Korang mesti suka yang ni juga...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL
NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

Menu Produk Manjakuhappy

Ye Lebih mudah untuk memilih item dgn klik ikut kategori dibawahni...

Saturday, February 20, 2016

RAHSIA SELAMBER JE SHOPPING SAMBIL GENDONG BAYI DENGAN PENUH BERGAYA



✎ Sebagai seorang usahawan yg menjaga sendiri anak-anak, menggendong adalah satu perkara yang saya amalkan sejak tahun 2009. Terus terang, saya masih selesa dan senang bergerak dengan menggunakan Ring Sling untuk ketiga-tiga anak saya. Rasa selamat bila anak dalam dakapan sambil memborong barang di tengah-tengah orang ramai. 
~ Jazmiladina Husin, owner manjakuhappy.com
.
.
✎ Mudah guna, selesa, material tahan lasak dan sangat membantu ibu yang sibuk tanpa mengabaikan bayi ..bayi tidur lena dalam dakapan.
~ Humisah Huri, Guru



CIRI-CIRI & KELEBIHAN RING SLING ADVANCE (RSA) MANJAKUHAPPY

❶ MATERIAL 100% HIGH QUALITY COTTON - Kain cotton lebih selesa kepada baby dan tidak licin (kain tidak mudah menggelongsor ketika menggendong)

❷ DWI LAPISAN - 2 lapisan fabrik dijahit sekali supaya lebih tahan lasak

❸ REVERSIBLE - Pelaburan yang berbaloi (2 design dalam 1 ring sling); Anda boleh menggayakan kedua-dua belah bahagian fabrik sama ada bercorak ataupun plain.

❹ ALUMINIUM RING - Ringan dan tahan lasak. Gendong dengan penuh yakin dan bergaya! 

❺ ZIPPED POCKET -Poket yang besar memudahkan penyimpanan seperti tuala, kain, dan lampin. Nak masukkan wallet, kunci dan lip balm ibu pun boleh!

❻ ADJUSTABLE - Boleh dilaras size sling mengikut keselesaan pemakai dan bayi anda, bukan ibu je boleh pakai, ayah pun boleh tau. 

❼ ERGONOMIK - kain lebih lebar dapat menampung keseluruhan belakang bayi sehingga ke bawah pelipat (deep sit with m-position). Kelebaran yang memberi keselesaan yang optimum kepada pengguna.

❽ BREASTFEEDING FRIENDLY - Dalam posisi baring, anda boleh menyusukan bayi anda. Cuma longgarkan sedikit sling supaya baby lebih selesa. Manakala, Lebihan kain yang panjang (Extra tail) boleh digunakan sebagai "cover" semasa menyusu baby.

❾ ECONOMIC- Boleh pakai bermula daripada baby newborn sehingga maksimum 15kg ataupun 2 thn setengah selagi ibu larat lagi nak gendong. Jimatler..

❿ SENANGNYA PAKAI RING SLING - Ibu boleh mememakai ring sling dan mengendong bayi berseorangan tanpa bantuan walaupun dalam posisi duduk. Contohnya: Sebelum keluar daripada kereta (semasa parking), ibu dah boleh bersedia memakai ring sling sambil mengendong bayi. Ibu tak semestinya dalam kedudukan berdiri untuk memakai ring sling. 


Reversible Baby Ring Sling Advanced (Suitable for NEWBORN - 2y+)
Design: Black and White Chevron With Grey Plain
Code: RSA10
Price: RM149

REVERSIBLE - Pelaburan yang berbaloi (2 design dalam 1 ring sling); Anda boleh menggayakan kedua-dua belah bahagian fabrik sama ada bercorak ataupun plain.

SPREAD THE FABRIC: Lebarkan kain pada bahagian belakang badan bagi mengelakkan belakang badan mudah lenguh / sakit semasa memakai


ZIPPED POCKET -Poket yang besar memudahkan penyimpanan seperti tuala, kain, dan lampin. Nak masukkan wallet, kunci dan lip balm ibu pun boleh!

ALUMINIUM RING - Ringan dan tahan lasak. Gendong dengan penuh yakin dan bergaya!

Reversible Baby Ring Sling Advanced (Suitable for NEWBORN - 2y+)
Design: Black Red Multidot
Code: RSA4
Price: RM149

REVERSIBLE - Pelaburan yang berbaloi (2 design dalam 1 ring sling); Anda boleh menggayakan kedua-dua belah bahagian fabrik sama ada bercorak ataupun plain.

SPREAD THE FABRIC: Lebarkan kain pada bahagian belakang badan bagi mengelakkan belakang badan mudah lenguh / sakit semasa memakai

ALUMINIUM RING - Ringan dan tahan lasak. Gendong dengan penuh yakin dan bergaya!

Reversible Baby Ring Sling Advanced (Suitable for NEWBORN - 2y+)
Design: Red Cream Colorful Polkadot
Code: RSA2
Price: RM149

REVERSIBLE - Pelaburan yang berbaloi (2 design dalam 1 ring sling); Anda boleh menggayakan kedua-dua belah bahagian fabrik sama ada bercorak ataupun plain.

SPREAD THE FABRIC: Lebarkan kain pada bahagian belakang badan bagi mengelakkan belakang badan mudah lenguh / sakit semasa memakai

ALUMINIUM RING - Ringan dan tahan lasak. Gendong dengan penuh yakin dan bergaya!

ZIPPED POCKET -Poket yang besar memudahkan penyimpanan seperti tuala, kain, dan lampin. Nak masukkan wallet, kunci dan lip balm ibu pun boleh!

Reversible Baby Ring Sling Advanced (Suitable for NEWBORN - 2y+)
Design: Rainbow Chevron Dark brown
Code: RSA11
Price: RM149

REVERSIBLE - Pelaburan yang berbaloi (2 design dalam 1 ring sling); Anda boleh menggayakan kedua-dua belah bahagian fabrik sama ada bercorak ataupun plain.

SPREAD THE FABRIC: Lebarkan kain pada bahagian belakang badan bagi mengelakkan belakang badan mudah lenguh / sakit semasa memakai

ALUMINIUM RING - Ringan dan tahan lasak. Gendong dengan penuh yakin dan bergaya!

ZIPPED POCKET -Poket yang besar memudahkan penyimpanan seperti tuala, kain, dan lampin. Nak masukkan wallet, kunci dan lip balm ibu pun boleh!
================
ANDA BERMINAT? 
================
CARA ORDER BOLEH PILIH
.
✆ WHATSAPP 
>> WHATSAPP "RSA" di 013-2388 200 <<
>> WHATSAPP "RSA" di 013-2388 200 <<
>> WHATSAPP "RSA" di 013-2388 200 <<
.
󾔸 TERUS ORDER DI WEBSITE 
(kemudahan ipay88, CIMBclick, M2u dan Credit Card) 
Klik link dibawah
.
☎ CALL US: 013-2388 200
.
➡ JOM CUBA SENDIRI DI KEDAI KAMI:
(buka setiap hari jam 10pagi hingga 6 ptg)
.
No.11A, Jalan Reko Mutiara,
Taman Reko Mutiara, 43000 Kajang,
Selangor, MALAYSIA
waze: manjakuhappy kajang.
.
VIDEO TUTORIAL CARA PAKAI RING SLING ADVANCE: https://www.youtube.com/watch?v=dI-e7wW9BEk

No comments:

Click Older post to see more collections..

We have more than 1000 style of babykids fashion...click Older post to get more..

We Accept Payment by: