DI WEBSITE
Ibu leh gak order terus kat web (Senang sangat, ada kemudahan Credit Card, IPAY88 dan FPX disediakan)

www.manjakuhappy.com

☎ CALL US: 013-2388 200

Nak datang Butik?

Manjakuhappy.com
No.11A, Jalan Reko Mutiara 1/2,
Taman Reko Mutiara
43000 Kajang
Selangor
MALAYSIA

Ibu boleh juga guna waze klik je https://waze.to/lr/hw282u388m
atau cari "manjakuhappy kajang

Saturday, October 22, 2016

TERBARU! BARUT CERIA SUPER JIMATT. STOK TERHAD TAUU

TERBARU! BARUT CERIA SUPER JIMATT. STOK TERHAD TAUU!


Kak Dina nak bgtau ni ada Koleksi terbaru Barut Ceria Super Jimat special utk mommy yg tgh cari barang2 selepas bersalin. Ini kira set barut lengkap utk 5hari tau. Pas tu pandai2 la mommy rotate basuh ye. Jimat sesangat. Koleksi warna warni ni mmg comel gambar kartun2. Warna pun ceria jer, barulah hidup pun ceria..

MOMMY NAK TAU KENAPA BABY PERLU PAKAI BARUT?

Meh akak citer sikit, mengikut survey kak dina pada customer sebelum2ni, antara sebab dorang pakaikan barut kat baby 

#DENGAR CAKAP MERTUA/MAK - Ikut petua mak kita dulu2 kan, baby kena pakai barut. Nak jadi anak solehah kenalah dengar cakap mak kan..tambah2 plak mak mertua. Barulah mertua sayang.. 

#NAK ELAK BABY KEMBUNG PERUT - Baby baru lahir ni kan sensitif, bukannya leh kena angin banyak sgt. dahler kita ni tak sah kalau takde kipas, ada tu yg duk dlm air cond. Sebelum baby ni nangis melalak-lalak sampai kita pun tak dpt tidur, elok benar lah kita cuba kan?

#ELAK BABY 'MASUK ANGIN'- Baby tak sesuai ler sangat sejuk2 angin ni.. jadi kita pakaikan la dia barut nak elak "masuk angin" org tua2 kata la..kita dengar je la.. 

#NAK ELAK BABY SEJUK MEMALAM- dah kata tadi mommy suke duk dlm air cond, yg baby ni plak baruje lahir dah biasa suhu badan mommy masa dlm perut. Cuba kita duk dlm bilik suhu 36 darjah apa rasanya? kemudian terus tukar suhu 22 darjah.. kan ke beza kan.. mcm tulah jugak baby, terkezutt dia tetiba sejuk lak..  kan.. lainlah kalau mommy rajin nak dukung peluk.. takpe..hmm takkan nak peluk manjang jer kann.. 

#NAK TUTUP TALI PUSAT BABY YG BELUM TERTANGGAL- tali pusat baby ni ambil masa kurang drpd 7 hari nak tertanggal. Ada mommy yg tutup area pusat tu nak elak drpd semut atau lalat. Jangan memain tau, ada kes pusat baby ada ulat. maybe tak cuci bersih atau ada serangga yg hinggap kat area tu. mintak2 lah dijauhkan..ngeri dengar.. 

#IKUT TRADISI TURUN TEMURUN- dalam checklist mmg tak sah kalau takde barut kan. Dah jadi tradisi daripada dulu2 lagi pakaikan barut. Kalau baby baru lahir tak pakai barut tu,kdg2 rasa pelik. mesti ada yg tanya "baby tak pakai barut kew?? bla..blaa" 
jadi, sebelum kawan2 yg dtg melawat tu bising2 korang pakaikan jer.. hehhe

macam tula kirenya cerita dan hasil survey drpd customer akak.. takde pun bukti saintifik ke apa.. apapun2 jomla tengok koleksi baruni..

Ini adalah koleksi mix Barut Zapp dan barut tali. Nanti ada details kat bawah gambar ye. Mommy baca tau. 


5 DAYS BARUT CERIA 5BRT1
Code: 5 BRT1
4 helai barut zap, FREE 1 helai baru tali
HARGA ASAL: RM45
HARGA SUPER JIMAT: RM 35 SHJ
JIMAT RM10!!

5 DAYS BARUT CERIA 5BRT2
Code: 5 BRT2
4 helai barut zap, FREE 1 helai baru tali 
HARGA ASAL: RM45
HARGA SUPER JIMAT: RM 35 SHJ
JIMAT RM10!


5 DAYS BARUT CERIA 5BRT4
Code: 5 BRT4
4 helai barut zap, 1 helai baru tali
HARGA ASAL: RM45
HARGA SUPER JIMAT: RM 35 SHJ
JIMAT RM10!!


5 DAYS BARUT CERIA 5BRT5
Code: 5 BRT5
4 helai barut zap, 1 helai baru tali
HARGA ASAL: RM45
HARGA SUPER JIMAT: RM 35 SHJ
JIMAT RM10!!



5 DAYS BARUT CERIA 5BRT6
Code: 5 BRT6
3 helai barut zap, 2helai baru tali
HARGA ASAL: RM45
HARGA SUPER JIMAT: RM 35 SHJ
JIMAT RM10!!



5 DAYS BARUT CERIA 5BRT7
Code: 5 BRT7
3 helai barut zap, 2helai baru tali
HARGA ASAL: RM45
HARGA SUPER JIMAT: RM 35 SHJ
JIMAT RM10!!


5 DAYS BARUT CERIA 5BRT8
Code: 5 BRT8
2 helai barut zap, 3 helai baru tali
HARGA ASAL: RM45
HARGA SUPER JIMAT: RM 35 SHJ
JIMAT RM10!!


5 DAYS BARUT CERIA 5BRT9
Code: 5 BRT9
2 helai barut zap, 3helai baru tali
HARGA ASAL: RM45
HARGA SUPER JIMAT: RM 35 SHJ
JIMAT RM10!!


5 DAYS BARUT CERIA 5BRT10
Code: 5 BRT10
2 helai barut zap, 3helai baru tali
HARGA ASAL: RM45
HARGA SUPER JIMAT: RM 35 SHJ
JIMAT RM10!!


MOMMY BERMINAT!!

Boleh terus order kat website manjakuhappy.com

ataupun

>>WHATSAPP "5BRT" KE 013-2388200<<
>>WHATSAPP "5BRT" KE 013-2388200<<
>>WHATSAPP "5BRT" KE 013-2388200<<




Tuesday, October 11, 2016

TERCARI-CARI NAPKIN BESAR? SENANG NAK BEDUNG BABY? NAK DESIGN COMEL2?

ANDA TERCARI-CARI NAPKIN BESAR? SENANG NAK BEDUNG BABY? NAK DESIGN COMEL2?


Baby tak tidur lena? Baby kerap terkejut time tidur? Kejap2 dah bangun? Mommy takleh nak buat keje? Asyik nak kena pangku? Mak Mertua suruh cari bedung? Nak cari bedung yg besar? Nak bedung kemas? Tak suka bedung napkin? Boring bedung kaler plain? Nak cari design comel?


Jangan risau ye. Sekarangni takyah dah bedung guna napkin, nanti tak muat. Rata2 baby lahir pun dah 3 kg lebih. bedung sekejap je dah terlepas.. Kita ada cara nak atasi masalah mommy ni

memperkenalkan LAMPIN BESAR COLOR!!



dengan design baru yg BERWARNA dan CUTE lak tu..

cuba tengok lenanya baby ni tidur kan





APA YG BEST SANGAT LAMPIN BESAR COLOR NI?


1. SAIZ YG BESAR 120cm X 120cm - Senang nak bedung baby dgn kemas, takdelah senang sgt terlepas tangan baby lepasni. 




2. 100% COTTON FABRIK KAPAS RINGAN- Fabrik Kasa atau muslin, lebih ringan, lembut dan tidak terlalu tebal. Sesuai utk cuaca di Malaysia

3. FABRIK MERESAP PELUH. Kain kasa atau dikenali sebagai kain muslin mempunyai ciri-ciri liang udara yg lebih banyak serta meresap peluh

4. BOLEH DILIPAT MENJADI ALAS - Dengan sehelai napkin jer, boleh dibawa ke mana-mana nak dijadikan alas untuk menukar lampin atau alas tidur baby



5. PENUTUP STROLLER - Dengan saiz yg lebar, kadang2 bawak baby bersiar2 di taman sesuai digunakan sebagai penutup stroller untuk melindungi baby daripada pancaran matahari secara terus



6. PENGGANTI NURSING COVER- Dengan saiz yg besar, mommy jugak boleh jadikan Lampin Besar sebagai nursing cover semasa menyusukan baby di tempat awam. Comel je kan..



7. MUDAH KERING- Kain muslin atau kasa adalah  lebih mudah kering selepas di basuh






PROMOSI TERHAD
HARGA ASAL= RM45 sehelai

HARGA PROMOSI TWINPAC
1 HELAI - RM39

2 HELAI - RM70 (jimat sgt!! cuma RM35 je)
READY STOCK! dan sedia untuk dipos!
PROMOSI adalah terhad!

SIAPA CEPAT DIA DAPAT

ADA 5 DESIGN COMEL






LAMPIN BESAR COLOR ELEPHANT


LAMPIN BESAR COLOR FOX


LAMPIN BESAR COLOR MUSHROOM


LAMPIN BESAR COLOR STAR


LAMPIN BESAR COLOR UNDER THE SEA


ANDA BERMINAT?
CARA ORDER BOLEH PILIH
✆ WHATSAPP
WHATSAPP "LAMPIN BESAR" di 013-2388 200
WHATSAPP "LAMPIN BESAR" di 013-2388 200
WHATSAPP "LAMPIN BESAR" di 013-2388 200
✔ ORDER DI WEBSITE
(Senang sangat, ada kemudahan Credit Card, IPAY88 dan FPX disediakan)
Untuk pembelian yg cepat dan efektif tanpa tunggu lama reply Whatsapp, Mommies terus je ke web
Klik link dibawah
www.manjakuhappy.com
☎ CALL US: 013-2388 200

ALAMAT:
Butik Manjakuhappy.com
NO.11A, Jalan Reko Mutiara 1/2,
Taman Reko Mutiara,
43000 Kajang, Selangor
Masa Operasi
10pagi - 6 ptg
Hari: Isnin - Ahad (Jumaat Tutup)

☎ CALL US: 013-2388 200
Tak Jumpa? Gunakan waze, cari: " Manjakuhappy Kajang" atau klik link ni
https://waze.to/lr/hw282u388m
hanya di www.manjakuhappy.com

Click Older post to see more collections..

We have more than 1000 style of babykids fashion...click Older post to get more..

We Accept Payment by: