Korang mesti suka yang ni juga...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL
NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

Menu Produk Manjakuhappy

Ye Lebih mudah untuk memilih item dgn klik ikut kategori dibawahni...

Wednesday, August 19, 2015

Padah Jika Anda Tak Peduli.. Klik Di Sini.


Mahal mana pun susu yang anda berikan untuk bayi anda, tahukah anda jika silap teknik membancuh membuatkan susu tadi tidak memberikan apa-apa kesan kepada bayi anda.

Tidak ada gunanya gunakan susu paling mahal di pasaran sekalipun, tetapi cara 

membancuh yang salah sekaligus merisikokan anak2 kita "

Kaedah yang betul ialah:
1. Tuangkan air sejuk (air masak)



2. Tuangkan air panas sedikit demi sedikit hingga dapat suhu air yg diperlukan sama ada

suam atau sedikit panas

3. Letakkan susu formula mengikut sukatan yang diperlukan.



4. Goncang hingga sebati.


5. Rasa dahulu tahap kepanasan susu itu sebelum di berikan kepada si manja

Kami dapati kebanyakkan ibu bapa meletakkan susu tepung ke dalam botol susu kemudian


'direct' masukan air panas.

Bagus macam mana pun, masih belum boleh menandingi kebaikan susu ibu, jadi kepada ibu diluar sana, berikan yang terbaik buat mereka.

Jika anda malu untuk menyusukan anak anda diluar atau di tempat awam, boleh gunakan nursing cover yang semakin cantik dengan corak yang pelbagai 

barulah ''NURSING IN STYLE''



Keselesaan adalah perkara yang penting semasa penyusuan. Terutama sekali ketika menyusu di khalayak ramai seperti di Pusat membeli belah, Restoran, Hospital atau di mana sahaja. Hindarkan rasa malu ataupun tertekan apabila bayi menangis nak menyusu pada waktu sibuk ini dengan memakai Nursing Cover atau Kain Pelindung ketika penyusuan. Pelbagai corak dan warna, ibu pun boleh bergaya semasa menyusukan bayi anda. Tak perlu dah minta suami 'cover-cover' ataupun menutup dengan kain lampin! ;)

Material 100% Cotton - Cotton jenis ringan yang sangat selesa dan sesuai semasa menyusukan bayi
Peek-A-Boo Window- Boleh main baa cak dengan baby ;) sebenarnya untuk kita meninjau baby semasa menyusu.
Adjustable Strap - Tali Nursing cover yang boleh laras ikut keselesaan ibu. Seperti memakai apron kat leher.


No comments:

Click Older post to see more collections..

We have more than 1000 style of babykids fashion...click Older post to get more..

We Accept Payment by: