Korang mesti suka yang ni juga...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL
NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

Menu Produk Manjakuhappy

Ye Lebih mudah untuk memilih item dgn klik ikut kategori dibawahni...

Friday, January 27, 2012

NUrsing cover dengan design terbaru Extra Large Size (XL)

Printed Nursing cover wih Peek-a-boo window and adjustable neck strap - Extra Large Size (XL)

Keselesaan adalah perkara yang penting semasa penyusuan. Terutama sekali ketika menyusu di khalayak ramai seperti di Pusat membeli belah, Restoran, Hospital atau di mana sahaja. Hindarkan rasa malu ataupun tertekan apabila bayi menangis hendak menyusu pada waktu sibuk ini dengan memakai Nursing Cover atau Kain Pelindung ketika penyusuan. Pelbagai corak dan warna, ibu pun boleh bergaya semasa menyusukan bayi anda. Tak perlu dah minta suami 'cover-cover' ataupun menutup dengan kain lampin! ;)

Material 100% Cotton - Cotton jenis ringan yang sangat selesa dan sesuai semasa menyusukan bayi
Peek-A-Boo Window- Boleh main baa cak dengan baby ;) sebenarnya untuk kita meninjau baby semasa menyusu. Ia juga boleh memberi aliran pengudaraan yang baik semasa penyusuan bayi dan memberi keselesaan pada bayi semasa menyusu
Adjustable Strap - Tali Nursing cover yang boleh laras mengikut keselesaan ibu. Seperti memakai apron kat leher.
66cm Wide and 96.5cm Long - Size sesuai untuk menutupi bahagian kiri dan kanan ibu semasa penyusuan

Cara pemakaian nursing cover
1. Nursing cover ini terbahagi kepada 2 bahagian body dan neck strap
2. Masukkan tali ke dalam dua-dua ring pada tali/strap yg satu lagi
3. Tarik tali dan masukkan tali ke dalam 1 ring seperti mengikat tali pinggang
4. Adjust neck strap ikut size dan keselesaan leher ibu
5. Sarungkan neck strap di kepala
6. Siap! Ibu sedia untuk menyusukan baby


Printed Nursing Cover with Peek-a-boo window and adjustable neck strap Extra Large Size (XL)
Design: Cream Colourful Flowery Red Orange
Price: RM48



Printed Nursing Cover with Peek-a-boo window and adjustable neck strap Extra Large Size (XL)
Design: Blue White Daisy
Price: RM48





Printed Nursing Cover with Peek-a-boo window and adjustable neck strap Extra Large Size (XL)
Design: Cream Colourful Dragon Fly
Price: RM48




Printed Nursing Cover with Peek-a-boo window and adjustable neck strap Extra Large Size (XL)
Design: Pink White Daisy
Price: RM48





 Printed Nursing Cover with Peek-a-boo window and adjustable neck strap Extra Large Size (XL)
Design: Cream Flowery Purple Lavender
Price: RM48




Printed Nursing Cover with Peek-a-boo window and adjustable neck strap Extra Large Size (XL)
Design: Turquoise Colourful Flowery Red Orange 
Price: RM48





2 comments:

Anonymous said...

salam. jual lg ke wak?
msg kte ye 012 2611278

adibah said...

As slm masih jual? Berminat nk beli. 019 2647644

Click Older post to see more collections..

We have more than 1000 style of babykids fashion...click Older post to get more..

We Accept Payment by: