Korang mesti suka yang ni juga...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL
NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

Menu Produk Manjakuhappy

Ye Lebih mudah untuk memilih item dgn klik ikut kategori dibawahni...

Thursday, November 12, 2009

5 Langkah Pemakaian Cloth diapers

Ok, kalini saya tunjuk mcm mana nak pakai.
sebenarnya tak sampaipun 5 steps...3 pun cukup..saja je kan nak cantikkan gambar..hehe
Untuk size XL guna cara ni...Ammar skrgni pakai Drypers size XL, jika cd ini la sizenye
1. Masukkan insert ke dalam inner (mcm ada poket kt dlm tu)
2. Adjust betul2 insert tu..
3. Pakaikan pada baby (sorry, takde model baby ye)
4. Butangkan sebelah kanan dan kiri
5. Siap....
Untuk Baby yg guna pampers size S/NB boleh guna cara ni pula
1. Macam biasa, masukkan insert kt dlm poket tuu... adjust betul-betul
2.time ni la guna 3 x 3 snap button tu, snap button baris ke 3 dgn baris pertama
3. kan dah jadik kecik kan..
4. pakaikan pada baby, butangkan kanan ikut size pinggang baby ye
5. butangkan sebelah kiri pula secara bertindih..
kecik je kan....

1 comment:

dysyah said...

inner nie kene beli asing ke atau all in one

Click Older post to see more collections..

We have more than 1000 style of babykids fashion...click Older post to get more..

We Accept Payment by: