Korang mesti suka yang ni juga...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL
NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

Menu Produk Manjakuhappy

Ye Lebih mudah untuk memilih item dgn klik ikut kategori dibawahni...

Friday, June 03, 2016

MACAM MANA NAK GUNA DISCOUNT VOUCHER?


"HOW TO USE MANJAKUHAPPY CODE VOUCHER DISCOUNT KADEEJA AKFTAN?"

Assalamualaikum ang good morning!
Harini akan berlangsung Manjakuhappy Pelancaran Kadeeja Kaftan jam 10pagi hingga 10 mlm ini.  di web www.manjakuhappy.com

Di bawahni 7 langkah cara nak guna code voucher di laman web manjakuhappy.com

MACAM MANA NAK GUNA CODE VOUCHER?
1. Layari website www.manjakuhappy.com
2. Pilih produk yg anda berkenan dan klik add to cart
3. Klik "checkout" atau "view cart" selepas habis shopping
4. Isi details korang untuk kita pos nanti dalam form
5. Masukkan kod voucher : "KADEEJA10" kat bhgn code
(untuk pembelian 2 helai Kadeeja Kaftan)

KADEEJA20 (utk pembelian 3 helai ke atas KADEEJA KAFTAN)
6. Semak harga setelah diskaun
7. Pilih cara bayaran yg korang nak dan klik continue..

Taraa....dah habis shopping, buat bayaran dan hantarkan whatsapp ke 0132388200










1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Click Older post to see more collections..

We have more than 1000 style of babykids fashion...click Older post to get more..

We Accept Payment by: