Korang mesti suka yang ni juga...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Februari. Harga Luar Biasa penghabisan stok

Februari. Harga Luar Biasa penghabisan stok
Harga murah penghabisan stok. Rebut hari ini juga.

Manjakuhappy ORDER FORM

Cara terbaik untuk order dengan cepat dan pantas adalah melalui website kami www.manjakuhappy.com

Semua item adalah ready stock dan dikemaskini hanya di website www.manjakuhappy.com. Saiz yang 'available' boleh semak melalui website manjakuhappy.com

Walaubagaimanapun, sekiranya anda mengalami masalah untuk melayari website www.manjakuhappy.com, anda boleh mengisi form di bawah untuk order. Kami akan menghantar maklumbalas dalam masa 24jam.

Nama *
No.Telefon *
Email
Alamat penghantaran:
(sama ada alamat ofis ataupun rumah)
*
Item dan size yang ingin dibeli:
(copy paste nama item di sini)
*
Pilihan Akaun utk bayaran:
Kaedah penghantaran:
Notes

Terima kasih.

Sila check SPAM BOX/JUNK MAIL/BOXBE sekiranya tidak mendapat reply daripada kami dalam masa 24jam selepas menghantar order

Penghantaran hanya menggunakan servis pos laju sahaja

Semua harga yang tertera adalah tidak termasuk kos penghantaran.
Image Verification
captcha
Please enter the text from the image:
[Refresh Image] [What's This?]

Powered byEMF HTML Form
Report Abuse

Menu Produk Manjakuhappy

Ye Lebih mudah untuk memilih item dgn klik ikut kategori dibawahni...

Monday, July 06, 2009

Pemenang MANJAKUHAPPY GIVEAWAY!

Minggu lepas pemenang MANJAKUHAPPY GIVEAWAY dah pun diumumkan
tapi, ramai yang tak mengenali siapa pemenangnye
Yeay! inila dier... Salwana dan keluarga!!
Atara petikan email paling happy ibu gegirl yg kami dapat....
"HORRRRRAAAAYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!.......................alhamdulillah syukur!"
Tahniah ye ibu gegirl!
Tahniah juge buat semua pemenang!
Terima kasih untuk semua peserta yg meluangkan masa untuk MAnjakuhappy Giveaway!

2 comments:

wana said...

dina...kami sgt2 seronok & enjoy..gegurl pun say thank u pd unty dina!

Mak Ammar said...

ye.cwa..tahniah ye...happy family ever after!

Click Older post to see more collections..

We have more than 1000 style of babykids fashion...click Older post to get more..

We Accept Payment by: