Korang mesti suka yang ni juga...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL
NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

Menu Produk Manjakuhappy

Ye Lebih mudah untuk memilih item dgn klik ikut kategori dibawahni...

Wednesday, July 20, 2016

⁠⁠⁠"TAK SELESA MENYUSU DI TEMPAT AWAM? BABY NANGIS NAK NYUSU? ANDA PULA RASA MALU?"

⁠⁠⁠"TAK SELESA MENYUSU DI TEMPAT AWAM? BABY NANGIS NAK NYUSU? ANDA PULA RASA MALU?"
.
.


Pernahkah terjadi pada mommy masa menyusukan baby, rasa macam ada orang pandang je. Dah la ini pertama kali menyusukan baby, baby pulak menangis melalak-lalak, rasa semua org orang pandang kat kita. Takkan nak selak depan dorang? Terpaksalah bekejar ke nursing room tak pun, Encik suami tolong cover-cover kan. TAPI SAMPAI BILA?
.
Kepakaran kami adalah membantu mommy menghadapi masalah kekok menyusukan bayi di khalayak supaya penyusuan bayi sempurna, aurat terpelihara, mommy bergaya. Inilah SMART Nursing Cover
.
.
---------------------------------------------------------------------------
9 SEBAB KENAPA MOMMY MEMILIH SMART NURSING COVER
---------------------------------------------------------------------------
.
❶ PEEK-A-BOO WINDOW: Baby boleh tengok mommy, mommy boleh tengok baby. Baby kan selalu cemas kalau time nyusu tak dpt nengok muka mommy. Bila ada lengkungan fleksibel yg omputih panggil Peek-a-boo window ni, baru syiok baby nyusu. Dapat direct eye contact antara Mommy & baby (inilah Perasaan paling best semasa menyusukan baby)


.
❷ FLEXIBLE CURVE NECKLINE: Peek-a-boo window yg mempunyai Lengkungan fleksibel yg bagus juga membantu pengaliran udara yg baik supaya baby rasa nyaman semasa menyusu.

.
❸ TAKDE LAGI TANGAN LENGUH PEGANG KAIN NYUSU SEMATA-MATA NAK TINJAU BABY. Lengkungan fleksibel yg di panggil PEEK-A-BOO WINDOW ni juga membantu mommy memantau bayi yg sedang menyusu. Mommy pun takyah la asyik nak kena pegang je kain nyusu setiap kali menyusu. Lenguh ler


.
❹ ADJUSTABLE NECKSTRAP: Riben di leher boleh laras ikut keselesaan dan size ibu. 

.
❺ POCKET TOWEL: Pocket towel dijahit kemas di bhgn bucu Nursing Cover boleh digunakan untuk mengelap mulut baby selepas menyusu. Nak elak baby kena ruam susu? Boleh basahkan sedikit poket towel ni dan lap kat mulut & pipi baby yg terkena susu ibu tau. 

.
❻ ADA POKET KAT BUCU: Bukan saja2 jahit towel tau. Malah ada poket sekali yg boleh memuatkan nursing pads ke, nak letak nipple cream ke, tisu ke mahupun lipstick mommy pun muat kat dlm tu.


.
❼ MATERIAL COTTON: Material 100% cotton untuk pastikan penggunaan yang selesa dan ringan sesuai untuk cuaca di MALAYSIA sama ada pemakaian outdoor atau indoor. 

.
❽ DESIGN COMEL: Design yang menarik dan corak yang FRESH memastikan mommy maintain bergaya walaupun tengah menyusukan

.
❾ FREE CLUTCH BAG: Multipurpose Clutch Bag berbutang (boleh muat handphone, tisu, nursing cover sekaligus... pad pun leh masuk tau..shhh jgn gitau org


.
➓ HARGA JIMAT: (ini bonus point) Mommy beli sekali je boleh pakai byk kali. Tak semestinya setiap kali nak nyusu kena tukar nursing blouse je. Dah ada SMART Nursing Cover leh pakai dgn apa fesyen pun. Pakai pun sekejap je time nyusu. Selagi boleh jimat, kita jimat. Betul ke betul?
.
.
-------------------------------------------------------------------------
APA YG PALING PENTING BAGI SEORANG IBU ADALAH
-------------------------------------------------------------------------
.
 Kita masih menjaga Aurat walaupun sedang kalut menyusukan anak
 Penyusuan yg lebih tenang dan sempurna dengan jarak masa yg konsisten
 Pengeluaran susu lebih baik apabila baby kerap menyusu dgn jarak masa konsisten
 Bayi lebih mudah di tenangkan apabila tiba2 lapar nak menyusu
 Jimat masa ibu untuk cari nursing room atau tempat tersembunyi
 Tiada gangguan seksual ( mata-mata liar ) yg kadangkala merimaskan
 Menyokong sepenuhnya menyusukan bayi secara direct (Direct BF)
 Fuh, lega sgt. Tak perlu bawa botol susu setiap kali bawa baby jalan2
 Paling best, boleh menyusu di mana-mana dgn konfiden!
 Tak de nursing blouse pun masih boleh menyusukan anak
.
.
==============================
TAWARAN HARGA PROMOSI SYAWAL
===============================
.
.
Sempena Bulan Syawal ini, kami berbesar hati
nak belanja RM10 untuk setiap pembelian SMART NURSING COVER
.
Oleh itu, anda dapat diskaun RM10 tau!
.
.
SMART NURSING STANDARD
Size Standard (M) = RM59
HARGA SELEPAS BELANJA = RM49 SAHAJA!!

.
SMART NURSING EXTRA LARGE
Size Extra Large (XL) =RM69
HARGA SELEPAS BELANJA = RM59 SAHAJA!!

.
.
Promosi ini akan berakhir 24 Julai 2016 (Ahad ini)
pada jam 6 ptg. Selepas tamat promosi, harga akan kembali pada yg asal.
.
.
Apa? Nak POSTAGE PERCUMA?
WHATSAPP harini juga nak dpt FREE POSTAGE !
>> WHATSAPP "NCP" di 013-2388 200 <<
>> WHATSAPP "NCP" di 013-2388 200 <<
>> WHATSAPP "NCP" di 013-2388 200 <<
.
.
================
ANDA BERMINAT?
================
.
CARA ORDER BOLEH PILIH
.
✆ WHATSAPP
.
>> WHATSAPP "NCP" di 013-2388 200 <<
>> WHATSAPP "NCP" di 013-2388 200 <<
>> WHATSAPP "NCP" di 013-2388 200 <<
.
.
 ORDER DI WEBSITE
.
(Senang sangat, ada kemudahan Credit Card, IPAY88 dan FPX disediakan)
Untuk pembelian yg cepat dan efektif tanpa tunggu lama reply Whatsapp, Mommies terus je ke web
Klik link dibawah
http://manjakuhappy.com/categories/NURSING-COVER/…
.
.
 CALL US: 013-2388 200
.
.
------------------------------------
JOM SINGGAH BUTIK KAMI
-----------------------------------
.
lokasi butik:
Butik Manjakuhappy.com
NO.11A, Jalan Reko Mutiara 1/2,
Taman Reko Mutiara,
43000 Kajang, Selangor
.
Masa Operasi
10pagi - 6 ptg (siang)
 CALL US: 013-2388 200
Tak Jumpa? Gunakan waze, cari: " Manjakuhappy Kajang" atau klik link ni
.
https://waze.to/lr/hw282u388m
.
hanya di www.manjakuhappy.com
VIDEO TUTORIAL CARA PAKAI NURSING COVER:https://youtu.be/RL8pfGlOa0I

No comments:

Click Older post to see more collections..

We have more than 1000 style of babykids fashion...click Older post to get more..

We Accept Payment by: