Korang mesti suka yang ni juga...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL
NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

Menu Produk Manjakuhappy

Ye Lebih mudah untuk memilih item dgn klik ikut kategori dibawahni...

Tuesday, October 11, 2016

TERCARI-CARI NAPKIN BESAR? SENANG NAK BEDUNG BABY? NAK DESIGN COMEL2?

ANDA TERCARI-CARI NAPKIN BESAR? SENANG NAK BEDUNG BABY? NAK DESIGN COMEL2?


Baby tak tidur lena? Baby kerap terkejut time tidur? Kejap2 dah bangun? Mommy takleh nak buat keje? Asyik nak kena pangku? Mak Mertua suruh cari bedung? Nak cari bedung yg besar? Nak bedung kemas? Tak suka bedung napkin? Boring bedung kaler plain? Nak cari design comel?


Jangan risau ye. Sekarangni takyah dah bedung guna napkin, nanti tak muat. Rata2 baby lahir pun dah 3 kg lebih. bedung sekejap je dah terlepas.. Kita ada cara nak atasi masalah mommy ni

memperkenalkan LAMPIN BESAR COLOR!!



dengan design baru yg BERWARNA dan CUTE lak tu..

cuba tengok lenanya baby ni tidur kan





APA YG BEST SANGAT LAMPIN BESAR COLOR NI?


1. SAIZ YG BESAR 120cm X 120cm - Senang nak bedung baby dgn kemas, takdelah senang sgt terlepas tangan baby lepasni. 




2. 100% COTTON FABRIK KAPAS RINGAN- Fabrik Kasa atau muslin, lebih ringan, lembut dan tidak terlalu tebal. Sesuai utk cuaca di Malaysia

3. FABRIK MERESAP PELUH. Kain kasa atau dikenali sebagai kain muslin mempunyai ciri-ciri liang udara yg lebih banyak serta meresap peluh

4. BOLEH DILIPAT MENJADI ALAS - Dengan sehelai napkin jer, boleh dibawa ke mana-mana nak dijadikan alas untuk menukar lampin atau alas tidur baby



5. PENUTUP STROLLER - Dengan saiz yg lebar, kadang2 bawak baby bersiar2 di taman sesuai digunakan sebagai penutup stroller untuk melindungi baby daripada pancaran matahari secara terus



6. PENGGANTI NURSING COVER- Dengan saiz yg besar, mommy jugak boleh jadikan Lampin Besar sebagai nursing cover semasa menyusukan baby di tempat awam. Comel je kan..



7. MUDAH KERING- Kain muslin atau kasa adalah  lebih mudah kering selepas di basuh






PROMOSI TERHAD
HARGA ASAL= RM45 sehelai

HARGA PROMOSI TWINPAC
1 HELAI - RM39

2 HELAI - RM70 (jimat sgt!! cuma RM35 je)
READY STOCK! dan sedia untuk dipos!
PROMOSI adalah terhad!

SIAPA CEPAT DIA DAPAT

ADA 5 DESIGN COMEL






LAMPIN BESAR COLOR ELEPHANT


LAMPIN BESAR COLOR FOX


LAMPIN BESAR COLOR MUSHROOM


LAMPIN BESAR COLOR STAR


LAMPIN BESAR COLOR UNDER THE SEA


ANDA BERMINAT?
CARA ORDER BOLEH PILIH
✆ WHATSAPP
WHATSAPP "LAMPIN BESAR" di 013-2388 200
WHATSAPP "LAMPIN BESAR" di 013-2388 200
WHATSAPP "LAMPIN BESAR" di 013-2388 200
✔ ORDER DI WEBSITE
(Senang sangat, ada kemudahan Credit Card, IPAY88 dan FPX disediakan)
Untuk pembelian yg cepat dan efektif tanpa tunggu lama reply Whatsapp, Mommies terus je ke web
Klik link dibawah
www.manjakuhappy.com
☎ CALL US: 013-2388 200

ALAMAT:
Butik Manjakuhappy.com
NO.11A, Jalan Reko Mutiara 1/2,
Taman Reko Mutiara,
43000 Kajang, Selangor
Masa Operasi
10pagi - 6 ptg
Hari: Isnin - Ahad (Jumaat Tutup)

☎ CALL US: 013-2388 200
Tak Jumpa? Gunakan waze, cari: " Manjakuhappy Kajang" atau klik link ni
https://waze.to/lr/hw282u388m
hanya di www.manjakuhappy.com

No comments:

Click Older post to see more collections..

We have more than 1000 style of babykids fashion...click Older post to get more..

We Accept Payment by: