Korang mesti suka yang ni juga...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL
NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

Menu Produk Manjakuhappy

Ye Lebih mudah untuk memilih item dgn klik ikut kategori dibawahni...

Monday, May 29, 2017

[OFFER CANTIKNYER PRINCESS] - "BERLANGSUNG SEKARANG, OFFER BAJU RAYA PRINCESS SEMPENA RAMADAN "

[OFFER CANTIKNYER PRINCESS] - "BERLANGSUNG SEKARANG, OFFER BAJU RAYA PRINCESS SEMPENA RAMADAN "











"Amboi, cantiknye Princess kai Jubah Riben Arissa. Anak sapa la ni.. comel sgt..."
Cepat2 ngaku mommy ada org dah tanya tu.. Kembang rasa sekejap anak kena puji.
"Alhamdulillah. Anak saya..."
"Patutlah, mommy nye pun cantik jugak..." Tudia..bila mommy pandai pilih baju gegirl, otomatik kecantikan gegirl tu berpindah kat mommy. hehe
.
.
Special Bulan Ramadan yg mulia ni. Sis Dina nak bg Offer Paling Meletop tahun ini utk Jubah Riben Arissa. Ada 7 pilihan warna tau. Size drpd Newborn hingga 9thn . Boleh Princess cantik2 sama2 adik dan kakak.
.
.
------------------------------------------------
CANTIKNYER JUBAH RIBEN ARISSA
------------------------------------------------
.
Ni nak citer sikit kenapa setiap thn kami keluarkan JUBAH RIBEN ARISSA ni? mesti mommies nak tau kan Jom baca 7 fakta ini: .
.
➊ WARNA CERIA- Koleksi ini mempunyai 7 warna ceria favourite kanak2
.
➋ COTTON SELESA- Padanan Material Cotton Satin plain dan English Cotton corak menjamin keselesaan gegirl
.
➌ ZIP SOROK- Pemilihan zip sorok dgn jahitan yg kemas. Tak nampak mcm ada zip
.
➍ SARUNG DAN ZIP- Zip depan Senang sangat nak pakai untuk anak2 yg aktif ni. Gegirl pun boleh pakai sorang2 je. Takyah tunggu mommy kan..
.
➎ PLEATED JUBAH- Jahitan leated jubah supaya lebih kembang ala2 princess
.
➏ READY STOCK - Semua size ready stock. Tak yah tunggu lama-lama. Terus Boleh Pakai
.
➐ SEDONDON ADIK KAKAK- Mommies jangan tanjat tau! Saiz baby pun ada! Saiz bermula daripada baby newborn sehingga umur 9 tahun, boleh la mereka pakai sedondon. alahai sweetnyaa
.
.
--------------------------------------------
OFFER CANTIKNYER PRINCESS
--------------------------------------------
.
Mommies sayang, promosi sempena Ramadhan
.
.
HARGA ASAL RM99
.
HARGA PROMOSI
❤ 1 helai hanya RM59 shj ( Jimat RM40!)

Nak sedondon adik beradik? Ada harga special!
COMBO 5 (Code Voucher COMBO 5)
❤ 5 helai RM250 (Jimat lagi RM45) + FREE POSTAGE
.
COMBO 3 (Code Voucher COMBO 3)
❤ 3 helai RM150 shj (Jimat lagi RM27)
.
.
Postage pulak cemana ye?
.
Flat Rate Postage
Semenanjung RM8
Sarawak RM15
Sabah RM20
.
.
FREE postage utk order RM250 KE ATAS!!
.
.
tunggu! Ada lagi!
.
.
HADIAH BONUS lagi!!
.
.
FREE SAMPUL RAYA tema kartun limited edition manjakuhappy utk order RM100 KE ATAS
.
.
Ingat ye mommies, Hadiah Bonus berganda ni sangatla limited. Siapa yg terawal je dapat tau.
.
.
---------------------------
CAMNE NAK ORDER
---------------------------
.
A. ORDER WEBSITE
(kemudahan Credit Card, IPAY88 dan FPX disediakan)
Untuk pembelian yg cepat dan efektif tak yah tunggu lama reply Whatsapp,
.
Mommies terus je ke web
www.manjakuhappy.com
www.manjakuhappy.com
www.manjakuhappy.com
.
Cara-cara nak masukkan Discount code voucher:

1. Layari web manjakuhappy.com
2. Pilih Kategori Jubah Princess, pilih design dan size, Klik add to cart.
3. Klik Checkout (sebelah kanan) atau View cart (sebelah atas). Kemudian, Klik proceed
4. Isi Butiran diri dan alamat.
5. Masukkan Kod voucher: (ini step penting ye mommy)
Code voucher: COMBO 3 (utk 3 helai)
Code voucher: COMBO 5  (utk 5 helai)
6. Klik Apply button dan semak harga tertera
7. Pilih Cara bayaran (payment option)
8. Submit order dengan klik continue...
dah siap!

Senang sgt
.
.
B. WHATSAPP
Kalau mommy suka wasap2 boleh je klik link ye

✆ http://bajurayamanjakuhappy.wasap.my
✆ http://bajurayamanjakuhappy.wasap.my
✆ http://bajurayamanjakuhappy.wasap.my

Click Older post to see more collections..

We have more than 1000 style of babykids fashion...click Older post to get more..

We Accept Payment by: