Korang mesti suka yang ni juga...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL
NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

Menu Produk Manjakuhappy

Ye Lebih mudah untuk memilih item dgn klik ikut kategori dibawahni...

Saturday, January 03, 2015

Nak Sihat? Jom Tukar!

Selepas baligh, metabolisme wanita memerlukan penjagaan kebersihan untuk 40 tahun yang akan datang. Menurut laporan kaji selidik dari dunia Pertubuhan Kesihatan, 80% daripada penduduk wanita di dunia menderita daripada pesanan gynelogical. Dari jumlah tersebut, 40% adalah disebabkan oleh penggunaan tuala wanita tidak memadai.

RedLife Lexee Oksigen Aktif & Ion Negative Pembalut dibungkus dengan foil aluminium. Proses pembungkusan mengecualikan hubungan manusia. Kedua-dua langkah berjaga-jaga ini secara berkesan menyingkirkan risiko pencemaran.

Kualiti atas nipis dan lembut bahan kapas membolehkan kebolehtelapan tinggi iaitu tiga kali ganda daripada tuala wanita biasa. Reka bentuk lebih lanjut menghalang kebocoran sampingan atau aliran balik.

RedLife Lexee Oksigen Aktif & Ion Negatif Sanitary Serbet ini direka untuk memberikan setiap wanita setiap perlindungan, keselesaan dan kemudahan RedLife menjadikan ia begitu mudah bagi seorang wanita untuk membayangkan masa itu bulan tidak datang sama sekali.

RedLife Lexee Oksigen Aktif & Ion Negatif Sanitary serbet mempunyai kemampuan penyerapan air besar, namun membolehkan permukaan untuk kekal kering dan sejuk. RedLife Lexee direka dengan 8 lapisan unik, setiap yang memainkan peranan yang khusus.

Lembut apabila anda menyentuh, nyaman apabila anda memakai gembira apabila anda duduk, sihat apabila anda berjalan tidur apabila anda berbaring, bersih apabila anda menanggalkannya.Keistimewaan LEXEE:

 • Merawat semua masalah utama wanita
 • Penjagaan dalaman wanita
 • Menghindari penyakit dan fungus
 • Mencegah bau yang tidak selesa
 • Memulihkan sengguggut
 • Merawat keputihan
 • Menyedut kotoran yang tersimpan (tersekat)
 • Mencegah kanser
 • Membuang toksid
 • Menghalang pembiakan bacteria di tempat sulit

LEXEE juga:

 • Mengatasi kegatalan dan mengurangkan panas badan
 • Berkualiti tinggi dan tidak mudah tembus
 • Sungguh selesa dan menghindari kesensitifan kulit
 • Menghilangkan senggugut, keputihan, kekuningan dan membantu membuang angin
 • Mengimbangi sistem haid
 • Tidak mengandungi florensen dan selamat digunakan
 • Jangkitan faraj, pundi kencing dan saluran kencing akibat kuman
 • Mengelak dan mengurangkan bau akibat keputihan
 • Mencegah buasir dan jangkitan usus besar, membuang gumpalan darah dalam uterus (sesuai utk ibu-ibu semasa tempoh pantang bersalin – Sentiasa kering,selesa,segar dan tanpa bau yang tidak menyenangkan
 • Mencegah kegatalan dan jangkitan kulat
 • Menggalakkan peredaran darah dan melindungi kulit halus & sensitif
 • Memperbaiki masalah rembesan mukus dan ketidakselesaan semasa haid.
 • Ringan,tidak mudah berubah bentuk serta pengeduraan yang baik


Ciri-Ciri Utama LEXEE

 • Mampu merawat hampir semua masalah utama wanita( telah disebut diatas tadi)
 • Kuasa penyerapan bertahan selama 12 jam, DAYA SERAPAN TINGGI sampai 27 kali ganda drp biasa, jadi bagi sesiapa yg selalu bocor, jangan khuwatir menggunakan LEXEE. Biasanya wanita yang sedang haid / datang bulan harus mengganti pad setiap 2 jam dan disitu kita byk menggunakan pad utk setengah hari(3-4 keping pad),tapi bagi LEXEE pula,anda jgn risau,bleh tahan selama 12 JAM!! Hanya menggunakan 1 keping sahaja dlm masa stgah hari!! Jadi dengan menggunakan LEXEE, anda boleh lebih aktif dan sentiasa segar dan MENJIMATKAN penggunaan 1 @ 2 keping sehari !! LEXEE menggunakan kapas asli 100% pada bahagian penyerapnya dan di tengah-tengahnya terdapat ion negetif yang berfungsi untuk menyerap lebih hebat dari pad biasa. Dapat menahan cairan secara efektif.
 • 7 jenis ramuan herba asli, Nano Infra Red Ion-ion Negetif (ionized) Pudina Bunga Melor (JASMINE ) Minyak Kayu Putih Aktinolit (Actinolite) Hydroxycamphane
 • Pemulihan penyakit-mencegah kanser, membuang toksik, anti bakteria, fungus, buang bau, cegah bausir, jangkitan kuman usus, merawat senggugut, keputihan dan mengimbangi haid dn byk lagi !!
 • Pembungkusan 5 bintang, telus udara dan formula khas biotek, Pembungkus luar pad LEXEE terbuat dari aluminium foil, jadi boleh ditutup kembali. Fungsi aluminium foil ini adalah menghalang bakteria-bakteria untuk masuk ke dalam dan mencemari pad2 lain yg belum digunakan. Sangat cantik design luarannya dan mudah dibuka dengan bungkusan kedap udara. Tidak mudah terjangkit bakteria walaupun bungkusan pembalut terbuka. Sedangkan pad yang lain pembungkusan luar dari plastik dan biasanya sekali buka tidak dapat ditutup kembali jadi bakteria dapat masuk dan mencemari pad lain yang belum dipakai.
 • Setiap bungkus diberi “Test Vagina Health Kit” secara PERCUMA.


Ini adalah punca sebenar kenapa kitaa mempunyai masalah masalah seperti di atas.


Dalam setiap bungkusan Lexee akan disediakan Test Vagina Health Kit.


Lexee mempunyai 8 lapisan tetapi ia sangat nipis. Berbanding pad lain jenama X, ia hanya mempunyai 3 lapisan tetapi tebal. Pada setiap lapisan yang ada pada Lexee, ade kebaikan dan fungsi tertentu. Jadi, marilah kita kaji tentang kebaikan produk ini.


Lapisan 1:
Nipis & lembut permukaan kapas dengan fungsi cecair pengalihan unik menyerap 3 kali lebih cepat, menghalang aliran balik atau kebocoran sisi, menjaga permukaan kering dan bersih.

Lapisan 2:
Mengandungi agen biologi yang secara automatik melepaskan molekul oksigen atau oksigen aktif apabila bersentuhan dengan air atau darah. Selain menghilangkan bau dan melawan bakteria, oksigen aktif juga diserap melalui tisu faraj ke dalam badan untuk meningkatkan peredaran darah, mengawal endokrin dan meningkatkan metabolisme

Lapisan ke-3:
360 ° kertas bebas habuk udara diletakkan dibalut lebih polimer penyerap air juga anti-bakteria, anti-lembab dan habuk-bukti.

Lapisan 4:
Jelas polimer penyerap super dari japan dengan keupayaan penguncian air yang tinggi. Ia adalah alam sekitar larut ramah dan benar-benar air; mematuhi
PH nilai manusia, selamat dan tanpa kesan sampingan. Penyerapan air adalah 10 kali ganda lebih daripada tuala wanita ekonomi biasa.

Lapisan ke-5:
Padding yang unik dan eksklusif, membolehkan penyerapan cepat dan baik untuk mencegah penyebaran lebih lanjut sampingan kebocoran.

Lapisan 6:
360 ° kertas bebas habuk udara diletakkan dibalut lebih polimer penyerap air juga anti-bakteria, anti-lembap dan bebas habuk.

Lapisan 7:
Bernafas dan selesa lapisan bawah. Sepenuhnya bernafas dari 1 ke lapisan ke-7, yang membolehkan untuk fungsi oksigen aktif yang lebih baik pada kulit.

Lapisan ke-8:
Direka mengikut ergonomik wanita untuk keselesaan yang lebih besar. Garis pelekat sekala menggunakan gusi makanan, tidak beracun dan tidak mempunyai kesan sampingan.

Lexee Pad Blue ( Penggunaan Malam )
Kuantiti: 8 pads
Price: RM17

Lexee Pad Green Pantyliner ( Penggunaan Malam dan siang )
Kuantiti: 30 pads
Price: RM19

Lexee Pad Pink ( Penggunaan Siang )
Kuantiti: 30 pads
Price: RM17


No comments:

Click Older post to see more collections..

We have more than 1000 style of babykids fashion...click Older post to get more..

We Accept Payment by: