Korang mesti suka yang ni juga...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL
NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

Menu Produk Manjakuhappy

Ye Lebih mudah untuk memilih item dgn klik ikut kategori dibawahni...

Wednesday, April 08, 2009

What Mommies Say!

Wah...seronoknyee bila mommies bg pic babykids dorang untuk Manjakuhappy!! Baby Azhad wearing sonoma 3pcs with Lil' adana yg cute itu... Sal with her kiut miut girls
Ini pula didee beli pinch me carter's 2 pcs untuk kici kenotnyee....Thanx Didee
Owh lupe la...saya quote sikit tips untuk blogshop owner dan juga customer drpd Didee
" Speaking of buying things online, ada beberapa criteria yang aku tengok untuk keep coming back, refreshing the page everyday and most importanly buy the item iaitu: 1. the price shud be cheap. yang ni aku rasa semua org punya kriteria kot. kalau harganya mahal berbanding blogshop lain sapa nak beli. diaorang boleh jual mahal untuk barang yang rare, yang orang lain tak jual. 2. first transaction mestilah transaction yang berjaya. Maksudku kat sini, seller sepatutnya check betul2 sizing and quantity requested by customer. jangan nanti customer request size lain pi pos size lain. sudahnya menyusahkan customer nak tukar size and what not. itu semua kos. 3. jangan bagi false hope which is bila customer mintak suruh book, book la benda tu. ada sesetengah blogshop ni, kita dah booking item tu, bila time nak bayar dah sold out. walhal it is stated in their terms and conditions section that the item can be reserved for three days. lepas 3 hari senyap je can open up for sale again. 4. prompt feedback. ini sangat-sangat la penting sebabnya, kalau dah dua tiga hari baru nak balas email, memang customer dah beli kat blog lain. itu yang apa ku dapat gather from my own experience. owh... satu lagi pesanan yang ku sentiasa ingat when it comes to jual beli ni... sentiasa lah lafaz akad jual beli (kecualila seller tu non-muslim) walaupun kita tak tengok lagi benda tu sebab insyaallah urusan dipermudahkan dan bila barang sampai kita akan puas hati"

No comments:

Click Older post to see more collections..

We have more than 1000 style of babykids fashion...click Older post to get more..

We Accept Payment by: