Korang mesti suka yang ni juga...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL
NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

Menu Produk Manjakuhappy

Ye Lebih mudah untuk memilih item dgn klik ikut kategori dibawahni...

Sunday, October 16, 2011

Printed Nursing cover wih Peek-a-boo window and adjustable neck strap -Large Size (L)


Printed Nursing cover wih Peek-a-boo window and adjustable neck strap - Large Size (L)

Keselesaan adalah perkara yang penting semasa penyusuan. Terutama sekali ketika menyusu di khalayak ramai seperti di Pusat membeli belah, Restoran, Hospital atau di mana sahaja. Hindarkan rasa malu ataupun tertekan apabila bayi menangis hendak menyusu pada waktu sibuk ini dengan memakai Nursing Cover atau Kain Pelindung ketika penyusuan. Pelbagai corak dan warna, ibu pun boleh bergaya semasa menyusukan bayi anda. Tak perlu dah minta suami 'cover-cover' ataupun menutup dengan kain lampin! ;)

Material 100% Cotton - Cotton jenis ringan yang sangat selesa dan sesuai semasa menyusukan bayi
Peek-A-Boo Window- Boleh main baa cak dengan baby ;) sebenarnya untuk kita meninjau baby semasa menyusu. Ia juga boleh memberi aliran pengudaraan yang baik semasa penyusuan bayi dan memberi keselesaan pada bayi semasa menyusu
Adjustable Strap - Tali Nursing cover yang boleh laras mengikut keselesaan ibu. Seperti memakai apron kat leher.
61cm Wide and 89cm Long - Size sesuai untuk menutupi bahagian kiri dan kanan ibu semasa penyusuan






Printed Nursing Cover with Adjustable Strap and Peek-a-boo window Large Size
Design: Black Colourful Polkadot
Price: RM45


Printed Nursing Cover with Adjustable Strap and Peek-a-boo window Large Size
Design: Black White Art Flower
Price: RM45



Printed Nursing Cover with Adjustable Strap and Peek-a-boo window Large Size
Design: Light Brown Colourful Square
Price: RM45



No comments:

Click Older post to see more collections..

We have more than 1000 style of babykids fashion...click Older post to get more..

We Accept Payment by: