Korang mesti suka yang ni juga...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL
NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

Menu Produk Manjakuhappy

Ye Lebih mudah untuk memilih item dgn klik ikut kategori dibawahni...

Friday, October 25, 2013

Design Terbaru Jubah Kanak-kanak Lelaki daripada Manjakuhappy.

Hai semua! Kali ni Manjakuhappy ada design jubah kanak-kanak lelaki terbaru. Kenapa anda patut beli jubah ni?? Sebab...jubah ni sangat best dan selesa dipakai untuk bayi dan kanak-kanak. Material dibuat dari jenis kain cotton polyster yang sangat lembut, tidak panas, mudah digosok dan tidak mudah berkedut. Jadi tak perlu risaulah kalau anak anda nak main lasak-lasak dengan kengkawan diorang sebab tak nampak sangat pun kedut dia tu. Selain tu, dekat kolar dia ada sulaman yang kemas dan cantik serta berzip. Setiap design ada corak sulaman yang berbeza, jadi kalau nak kumpul corak sulaman yang berbeza-beza tu bolehlah beli semua design,hehe. Corak dan warna jubah kali ni pun sangat unik dan cantik, susah nak cari corak dan warna macam ni dekat pasaran lain. Lagi cun kalau dipakai dengan kopiah sekali. Baru nampak macam pak-pak arab gitu. Oh lupa! Jubah ni disertakan dengan seluar sekali. Jadi sangat rugi kalau anda tak beli, dengan harga yang berpatutan hanya RM68 untuk sepasang. Beli cepat! Sebelum kehabisan stock.




Jubah kanak-kanak berseluar, zip dan bersulam JBZ 1
Design: JBZ 1 Dark Purple Stripe
Price: RM68
Size: 
0 (6-12m)
1y
2y
6y

Jubah kanak-kanak berseluar, zip dan bersulam JBZ 2
Design: JBZ 2 Rosybrown Stripe
Price: RM68
Size: 
0 (6-12m)
1y



Jubah kanak-kanak berseluar, zip dan bersulam JBZ 3
Design: JBZ 3 Light Brown
Price: RM68
Size:
00 (0-6m)
0 (6-12m)
1y
2y
3y
4y
5y
6y
Jubah kanak-kanak berseluar, zip dan bersulam JBZ 4
Design: JBZ 4 Magenta Steel
Price: RM68
Size: 
00 (0-6m)
2y


Jubah kanak-kanak berseluar, zip dan bersulam JBZ 5
Design: JBZ 5 Milkybrown
Price: RM68
Size: 
2y
3y
4y


Jubah kanak-kanak berseluar, zip dan bersulam JBZ 6
Design: JBZ 6 Dark Lavender
Price: RM68
Size: 
00 (0-6m)
3y
4y
5y

Jubah kanak-kanak berseluar, zip dan bersulam JBZ 7
Design: JBZ 7 Blue Stripe
Price: RM68
Size: 
00 (0-6m)
2y
6y

Jubah kanak-kanak berseluar, zip dan bersulam JBZ 8
Design: JBZ 8 Pale Red-violet
Price: RM68
Size: 
00 (0-6m)
3y
4y
5y

Jubah kanak-kanak berseluar, zip dan bersulam JBZ 9
Design: JBZ 9 Lavender Blue
Price: RM68
Size: 
0 (6-12m)
1y
6y

Jubah kanak-kanak berseluar, zip dan bersulam JBZ 10
Design: JBZ 10
Price: RM68
Size: 
0 (6-12m)
1y
6y

4 comments:

Anonymous said...

Saya nak beli jubah utk bayi laki..ada contact no?

Rizal Fitri Jali said...

Boleh miss call tak..nak beli jubah untuk bayi lelaki 6-12m...012 981 0605

Petnas said...

Saya berminat nak beli jubah kanak kanak lelaki JBZ 8 Size 4.ade tak lagi?

Petnas said...

Tolong msg saya segera sekiranya ade JBZ 8 utk budak size 4y 0166144776

Click Older post to see more collections..

We have more than 1000 style of babykids fashion...click Older post to get more..

We Accept Payment by: