Korang mesti suka yang ni juga...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL
NEW ARRIVAL! JUBAH RIBEN ARISSA MENYERLAHKAN KEAYUAN GEGIRL DI PAGI RAYA. FREE HEADBAND 50 TERAWAL

Menu Produk Manjakuhappy

Ye Lebih mudah untuk memilih item dgn klik ikut kategori dibawahni...

Monday, July 25, 2016

ANDA CARI LAMPIN KAIN YG LEBIH BESAR? BABY TAK MUAT NAK DIBEDUNG? TANGAN ASYIK TERLEPAS?

ANDA CARI LAMPIN KAIN YG LEBIH BESAR? BABY TAK MUAT NAK DIBEDUNG? TANGAN ASYIK TERLEPAS?
.
Siapa kat sini nak bedung baby camni? komen "cute sangat!"
.
.
Mommies mesti ada lampin 4 segi yg banyak berada di pasaran. Tujuannya nak bedung baby. Tapi, baby sekarang ni kebanyakan lahir 3 kg ke atas. setiap kali bedung tu tak muat pulak kan. asyik bolos je tangan ngan kaki. Last terpaksa bedung ngan kain batik. Bila bedung ngan kain batik berpeluh lak baby tu. rimas.
.
.
Selalu sangat ibu tertanya-tanya. Kat mana la nak cari lampin yg lebih besar ni ye. Akhirnya, terjawab juga. Kami bawakan kepada anda LAMPIN BESAR yg bercorak bersaiz 120cmx 120cm. Cukup selesa nak bedung baby.




-----------------------------------------------------------
APA YG BEST SANGAT LAMPIN BESAR NI?
-----------------------------------------------------------
.
❶ UNTUK TIDUR LEBIH LENA: Secara tradisional selimut kain kasa kapas sesuai utk dijadikan selimut atau bedung bayi. Kain kasa atau kain kapas memberikan kehangatan seolah2 berada dlm kandungan ibu. Material yg lembut serta liang-liang udara yg terdapat dlm kain kasa memberi keselesaan pada bayi semasa dibedung. Lebih lama kita gunakan lampin besar ini, lembih lembut materialnya nanti



.
❷ BAYI LEBIH SENANG DISUSUI DAN DIDUKUNG: Membedung bayi dengan kain kapas membantu menenangkan bayi. Lebih mudah untuk ibu menyusui bayi dan senang didukung




.
❸ FABRIK ASLI DGN ALIRAN UDARA YG BAIK. Kain kasa atau dikenali sebagai kain muslin mempunyai ciri-ciri liang udara yg lebih banyak dan lebih ringan. Sesuai digunakan untuk cuaca di Malaysia







.
❹ DIGUNAKAN SEBAGAI ALAS BABY. Ibu boleh menggunakan Lampin besar sebagai alas bayi semasa menukar lampin atau untuk tidur.

.
❺ KAIN PENUTUP STROLLER. Menutup Stroller daripada matahari

.
----------------------------
PROMOSI TERHAD
----------------------------

HARGA ASAL= RM45 sehelai

HARGA PROMOSI & TWINPACK
1 HELAI - RM39
2 HELAI - RM70 (jimat sgt RM35/sehelai)
.
.
Ada 5 corak pilihan

LAMPIN BESAR MILK  2097







LAMPIN BESAR TENT 2098






LAMPIN BESAR XOXO 2096




LAMPIN BESAR DIAMOND 2099




 LAMPIN BESAR ALPHABET 2115


LAMPIN BESAR TRIANGLE 2114



.
READY STOCK! dan sedia untuk dipos!
.
PROMOSI adalah terhad!
SIAPA CEPAT DIA DAPAT
.
.
================
ANDA BERMINAT?
================
.
CARA ORDER BOLEH PILIH

✆ WHATSAPP

WHATSAPP "LAMPIN BESAR" di 013-2388 200
WHATSAPP "LAMPIN BESAR" di 013-2388 200
WHATSAPP "LAMPIN BESAR" di 013-2388 200

✔ ORDER DI WEBSITE

(Senang sangat, ada kemudahan Credit Card, IPAY88 dan FPX disediakan)
Untuk pembelian yg cepat dan efektif tanpa tunggu lama reply Whatsapp, Mommies terus je ke web
Klik link dibawah
www.manjakuhappy.com

☎ CALL US: 013-2388 200

---------------------------
AGEN DIPERLUKAN
--------------------------
Jika anda berminat untuk menjadi wakil jualan atau agen dropship mahupun reseller, boleh whatsapp "AGEN DROPSHIP" ke 0124533780
------------------------------------
JOM SINGGAH BUTIK KAMI
-----------------------------------

lokasi butik:
Butik Manjakuhappy.com
NO.11A, Jalan Reko Mutiara 1/2,
Taman Reko Mutiara,
43000 Kajang, Selangor

Masa Operasi
10pagi - 6 ptg
☎ CALL US: 013-2388 200
Tak Jumpa? Gunakan waze, cari: " Manjakuhappy Kajang" atau klik link ni

https://waze.to/lr/hw282u388m

hanya di www.manjakuhappy.com

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Click Older post to see more collections..

We have more than 1000 style of babykids fashion...click Older post to get more..

We Accept Payment by: