Korang mesti suka yang ni juga...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL
NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

Menu Produk Manjakuhappy

Ye Lebih mudah untuk memilih item dgn klik ikut kategori dibawahni...

Friday, December 30, 2011

Nursing Cover Pink Red Orange Abstract Flower with peek a boo window and adjustable neck strap

Nursing Cover Pink Red Orange Abstract Flower with Hidden pocket towel peek a boo window and adjustable neck strap
Code color: Pink red Orange Abstract Flower
Price: RM45

Printed Nursing cover wih Hidden Pocket Towel, Peek a boo window and adjustable strap

Keselesaan adalah perkara yang penting semasa penyusuan. Terutama sekali ketika menyusu di khalayak ramai seperti di Pusat membeli belah, Restoran, Hospital atau di mana sahaja. Hindarkan rasa malu ataupun tertekan apabila bayi menangis hendak menyusu pada waktu sibuk ini dengan memakai Nursing Cover atau Kain Pelindung ketika penyusuan. Pelbagai corak dan warna, ibu pun boleh bergaya semasa menyusukan bayi anda. Tak perlu dah minta suami 'cover-cover' ataupun menutup dengan kain lampin! ;)

Material 100% Cotton - Cotton jenis ringan yang sangat selesa dan sesuai semasa menyusukan bayi
Hidden Pocket Towel - Direka dengan poket kecil bertowel di bucu sebelah dalam Nursing cover. Ibu boleh mengelap lebihan susu ataupun untuk menyimpan breastpad
Peek-A-Boo Window- Boleh main baa cak dengan baby ;) sebenarnya untuk kita meninjau baby semasa menyusu. Ia juga boleh memberi aliran pengudaraan yang baik semasa penyusuan bayi dan memberi keselesaan pada bayi semasa menyusu
Adjustable Strap - Tali Nursing cover yang boleh laras mengikut keselesaan ibu. Seperti memakai apron kat leher.
54cm Wide and 79cm Long - Size sesuai untuk menutupi sebahagian besar badan ibu semasa penyusuan






No comments:

Click Older post to see more collections..

We have more than 1000 style of babykids fashion...click Older post to get more..

We Accept Payment by: