Korang mesti suka yang ni juga...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL
NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

Menu Produk Manjakuhappy

Ye Lebih mudah untuk memilih item dgn klik ikut kategori dibawahni...

Sunday, September 13, 2015

AWAS! Anda Sedang Diperhatikan! Klik Di Sini Untuk Tahu

PERNAH TAK ANDA SEMUA BILA NAK MENYUSUKAN ANAK TAPI....

Time anda semua nak menyusukan anak, makin banyak mata liar yang memandang anda. Kita pun naik rimas







Ramai ibu-ibu suka bila dapat guna nursing cover SEBABNYA:
  • Dapat direct eye contact antara Mummy & baby ( Perasaan paling best )
  • Good air-circulation, baby rasa nyaman semasa menyusu
  • Senang kalau ibu nak monitor anak, selalunya kalau cover dengan baju, takkan nak SELAK!
  • Tali boleh laras yang ramai ibu suka, selesa untuk ibu juga
  • Pocket towel untuk menyimpan Nursing Pads atau Nipple Cream ibu 
  • Bucu nursing cover siap dijahit dengan towel, jadi lepas susu boleh lap mulut baby terus
  • Material 100% cotton untuk pastikan penggunaan yang selesa dan ringan.
  • Design yang menarik dan corak yang FRESH memastikan ibu masih bergaya sambil menyusu
  • Multipurpose Clutch Bag berbutang ( boleh muat handphone, towel dan nursing cover sekaligus)

ANDA NAK TAK KALAU...
  • Aurat anda terjaga
  • Anak dapat menyusu dengan sempurna ( ikut masa )
  • Anak tak kelaparan
  • Dapat mempengaruhi pengeluaran susu yang optimum
  • Jimat masa
  • Anak tak meragam
  • Tiada gangguan seksual ( mata-mata liar )
  • Tak perlu cari bilik-bilik menyusu
  • Support direct breastfeeding
  • Tak perlu bawa botol susu lagi
  • Boleh menyusu DI MANA-MANA
  • Tak perlu baju Nursing bila nak menyusukan anak
  • Lebih yakin bila menyusu di public


Menyusu di mana-mana dengan mudah

Direct eye contact dengan baby

Multipurpose pouch bag yang sangat versatile dan berbutang





Adjustable neck strap untuk keselesaan ibu




Happy Nursing in Public







APA KATA MEREKA?













Ciri-Ciri Nursing Cover 
Pilihan size Standard sesuai untuk semua size ibu di Malaysia
Pilihan size Extra Large ditwarkan untuk ibu yang inginkan nursing cover yang labuh


RAMAI yang dah berjaya memberikan penyusuan sempurna untuk anak kesayangan mereka, anda bila lagi? :Aurat terjaga, Anak Gembira"

>>Whatsapp "NC BARU" ke 013 2388 200<<
>>Whatsapp "NC BARU" ke 013 2388 200<<
>>Whatsapp "NC BARU" ke 013 2388 200<<

Nursing Cover Eksklusif dari manjakuhappy.com

Nursing Cover with Clutch Bag and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Turquoise Red Bug NCP49 (Standard)
Code: Turquoise Red Bug NCP49 (Standard)
Size: Standard
Price: RM 59.00

Peek-a-boo window memudahkan direct eye-contact dengan baby

Pocket Towel turut dijahit bersama dengan nursing cover, memudahkan untuk lap mulut bayi selepas menyusu

Clutch Bag yang versatile dan berbutang, memudahkan penyimpanan nursing cover

Nursing Cover with Clutch Bag and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Apple Green Donuts NCP70 (Extra Large)
Code: Apple Green Donuts NCP70 (Extra Large)
Size: XL
Price: RM 69.00

Peek-a-boo window memudahkan direct eye-contact dengan baby

Pocket Towel turut dijahit bersama dengan nursing cover, memudahkan untuk lap mulut bayi selepas menyusu


Clutch Bag yang versatile dan berbutang, memudahkan penyimpanan nursing cover


Nursing Cover with Clutch Bag and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Baby Pink Paris NCP67 (Extra Large)
Code: Baby Pink Paris NCP67 (Extra Large)
Size: XL
Price: RM 69.00

Peek-a-boo window memudahkan direct eye-contact dengan baby

Pocket Towel turut dijahit bersama dengan nursing cover, memudahkan untuk lap mulut bayi selepas menyusu

Clutch Bag yang versatile dan berbutang, memudahkan penyimpanan nursing cover

Nursing Cover with Clutch Bag and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Black Red Roses NCP61 (Extra Large)
Code: Black Red Roses NCP61 (Extra Large)
Size: XL
Price: RM 69.00

Peek-a-boo window memudahkan direct eye-contact dengan baby

Pocket Towel turut dijahit bersama dengan nursing cover, memudahkan untuk lap mulut bayi selepas menyusu

Clutch Bag yang versatile dan berbutang, memudahkan penyimpanan nursing cover

Nursing Cover with Clutch Bag and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Black Telephone NCP57 (Standard)
Code: Black Telephone NCP57 (Standard)
Size: S
Price: RM 59.00


Peek-a-boo window memudahkan direct eye-contact dengan baby

Pocket Towel turut dijahit bersama dengan nursing cover, memudahkan untuk lap mulut bayi selepas menyusu

Clutch Bag yang versatile dan berbutang, memudahkan penyimpanan nursing cover

Nursing Cover with Clutch Bag and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Black Yellow Yacht NCP69 (Extra Large)
Code: Black Yellow Yacht NCP69 (Extra Large)
Size: XL
Price: RM 69.00

Peek-a-boo window memudahkan direct eye-contact dengan baby

Pocket Towel turut dijahit bersama dengan nursing cover, memudahkan untuk lap mulut bayi selepas menyusu

Clutch Bag yang versatile dan berbutang, memudahkan penyimpanan nursing cover

Nursing Cover with Clutch Bag and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Blue Airplane NCP53 (Standard)
Code: Blue Airplane NCP53 (Standard)
Size: S
Price: RM 59.00

Peek-a-boo window memudahkan direct eye-contact dengan baby

Pocket Towel turut dijahit bersama dengan nursing cover, memudahkan untuk lap mulut bayi selepas menyusu

Clutch Bag yang versatile dan berbutang, memudahkan penyimpanan nursing cover

Nursing Cover with Clutch Bag and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Choclate Cupcakes NCP54 (Standard)
Code: Choclate Cupcakes NCP54 (Standard)
Size: S
Price: RM 59.00

Peek-a-boo window memudahkan direct eye-contact dengan baby

Pocket Towel turut dijahit bersama dengan nursing cover, memudahkan untuk lap mulut bayi selepas menyusu

Clutch Bag yang versatile dan berbutang, memudahkan penyimpanan nursing cover

Nursing Cover with Clutch Bag and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Cream Pink Burgers NCP66 (Extra Large)
Code: Cream Pink Burgers NCP66 (Extra Large)
Size: XL
Price: RM 69.00

Peek-a-boo window memudahkan direct eye-contact dengan baby

Pocket Towel turut dijahit bersama dengan nursing cover, memudahkan untuk lap mulut bayi selepas menyusu

Clutch Bag yang versatile dan berbutang, memudahkan penyimpanan nursing cover

Nursing Cover with Clutch Bag and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Dark Blue Colourful Polkadot NCP56 (Standard)
Code: Dark Blue Colourful Polkadot NCP56 (Standard)
Size: S
Price: RM 59.00

Peek-a-boo window memudahkan direct eye-contact dengan baby

Pocket Towel turut dijahit bersama dengan nursing cover, memudahkan untuk lap mulut bayi selepas menyusu


Clutch Bag yang versatile dan berbutang, memudahkan penyimpanan nursing cover

Nursing Cover with Clutch Bag and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Dark Blue Colourful Tree NCP58 (Standard)
Code: Dark Blue Colourful Tree NCP58 (Standard)
Size: S
Price: RM 59.00

Peek-a-boo window memudahkan direct eye-contact dengan baby

Pocket Towel turut dijahit bersama dengan nursing cover, memudahkan untuk lap mulut bayi selepas menyusu

Clutch Bag yang versatile dan berbutang, memudahkan penyimpanan nursing cover

Nursing Cover with Clutch Bag and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Dark Blue Pink Tree NCP65 (Extra Large)
Code: Dark Blue Pink Tree NCP65 (Extra Large)
Size: XL
Price: RM 69.00

Peek-a-boo window memudahkan direct eye-contact dengan baby

Pocket Towel turut dijahit bersama dengan nursing cover, memudahkan untuk lap mulut bayi selepas menyusu

Clutch Bag yang versatile dan berbutang, memudahkan penyimpanan nursing cover

Nursing Cover with Clutch Bag and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Dark Blue Unicorn Star (Standard)
Code: Dark Blue Unicorn Star (Standard)
Size: S
Price: RM 59.00

Peek-a-boo window memudahkan direct eye-contact dengan baby

Pocket Towel turut dijahit bersama dengan nursing cover, memudahkan untuk lap mulut bayi selepas menyusu

Clutch Bag yang versatile dan berbutang, memudahkan penyimpanan nursing cover

Nursing Cover with Clutch Bag and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Dark Blue White Sail NCP50 (Standard)
Code: Dark Blue White Sail NCP50 (Standard)
Size: S
Price: RM 59.00

Peek-a-boo window memudahkan direct eye-contact dengan baby

Pocket Towel turut dijahit bersama dengan nursing cover, memudahkan untuk lap mulut bayi selepas menyusu

Clutch Bag yang versatile dan berbutang, memudahkan penyimpanan nursing cover

Nursing Cover with Clutch Bag and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Grey Boomerang (Standard)
Code: Grey Boomerang (Standard)
Size: S
Price: RM 59.00

Peek-a-boo window memudahkan direct eye-contact dengan baby

Pocket Towel turut dijahit bersama dengan nursing cover, memudahkan untuk lap mulut bayi selepas menyusu

Clutch Bag yang versatile dan berbutang, memudahkan penyimpanan nursing cover

Nursing Cover with Clutch Bag and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Mint Green Burger NCP52 (Standard)
Code: Mint Green Burger NCP52 (Standard)
Size: S
Price: RM 59.00

Peek-a-boo window memudahkan direct eye-contact dengan baby

Pocket Towel turut dijahit bersama dengan nursing cover, memudahkan untuk lap mulut bayi selepas menyusu

Clutch Bag yang versatile dan berbutang, memudahkan penyimpanan nursing cover

Nursing Cover with Clutch Bag and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Pink Abstract Dusty Blue Leaf NCP60 (Extra Large)
Code: Pink Abstract Dusty Blue Leaf NCP60 (Extra Large)
Size: XL
Price: RM 69.00

Peek-a-boo window memudahkan direct eye-contact dengan baby

Clutch Bag yang versatile dan berbutang, memudahkan penyimpanan nursing cover


Nursing Cover with Clutch Bag and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Purple Butterfly NCP51 (Standard)
Code: Purple Butterfly NCP51 (Standard)
Size: S
Price: RM 59.00

Peek-a-boo window memudahkan direct eye-contact dengan baby

Pocket Towel turut dijahit bersama dengan nursing cover, memudahkan untuk lap mulut bayi selepas menyusu

Clutch Bag yang versatile dan berbutang, memudahkan penyimpanan nursing cover

Nursing Cover with Clutch Bag and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Purple Colourful Polkadot NCP64 (Extra Large)
Code: Purple Colourful Polkadot NCP64 (Extra Large)
Size: XL
Price: RM 69.00

Peek-a-boo window memudahkan direct eye-contact dengan baby

Pocket Towel turut dijahit bersama dengan nursing cover, memudahkan untuk lap mulut bayi selepas menyusu

Clutch Bag yang versatile dan berbutang, memudahkan penyimpanan nursing cover


Nursing Cover with Clutch Bag and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Shocking Pink Giraffe NCP68 (Extra Large)
Code: Shocking Pink Giraffe NCP68 (Extra Large)
Size: XL
Price: RM 69.00

Peek-a-boo window memudahkan direct eye-contact dengan baby

Pocket Towel turut dijahit bersama dengan nursing cover, memudahkan untuk lap mulut bayi selepas menyusu

Clutch Bag yang versatile dan berbutang, memudahkan penyimpanan nursing cover

Nursing Cover with Clutch Bag and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Shocking Pink White Polkadot NCP55 (Standard)
Code: Shocking Pink White Polkadot NCP55 (Standard)
Size: S
Price: RM 59.00

Peek-a-boo window memudahkan direct eye-contact dengan baby

Pocket Towel turut dijahit bersama dengan nursing cover, memudahkan untuk lap mulut bayi selepas menyusu

Clutch Bag yang versatile dan berbutang, memudahkan penyimpanan nursing cover

Nursing Cover with Clutch Bag and Peek-a-boo window with adjustable neck strap Design Turquoise Green Burgers NCP62 (Extra Large)
Code: Turquoise Green Burgers NCP62 (Extra Large)
Size: XL
Price: RM 69.00

Peek-a-boo window memudahkan direct eye-contact dengan baby

Pocket Towel turut dijahit bersama dengan nursing cover, memudahkan untuk lap mulut bayi selepas menyusu

Clutch Bag yang versatile dan berbutang, memudahkan penyimpanan nursing cover

No comments:

Click Older post to see more collections..

We have more than 1000 style of babykids fashion...click Older post to get more..

We Accept Payment by: