Korang mesti suka yang ni juga...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL
NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

Menu Produk Manjakuhappy

Ye Lebih mudah untuk memilih item dgn klik ikut kategori dibawahni...

Tuesday, April 21, 2015

Ring Sling Basic Kegemaran Ibu-Ibu Moden Masa Kini!

Kini muncul dengan design terbarupelbagai corak pilihan serta aluminium ring!
Baby Ring Sling semakin mendapat perhatian ibu zaman sekarang. Lebih mudah untuk mengendong bayi anda tanpa rasa lenguh tangan. Dengan baby sling, ibu tak perlu lagi bawa stroller. Malahan ibu boleh memimpin abang/kakak sambil mengendong adik. Bayi anda akan rasa lebih selesa dalam dakapan ibu seperti di dalam perut, sudah tentu bayi anda boleh tidur dengan lena (melainkan baby lapar nak susuibu!)
Baby Sling ini diperbuat daripada 100% cotton menjamin keselesaan ibu dan bayi. Dijahit dengan dua lapisan kain bercorak dan dipadankan dengan cotton plain warna yang sepadan supaya boleh dipakai kedua-dua belah bahagian baby sling. 
Baby sling ini adalah jenis open tail. Hujung kain (tail) boleh digunakan sebagai pengganti nursing cover ataupun pelindung matahari/hujan renyai/angin
Ring yang digunakan adalah jenis aluminium tahan lasak dan lebih mudah digunakan. 
Baby sling ini boleh digunakan daripada bayi yang bahu lahir sehinggalah berumur 3 tahun atau 15kg. Ibu tidak perlu khuatir kerana baby sling ini boleh dilaras saiznya jadi, ayah pun boleh pakai juga

CIRI-CIRI DAN KELEBIHAN RING SLING MANJAKUHAPPY

1. Material 100% Cotton - Mudah untuk dilipat dan tidak licin semasa memakainya
2. Reversible Sling - Anda boleh menggunakan kedua-dua belah bahagian fabrik sama ada bercorak ataupun plain ;)
3. Padded Sling - untuk keselesaan belakang badan baby dan belakang pehanya (Tummy to tummy position)
4. Zippered Pocket - Anda boleh menyimpan lampin, tuala, baby, wallet, kunci kereta dan sebagainya.
5. Ring Sling - Menggunakan Aluminium ring. Boleh dilaras size sling mengikut keselesaan pemakai. 
6. Mudah dipakai - kebanyakan ibu yang memilih ring sling ini kerana ia sangat mudah dipakai dan mudah laras mengikut saiz yang selesa. Ibu boleh mememakai ring sling dan mengendong bayi berseorangan tanpa bantuan walaupun dalam posisi duduk. Contohnya: Sebelum keluar daripada kereta, ibu dah boleh bersedia memakai ring sling sambil mengendong bayi. Ibu tak semestinya dalam kedudukan berdiri untuk memakai ring sling. 
7. Sangat sesuai untuk dipakai ketika membawa bayi ke klinik, pusat membeli belah, berjalan-jalan di tepi pantai dan sebagainya. 
8. Ukuran Panjang Sling ini lebih kurang  72 inci panjang x 21 inci lebar
9. Boleh mengendong bayi daripada lahir sehingga 15kg ataupun berumur lebih kurang 3 tahun.


Reversible Baby Ring Sling Design Black Red Mickey Mouse RS36
Design: 
Black Red Mickey Mouse RS36
Price: RM117 Normal RM137

Reversible Baby Ring Sling Design Black Red Mickey Mouse RS36
Design: 
Black Red Mickey Mouse RS36
Price: RM117 Normal RM137

Reversible Baby Ring Sling Design Black White Art Flower RS8
Design: 
Black White Art Flower RS8
Price: RM117 Normal RM137

Reversible Baby Ring Sling Design Black White Art Flower RS8
Design: 
Black White Art Flower RS8
Price: RM117 Normal RM137

Reversible Baby Ring Sling Design Brown Black Chrysanthemum RS47
Design: 
Brown Black Chrysanthemum RS47
Price: RM117 Normal RM137

Reversible Baby Ring Sling Design Brown Black Chrysanthemum RS47
Design: 
Brown Black Chrysanthemum RS47
Price: RM117 Normal RM137

Reversible Baby Ring Sling Design Grey Pink Polkadot RS24
Design: 
Grey Pink Polkadot RS24
Price: RM117 Normal RM137

Reversible Baby Ring Sling Design Grey Pink Polkadot RS24
Design: 
Grey Pink Polkadot RS24
Price: RM117 Normal RM137

Reversible Baby Ring Sling Design Grey White Anchor Polkadot RS48
Design: 
Grey White Anchor Polkadot RS48
Price: RM117 Normal RM137

Reversible Baby Ring Sling Design Grey White Anchor Polkadot RS48
Design: 
Grey White Anchor Polkadot RS48
Price: RM117 Normal RM137

Reversible Baby Ring Sling Design Purple Paisley RS29
Design: 
Purple Paisley RS29
Price: RM117 Normal RM137

Reversible Baby Ring Sling Design Purple Paisley RS29
Design: 
Purple Paisley RS29
Price: RM117 Normal RM137

No comments:

Click Older post to see more collections..

We have more than 1000 style of babykids fashion...click Older post to get more..

We Accept Payment by: