Korang mesti suka yang ni juga...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL
NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

Menu Produk Manjakuhappy

Ye Lebih mudah untuk memilih item dgn klik ikut kategori dibawahni...

Wednesday, June 29, 2016

"WOW! COMELNYA BAJU RAYA DIORANG! CRAZY SALE MANJAKUHAPPY RAYA JUALAN PENGHABISAN STOK RAYA 2016"




"WOW! COMELNYA BAJU RAYA DIORANG! CRAZY SALE RAYA JUALAN PENGHABISAN STOK RAYA 2016"
.
.
Dear Mommies, Tak suka bersesak-sesak shopping Baju Raya Anak? Tak suka jem? Anak nangis sbb penat? Kesiannya. Minggu depan nak raya, baju raya anak2 pun takde lagi. Bz keje, tak sempat shopping
.
Jangan panik mommies! Kami di manjakuhappy.com sedia membantu, supaya mommies leh shopping baju raya anak dgn selesa dan santai di butik manjakuhappy kajang. Elak jem, senang parking pulak tu.
.
Paling best! Baju anak start drpd umur baby newborn sampai 9thn pun ada. Senangkan semuanya satu tempat.
.
Mommies WAJIB simpan tarikh ini!
.
1, 2 & 3 JULY 2016 (10pagi - 10mlm)
Waze: Manjakuhappy Kajang
.
------------------------------------------------------
KENAPA RAMAI SANGAT SUKA BAJU RAYA MANJAKUHAPPY?
-----------------------------------------------------
.
meh jom tengok album betapa happynye anak2 try baju raya manjakuhappy
klik link ni http://bit.ly/manjakuhappyraya
.
➊ 15 PILIHAN WARNA SEDONDON ANAK2. Warna paling hot tahun ni semua ada di manjakuhappy. Jika ada warna tema, silalah bawa baju mommy n daddy utk kami tolong matching kan ye
.
➋ MATERIAL SUPER SELESA. Kain yg LEMBUT, SEJUK dan TAK PANAS. Pemilihan material yg tak panas dan boleh pakai sepanjang hari menjadi keutamaan kami setiap kali memilih fabrik tau.
.
➌ UNIK SBB DESIGN SENDIRI. Rekaan baju raya kanak-kanak di manjakuhappy ni kami design sendiri tau! Daripada pemilihan fabrik sehinggalah ke jahitan. Memang tak jumpa kat tempat lain.
.
➍ PADANAN WARNA PLAIN DAN PRINTED. Kanak-kanak suka warna yg terang. Dengan padanan plain dan printed ni tampak ceria dalam gambar
.
➎ SENANG SARUNG. Kami memilih design yg senang sarung untuk anak. Supaya tak ambil masa yg lama nak sarung
.
➏ READY STOCK. Semua item ready stock, tak perlu tunggu lama2 dan terus boleh pakai. Mana yg tailor tak sempat siap baju, meh la datang ke butik kami ye.
.
➐ TANJAT MOMMY ADA SIZE NEWBORN- Ya betul, mommy mesti tak caya ada size baby tau! itulah kelebihan kami. Dah 7 tahun buat baju kanak-kanak ni. Baby pun nak stylo gak!
.
➑ WARNA SAMA TEMA ADIK BERADIK. Nak sama warna dgn kakak,abang atau adik pun boleh, barulah bertambah harmoni, sehati sejiwa
.
-------------------------------------------
PROMOSI 1,2,3 JULAI 2016 (Jumaat-Ahad)
-------------------------------------------
.
‪#‎manjakuhappyraya‬ ingin melabuhkan tirai minggu ini sebelum Raya. JUTAAN TERIMA KASIH kpd semua mommies yg Sentiasa SUPPORT manjakuhappy sehingga hari ini.
.
WE LOVE YOU MOMMIES!😍😍
WE LOVE YOU MOMMIES!😍😍
THANK YOU SO MUCH!
‪#‎muahciked‬ 😚😚😚😚
.
Sebagai menghargai sokongan mommies semua, kami nak bagi special
.
.
HARGA PENGHABISAN STOK RAYA 2016
.
.
JENG! JENG! JENG!
.
.
SEMUA KOLEKSI RAYA 2016 DIJUAL DGN HARGA
.
-------------------------
>> RM69 SHJ!! JIMATNYEE....
>> RM69 SHJ!! JIMATNYEE....
>> RM69 SHJ!! JIMATNYEE....
-------------------------
.
KADEEJA KAFTAN, JUBAH DRESS ANZELNA, JUBAH RIBEN ARISAA..BAJU MELAYU MATTIX semuanya tinggal RM69. Memang WOW! kan?
.
(SIZE DAN KUANTITI TERHAD TAU, SIAPA CEPAT DIA DPT, NAK KASI HABIS LICIN NYER)
.
.
Ada lagi....
.
.
Mommies yg bajet below RM50
dan ada baby girl, baby boy
Ada KOLEKSI RAYA clearance
 Baju kurung/jubah/ baju melayu
RM29 hingga RM49.
BAJU Kurung Menyusu RM99
Kurta Daddy RM49
.
LAST SEKALI, HADIAH BONUS BERGANDA!!
.
FREE NON WOVEN BAG limited edition manjakuhappy.com
FREE SAMPUL RAYA tema kartun limited edition manjakuhappy
.
.
Ingat! Promosi ni 3 HARI je tau!!
PROMOSI TAMAT pada Hari Ahad 3 July 2016 jam 5 ptg
.
------------
JOM SINGGAH BUTIK KAMI
------------
lokasi butik:
Butik Manjakuhappy.com
NO.11A, Jalan Reko Mutiara 1/2,
Taman Reko Mutiara,
43000 Kajang, Selangor
.
Masa Operasi Ramadhan:
10pagi - 5 ptg (siang)
8.30mlm - 10 mlm (malam)
Call/whatsapp:
013-2388 200 sue
012-4533 780 dina
.
Tak Jumpa? Gunakan waze, cari: " Manjakuhappy Kajang" atau klik link ni
.
https://waze.to/lr/hw282u388m
.
hanya di www.manjakuhappy.com












No comments:

Click Older post to see more collections..

We have more than 1000 style of babykids fashion...click Older post to get more..

We Accept Payment by: