Korang mesti suka yang ni juga...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL
NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

Menu Produk Manjakuhappy

Ye Lebih mudah untuk memilih item dgn klik ikut kategori dibawahni...

Sunday, December 11, 2016

YEAR END SALE MANJAKUHAPPY DAH MULA!






Eh Year End Sale Manjakuhappy dah mula ke? 
.
SUDAHH. semalam lagiii. nak tau apa yang sale tu?
.
SEMUA PRODUK MANJAKUHAPPY.
.
YES semua! bestkan?
.
dapatkan diskaun sehingga 20% untuk barang-barang seperti:
.
+ Baju baby
+ Baju kanak-kanak
+ Baju ayah
+ Baju ibu
+ Jubah Dress kanak-kanak
+ Jubah Dress baby
+ Nursing cover
+ Set tilam travel
+ Baby Carrier
+ Tungku baby
+ Bengkung ibu
+ Tungku ibu
dan banyak lagi
.
" MACAM MANA NAK DAPATKAN DISKAUN YES NI?"
.
Senang je. jika anda order di website kami di www.manjakuhappy.com , di akhir order, pastikan anda masukkan code : yes2016 untuk melayakkan anda dapat diskaun 20%
.
atau jika anda nak kami bantu order kan pun boleh, whatsapp je kami di 013-2388200
.
atau
.
boleh terus serbu butik kami di Kajang, waze je "manjakuhappy kajang" :)
.
#YearEndSale2016

.
antara item yang anda boleh grab cepat2 di manjakuhappy
.
Set Tilam Travel

Baju Ibu Menyusu

Bengkung Tradisional ibu 

Bengkung Moden Zap Ibu

Baju Melayu Matrix

Baju Melayu Matrix

Tungku Baby Berherba

Baju Kurta Ayah

Baju Jubah Riben

Baju Jubah Riben

Jubah Kanak-kanak dan Bayi

Jubah Kanak-Kanak dan Bayi

Jubah Dress Anzelna kanak-kanak dan bayi

Jubah Dress Anzelna kanak-kanak dan bayi

Kaftan Kadeeja Kanak-kanak dan bayi

Kaftan Kadeeja Kanak-kanak dan bayi

Nursing Cover 

Tungku Ibu berherba

Baby Carrier Bayi dan kanak-kanak

No comments:

Click Older post to see more collections..

We have more than 1000 style of babykids fashion...click Older post to get more..

We Accept Payment by: