Korang mesti suka yang ni juga...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL
NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

Menu Produk Manjakuhappy

Ye Lebih mudah untuk memilih item dgn klik ikut kategori dibawahni...

Wednesday, April 08, 2009

Thank you for your patient :)

salamzz semua!!
sangat-sangat terharu dgn support korang!! terutama yg masuk manjakuhappy giveaway
Syukur Alhamdulillah! saya cuba bagi servis yang terbaik untuk anda!
Untuk order/pertanyaan melalui sms, email atau call, saya cuba reply secepat yg mungkin. Kalau time Ammar tidur, insyallah...saya jawab cepat..
Cuma kalau dier tak tidur..hehe, saya kena beri tumpuan pada si kecik Ammar dulu ye... terutama sekali kalau time breastfed ammar dan time titunnye...
Apatah lagik dier dah mula buat aksi2 lagak ngeri dier..antaranya
ACARA TERJUN BEBAS mcm kat dlm gambar tu..!
Ada aksi lebih ngeri drpd gambar tu!..hehe
Harap korang memahami ye...
Satu lagik..saya dah pun siapkan manjakuhappy banner mlm tadik....huh.
bepinau juge mata nak menyiapkan..guna cs3 (sib baik ada ilmu flash, so animation tu dapat dibygkanlaa dlm cs3)
Manjakuhappy Banner
Tunggu berita baik drpd saya ESOK khas untuk anda!!!
DINA
~proud to be stay-at-home-mom~

4 comments:

Atiqah said...

Salam Mak Ammar

take ur time ok..ktorg bru pas penat berlari dlm giveaway kak Efamaira..hehe..

insyaAllah ktorg ngn sbrnye menunggu giveaway dr Mak Ammar lak..

Anonymous said...

waaaa.....ligatnyer ammar...sooner or later my adam pun jadik aktif cam abg ammar jugak la ye....huhuhu....penat tp heppi!

Mak Ammar said...

insyallah...next week announce sapa yg menang yee...tungguuuu..

korang sememangnyee best!!!

Mak Ammar said...

seronok juge..stay at home mom...walaupun kdg2 tak tidur lena juge dibuatnyee.hehe... tapi, boleh release tension bila dpt main ngan ammar..... tergedek2 jalan jatuh

Click Older post to see more collections..

We have more than 1000 style of babykids fashion...click Older post to get more..

We Accept Payment by: