Korang mesti suka yang ni juga...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL
NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

Menu Produk Manjakuhappy

Ye Lebih mudah untuk memilih item dgn klik ikut kategori dibawahni...

Saturday, September 27, 2014

Anak Yang Sempurna Bermula Dari Susuan Yang Sempurna, Berikan Yang Terbaik Buat Si Manja Anda

Keselesaan adalah perkara yang penting semasa penyusuan. Terutama sekali ketika menyusu di khalayak ramai seperti di Pusat membeli belah, Restoran, Hospital atau di mana sahaja. Hindarkan rasa malu ataupun tertekan apabila bayi menangis nak menyusu pada waktu sibuk ini dengan memakai Nursing Cover atau Kain Pelindung ketika penyusuan. Pelbagai corak dan warna, ibu pun boleh bergaya semasa menyusukan bayi anda. Tak perlu dah minta suami 'cover-cover' ataupun menutup dengan kain lampin! ;)

Material 100% Cotton - Cotton jenis ringan yang sangat selesa dan sesuai semasa menyusukan bayi
Peek-A-Boo Window- Boleh main baa cak dengan baby ;) sebenarnya untuk kita meninjau baby semasa menyusu.
Adjustable Strap - Tali Nursing cover yang boleh laras ikut keselesaan ibu. Seperti memakai apron kat leher.

Mengapa nursing cover sangat diperlukan oleh ibu yang menyusukan bayi?
Susu ibu adalah susu terbaik untuk bayi. Ibu sangat digalakkan memberi susu ibu kepada bayi sejurus selepas kelahiran secara eksklusif sehingga bayi berumur 6 bulan. Pemberian susu ibu kepada bayi pada masa yang tetap dan kerap dapat menggalakkan pengeluaran susu ibu. Apatah lagi sekiranya bayi menangis hendak menyusu terutama apabila anda berada di luar seperti pusat membeli belah, klinik atau hospital, di rumah kenduri, taman permainan atau di mana sahaja. Apabila berada dalam keadaan ini, ibu perlu mencari tempat penyusuan ataupun tempat tersorok untuk menyusu kerana tidak selesa menyusu di khalayak ramai. Malu atau tidak selesa tidak lagi menjadi penghalang anda untuk menyusukan bayi kerana nursing cover/breastfeeding shawl boleh menutupi daripada dilihat oleh orang ramai semasa penyusuan. 

Manjakuhappy Nursing Cover membantu anda sebagai pelindung semasa penyusuan 
Antara kelebihan Reversible Nursing Cover ini ialah saiz yang besar dan sesuai untuk semua ibu. Nursing Cover ini dapat menutupi sebahagian besar badan anda semasa penyusuan di samping anda boleh melihat bayi semasa menyusu dengan adanya peekaboo window.

Antara kelebihan secara terperinci Reversible Nursing Cover

Reversible Nursing cover 
Made from 100% Cotton with 2 different colors of matching fabric that makes it reversible! Yes! you can use both side ;) 
Diperbuat daripada kain 100% cotton 2 warna corak yang telah dipadankan supaya ibu boleh mengunakan kedua-dua belah nursing cover

Long and wide enough to fit most moms
The dimension of this nursing cover is 39''x 25''which is plenty large for any mom.
Saiz yang sangat besar 39 inci panjang dan 25 inci lebar sangat sesuai untuk semua ibu. Ibu juga lebih yakin semasa menyusukan bayi.

Rounded corner
This nursing cover contoured in rounded corner shape which provide sufficient coverage
Nursung Cover ini berbentuk berbucu bulat supaya lebih tampak menarik
Rounded corner shape


Peek-a-boo window 
The Boning in the neckline made from 17 inch flexible plastic that can bend and it is stiff enough to hold the fabric away from your baby's face. It's allow ventilation as well as direct eye contact with the
Peekaboo window membolehkan ibu melihat bayi semasa penyusuan disamping mengekalkan keselesaan bayi semasa menyusu dengan pengaliran udara yang baik
 baby
peekaboo window

Adjustable Neck Strap
For each nursing cover offers an adjustable neck strap (use webbing buckle ring) for perfect and secure fit
Ibu juga boleh melaras tali nursing cover mengikut keselesaan dan saiz leher ibu

Adjustable Neck Strap

Nursing Cover pouch bag
It's comes with same design pouch bag that can easily stored into your handbag or diapers bag.
Setelah digunakan, ibu boleh menyimpan ke dalam uncang nursing cover dan lebih mudah dan kemas disimpan didalam beg tangan. 
same design Nursing Cover pouch bag

Kepada semua ibu-ibu yang menyusukan bayi, dapatkan reversible nursing cover sekarang demi keselesaan dan privasi semasa menyusukan bayi anda

Terdapat pelbagai corak sama ada anda meyukai corak yang lebih abstract dan bertemakan bunga sedap mata memandang, ataupun corak kartun yang lebih menarik minat bayi anda semasa penyusuan.
Ibu juga boleh jadikan nursing cover sebagai selimut bayi semasa berada diluar :)

Reversible Nursing Cover With Adjustable Neck Strap And Pouch Bag Design Light Purple Paisley NCR2
Design: Light Purple Paisley NCR2
Price: RM58

Reversible Nursing Cover With Adjustable Neck Strap And Pouch Bag Design Peach Bunga Raya Light Purple NCR4
Design: Peach Bunga Raya Light Purple NCR4
Price: RM58

Reversible Nursing Cover With Adjustable Neck Strap And Pouch Bag Design Pink Grey Leopard Printed NCR1
Design: Pink Grey Leopard Printed NCR1
Price: RM58

Reversible Nursing Cover With Adjustable Neck Strap And Pouch Bag Design Pink Paisley NCR5
Design: Pink Paisley NCR5
Price: RM58

Reversible Nursing Cover With Adjustable Neck Strap And Pouch Bag Design Red Black White Flower NCR3
Design: Red Black White Flower NCR3
Price: RM58

No comments:

Click Older post to see more collections..

We have more than 1000 style of babykids fashion...click Older post to get more..

We Accept Payment by: