Korang mesti suka yang ni juga...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL
NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

Menu Produk Manjakuhappy

Ye Lebih mudah untuk memilih item dgn klik ikut kategori dibawahni...

Friday, December 14, 2012

Nursing Cover with Peek-a-boo window and adjustable neck strap (M Size)


Manjakuhappy NURSING COVER (M Size)

Keselesaan adalah perkara yang penting semasa penyusuan. Terutama sekali ketika menyusu di khalayak ramai seperti di Pusat membeli belah, Restoran, Hospital atau di mana sahaja. Hindarkan rasa malu ataupun tertekan apabila bayi menangis nak menyusu pada waktu sibuk ini dengan memakai Nursing Cover atau Kain Pelindung ketika penyusuan. Pelbagai corak dan warna, ibu pun boleh bergaya semasa menyusukan bayi anda. Tak perlu dah minta suami 'cover-cover' ataupun menutup dengan kain lampin! ;)

Material 100% Cotton - Cotton jenis ringan yang sangat selesa dan sesuai semasa menyusukan bayi
Peek-A-Boo Window- Boleh main baa cak dengan baby ;) sebenarnya untuk kita meninjau baby semasa menyusu.
Adjustable Strap - Tali Nursing cover yang boleh laras ikut keselesaan ibu. Seperti memakai apron kat leher.

Medium, Size M  - 51cm Wide and 86cm Long

Nursing Cover with Peek-a-boo window and adjustable neck strap (M Size)
Design: Black Colourful Polkadot
Price: RM38


Nursing Cover with Peek-a-boo window and adjustable neck strap (M Size)
Design: Black Red Mickey
Price: RM38





Nursing Cover with Peek-a-boo window and adjustable neck strap (M Size)
Design: White Black Big Flower
Price: RM38




Nursing Cover with Peek-a-boo window and adjustable neck strap (M Size)
Design: Brown Black Tiny Rose
Price: RM38




Nursing Cover with Peek-a-boo window and adjustable neck strap (M Size)
Design: Choc Flower
Price: RM38




Nursing Cover with Peek-a-boo window and adjustable neck strap (M Size)
Design: Turquoise Brown Tiny Rose
Price: RM38




No comments:

Click Older post to see more collections..

We have more than 1000 style of babykids fashion...click Older post to get more..

We Accept Payment by: